Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ai-vreS: Καταψηφίστηκε η πρόταση της δημοτικής αρχής Σερβίων - Βελβεντού για τη σύναψη δανείου ώστε να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός

Με ψήφους 11 προς 9 καταψηφίστηκε η πρόταση της δημοτικής αρχής Σερβίων-Βελβεντού για τη σύναψη δανείου με σκοπό την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού. 

Ο Δήμαρχος χωρίς να κάνει εισήγηση για το θέμα, αφήνοντας την ανάγνωση της εισηγητικής έκθεσης στον υπερ-Αντιδήμαρχο κ. Θόδωρο Κυριακίδη, δεν απολογήθηκε ούτε για μια στιγμή για την κατάσταση στην οποία έχει φέρει το Δήμο, αλλά ανερυθρίαστα ζήτησε τη θετική ψήφο των συμβούλων! Μάλιστα χωρίς περιστροφές είπε ότι το κάνει μόνο για λόγους ισοσκελισμού του προϋπολογισμού χωρίς να προτείνει ούτε ένα σχέδιο για την αποπληρωμή των οφειλών. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που καταψήφισαν την πρόταση τόνισαν την αποτυχία της Δημοτικής  αρχής να διαχειριστεί τα οικονομικά και τη συνήθη νοοτροπία του Δημάρχου να καθιστά συνυπεύθυνη την αντιπολίτευση.  
Επίσης υπογράμμισαν πως ένα δάνειο 2.000.000 ευρώ θα δεσμεύσει τις δύο επόμενες δημοτικές αρχές και έθεσαν και τη διάσταση της ανεξαρτητοποίησης του Βελβεντού, και πώς το δάνειο θα μεταφερθεί και θα επηρεάσει το νέο δήμο.

Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος είπε πως όποιος δεν ψηφίσει το δάνειο για  να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός να φέρει ο ίδιος δικό του προϋπολογισμό! Ένα πυροτέχνημα του Δημάρχου που δεν προκύπτει από πουθενά. 

Για την  ιστορία, 
ΝΑΙ στη σύναψη δανείου ψήφισαν οι: 
Παπαδόπουλος Σταύρος, Κυριακίδης Θόδωρος, Ζάκης Δημήτρης, Μαλιούρα Παναγιώτα, Τέτος Νίκος, Ζυγούρης Φώτης 

Και ΟΧΙ στη σύναψη δανείου ψήφισαν οι:  
Κωνσταντόπουλος Βασίλης, Μπάκανος Γιώργος, Ιωαννίδου Δέσποινα, Αλεξόπουλος Αναστάσιος, Μπρουσιόβας Σωκράτης, Λιάκος Πολυδεύκης, Ζορμπάς Μιλτιάδης, Παπαγεωργίου Θόδωρος, Χαραλαμπίδης Βαγγέλης και Δισερής Ευθύμης  



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!!!


ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!

ΥΓ ΖΑΚΗΣ ΜΑΛΙΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΖΗΝΩΝΑ
Ο ΤΕΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέτος Παπαδημητρίου Μαλιούρα ΝΑΙ στο δάνειο. Δεν φτάνουν τα 7 εκ που εχει ο Δήμος ως τώρα αυτοί ψήφισαν ΝΑΙ για να τα κανουν 9 εκ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλιούρα αντιδήμαρχος,Τέτος Παπαδημητρίου οι νέοι αντιδήμαρχοι. Είπε κανείς κάτι;

Το Προφίλ μας