Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ…….

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ…….
Γράφει ο Θεοδόσης Μακρυγιάννης.
ΌΛΟΙ οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα. Η ασυνέπεια, όμως, και η υποκρισία είναι ελαττώματα από τα πλέον ασυγχώρητα. Αφορμή για να γράψω το άρθρο αυτό μου έδωσε ο θάνατος του Γιώργου Κουρή, Δημοσιογράφου, εκδότη εφημερίδων και ιδιοκτήτη πολλών τηλεοπτικών Καναλιών.
Μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός του, όλοι οι χθεσινοί  υβριστές του, όλοι οι συκοφάντες, όλοι οι υποκριτές, τα έβαψαν μαύρα και από τις  εκπομπές τους στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και από τις στήλες των εφημερίδων τους, εξυμνούσαν το θάρρος και το χαρακτήρα του, την εξυπνάδα του, τη συμπεριφορά του, τη συνέπειά  του και τη στοργή του σε όλους εκείνους που δούλευαν στις επιχειρήσεις του. Όλοι αυτοί Δημοσιογράφοι και
Δημοσιογραφίσκοι, που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη κατά το δοκούν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η λήθη είναι προσόν όσο και η μνήμη. Ποιός θυμάται ύστερα από 29 ολόκληρα χρόνια από το βρώμικο 89,  ότι οι σημερινοί  θαυμαστές  και υμνητές του Γιώργου Κουρή, τον αποκαλούσαν αυριανιστή, Ποιός θυμάται ότι  ο Γιώργος Κουρής, εκμεταλλευόμενος την περίσταση και για ίδιο συμφέρον, ήταν  ο μόνος ο οποίος στήριζε το ΠΑΣΟΚ  με την εφημερίδα που εξέδιδε την ΑΥΡΙΑΝΗ και με έναν  ερασιτεχνικό σταθμό  το Κανάλι 29, όχι πανελλήνιας εμβέλειας που είχε στήσει.
Ποιός θυμάται τη σκευωρία που έστησαν εναντίον του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του ΠΑΣΟΚ, η ΝΕΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου !!!!!!, προπάτορας του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.
 Η υποστήριξη του Γ Κουρή προς το ΠΑΣΟΚ αποκλήθηκε αυριανισμός και το συγκρότημά του στον Ταύρο, έδρα της εφημερίδας και του τηλεοπτικού σταθμού χοιροστάσιο. Ένα χοιροστάσιο που βρωμούσε  υπέρμετρα και  δεν έπρεπε να το πλησιάζει άνθρωπος και μάλιστα, ….αμόλυντος της αριστεράς. Ο αυριανισμός είχε γίνει φλάμπουρο. Οι προπάτορες του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, Κύρκος, Κωνσταντόπουλος  και σία, που έτρεφαν  απίστευτο μίσος και μένος εναντίον του Ανδρέα, στη Βουλή, στα Κανάλια, στις συνεντεύξεις τους τις πρώτες λέξεις που χρησιμοποιούσαν ήταν αυριανισμός και χοιροστάσιο. Και τις λέξεις αυτές τις χρησιμοποιούσε  ο απλός λαός. Είχαν κατορθώσει  η προπαγάνδα τους, να γίνει κτήμα του λαού. Δεν μπορούσε κάποιος να προφέρει τη λέξη ΠΑΣΟΚ και οι ύβρεις και οι λοιδωρισμοί ήταν η απάντηση.
Μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν, ύστερα από λίγα χρόνια, όταν ο κουρνιαχτός κατάκατσε και η σκευωρία εναντίον του Ανδρέα και του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε περίτρανα με την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, να εργαστούν στο συγκρότημα του Γιώργου Κουρή στον Ταύρο, ναι στο προηγούμενο χοιροστάσιο.  Οι  ίδιοι με τις εργασία τους στο χοιροστάσιο του Ταύρου και με τις υπηρεσίες του στον αυριανιστή Κουρή, το εξάγνισαν και το μετέτρεψαν από χοιροστάσιο  σε ένα ανθοκήπιο γεμάτο τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα και κάθε λογής λουλούδια.
Οι καιροί πέρασαν, ο Γ Κουρής  όχι μόνο εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ, αλλά έγινε θανάσιμος πολέμιός  του, στήριξε στη συνέχεια τον Καραμανλή και την παράταξή του και τελευταία στήριζε  με πάθος το ΣΥΡΙΖΑ  με όλες τις δυνάμεις του μέσα από τις εφημερίδες  και τους τηλεοπτικούς του σταθμούς. Έγινε ο ιδεολογικός του καθοδηγητής. Μάλιστα όπως διηγούνταν χθες από την τηλεόραση, ένας φίλος του Δημοσιογράφος , ήταν ο μόνος που πρόβλεψε ότι ο Τσίπρας θα γίνει Πρωθυπουργός.!!!!!!
Εκτός από τους ασπόνδυλους, παλιότερα, εχθρούς και υβριστές του Γ Κουρή και μετά το θάνατό του θαυμαστές και υμνητές του, δεν δίστασαν να εκδώσουν ανακοινώσεις λύπης, εξαίροντας το έργο του τόσο η Νέα  Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!! Ποιοί, αυτοί που είχαν κάνει φλάμπουρο τον αυριανισμό και ο αυριανιστής  Γ.Κουρείς τους προκαλούσε αηδία και εμετό!!! Αιδώς Αργείοι….
Δεν τίθεται θέμα ότι ο Γ. Κουρής ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος, αφού δημιούργησε τόσες εφημερίδες και  τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που «έριξε» οικονομικά έναν πρώην Πρωθυπουργό, όταν πρωτοξεκίνησε τις εκδοτικές του επιχειρήσεις.
Έχει επικρατήσει να λέμε ότι νεκροί, δεδικαίονται, Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι τους ύμνους  που εξέπεμψαν, με την ευκαιρία του θανάτου του, οι πρώην υβριστές και συκοφάντες του, απέχει πολύ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας