Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Στο Δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη – οι προτάσεις της Ν.Δ. Ανοικτός διάλογος με τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΣΧΗ (Κοζάνη, Πέμπτη 17/5) – ΠΑΡΩΝ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Δεδομένων των επερχόμενων αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης του Κόμματος αποφάσισε για την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, την οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων διαλόγου με τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης.
Στη βάση αυτή, την ΠΕΜΠΤΗ 17 Μαΐου 2018 και ώρα 3μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27 - Κοζάνη), προσκαλούμε τα στελέχη και όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες σε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην εκδήλωση με τίτλο «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. / ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».
Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθούν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κόμματος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, κ. Τάσος Γαϊτάνης.



Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας