Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

«Συνεργασία Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης - Παραχώρηση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού».

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως στόχο τη διασύνδεση του με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της με κάθε δυνατό τρόπο, προχώρησε σε ανάπτυξη συνεργασίας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Στο πλαίσιο αυτής, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου, γόνιμος διάλογος του Καλλιτεχνικού Συμβούλου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης κ. Λευτέρη Γιοβανίδη με τους φοιτητές, παρουσία του Πρύτανη του Π.Δ.Μ. Καθηγητή κ. Αντώνιου Τουρλιδάκη,
διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος, για τη δυνατότητα  δημιουργίας θεατρικής ομάδας στους κόλπους του Πανεπιστημίου, καθώς και άλλων εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δράσεων, με κεντρικό άξονα το Θέατρο. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό το κάλεσμα και έχουν ήδη αρχίσει να δρομολογούνται τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης και συγκεκριμένα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, για τις ανάγκες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

            Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως βασική μέριμνα την Παιδεία και την ουσιαστική καλλιέργεια των φοιτητριών και φοιτητών του, θα συνεχίσει να συμβάλει τα μέγιστα και με όποιον τρόπο διαθέτει στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, μετουσιώνοντας  τη σημασία και τη δύναμη της συνέργειας και της συνεργασίας,  σε πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας