Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ρεσιτάλ Κιθάρας με το Γιώργο Γεωργούλα την Κυριακή 20/05/18 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων


5 σχόλια:

NEWS BURN είπε...

Ρεσιτάλ κιθάρας και διάφορες εκδηλώσεις οργανώνει και πληρώνει για το θεαθήναι του πολιτιστικού
Πληρωμές Δεν γίνονται για το προσωπικό
Δεν είναι έτσι Κύριοι του Δήμου.
θα πρέπει να γίνει κάλεσμα στον κόσμο να ορίσουμε ημερομηνία να οργανωθούμε και να γίνει ενα συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία ΣΕΡΒΊΩΝ και να αντιδράσουμε για αυτούς τους ανίκανους που μας κυβερνούν .
Ο ένας το μόνο που τον νοιάζει είναι το πως θα βγαίνει στα κανάλια και θα δουλεύει τον
κόσμο. Ο άλλος το μόνο που τον νοιάζει είναι η Νέα Δημοκρατία και το πως θα φέρει στο πολιτιστικό εκδηλώσεις .εκεί έχουν λεφτά τα ξοδεύουν για το προσωπικό και υποχρεώσεις δεν μπορούν να καθίσουν να βρούνε λύση Οργανωνόμαστε για ένα συλλαλητήριο ενάντια σε αυτούς πού καταστρέφουν το Δήμο μας σε αυτούς τους ανίκανους θα ορίσουμε ημερομηνία και θα ανακοινώσουμε την ημ. στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

Βιβή Μπουμπουρέκα είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τη συγκεκριμένη εκδήλωση οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του Ωδείου Σερβίων και ο ίδιος ο μουσικός. Το ρεσιτάλ "θα ανοίξουν" έξι μαθητές του κ. Γεωργούλα από τα Σέρβια και το Βελβεντό. Δεν υπάρχει εισητήριο και βέβαια δεν πληρώνεται ούτε ο κ. Γεωργούλας για την παράσταση.
Ως πρόεδρος του Συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης κ. Φώτη Ζυγούρη για την παραχώρηση χώρων στο Πολιτιστικό Κέντρο, την κ. Νικολέτα Βέκιου για τη βοήθεια στην οργάνωση του ρεσιτάλ και τον Ραφαήλ Παπαδημητρίου που πάντα είναι δίπλα μας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.


ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ είπε...

Φίλε 7.36, καταρχάς ο κ. Γεωργούλας θα μας παρουσιάσει τους μαθητές του, είναι κάτι σαν τα τεστ που δίνουν σε φροντιστήρια αυτήν η εκδήλωση. Επίσης την διοργανώνει νομίζω άλλος και είναι ελεύθερη η είσοδος ΚΑΙ όχι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου. Στο δεύτερο σκέλος του σχολίου σου είναι καθαρά προσωπική άποψη σου.
Κάλο είναι να παραβρεθείς στις 12.00 για την ενημέρωση για τον διαβήτη και μετά στην συναυλία, γιατί σπανίζουν ανάλογες εκδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς κα Μπουμπουρέκα

Αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία σας να ευχαριστήσετε όσους βοηθούν στο έργο σας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι ευχαριστίες είναι εκ του περισσού. Είναι αυτονόητη υποχρέωση των αιρετών να βοηθούν το έργο όλης της κοινωνίας. Το Πολιτιστικό Κέντρο έγινε για τους πολίτες και τα παιδιά μας και δεν είναι περιουσία κανενός αιρετού για να την διαθέτει οπουδήποτε.
Όχι λοιπόν ευχαριστίες για τα αυτονόητα!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα γιατί σε ενόχλησαν οι ευχαριστίες, είδες κανένα αυτονόητο
να γίνεται πράξη;

Το Προφίλ μας