Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί στη συγκέντρωση την Πέμπτη 10 Μάη στην κεντρική πλατεία Κοζάνης ώρα 11.πμ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4387/16.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε ξεσηκωμό. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στις αντισυνταξιουχικές -
αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες και να απαιτήσουμε:
·      Κανένας επανυπολογισμός, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).
·      Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.
·      Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, από όλο το αντισυνταξιουχικό -
αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.
·      Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ό,τι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης.
·      Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4Ης αξιολόγησης. Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς.
·      Να μην περάσει το ξεπούλημα-ιδιωτικοποίηση των μονάδων της ΔΕΗ. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να νικήσουν τον φόβο, την αδιαφορία, την καταστρεπτική αντίληψη του «δεν γίνεται τίποτα» και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα τώρα, αύριο θα είναι αργά.
 Ολοι στη συγκέντρωση την Πέμπτη 10 Μάη στην κεντρική πλατεία
 Κοζάνης ώρα 11.πμ.
Θα ακολουθήσει συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου για τη κατάργηση του χαρατσιού του 80% επί της αξίας του νερού.          Παλεύουμε για:
-Δημιουργία Μονάδας Φροντίδας Ημέρας Αλτσχάϊμερ
-Δημιουργία Αιμοδυναμικής Μονάδας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας