Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Η Νέα Κεντρική Πλατεία Σερβίων ( Video & Photo www.Live-Avles.tv )






13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μπετόν ρε παιδιά!!Υπερβολικά πολύ!!Πήγα πρόσφατα (Το Πάσχα) Σέρβια και απογοητεύτηκα…Περισσότερο επειδή έκλεισε εντελώς η θέα από την πλατεία του Δημαρχείου προς την κατηφόρα της οδού Εθνομαρτύρων που διασχίζει όμορφα αυτή την κωμόπολη. Τα μαρμάρινα κάγκελα τι τα ήθελαν; Έφραξε μετά τελείως ο χώρος της πλατείας και τώρα οι εκδηλώσεις των συγκεντρώσεων,των χορευτικών κλπ πού θα γίνονται;Επίσης δεν έχεις πια κάθετη πρόσβαση στην πλατεία,όπως ανεβαίνεις από την Εθνομαρτύρων ,αλλά πρέπει να κάνεις αναγκαστικά ένα μεγάλο ημικύκλιο από τα πλάγια…Τι πράμα είναι αυτό που έγινε…Χίλιες φορές όπως ήταν πριν..

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Κωνσταντοπουλο γιατι με τα εργα που εκανε αλλαξε η εικονα της πολης. Λυπαμαι που δεν ξαναβγηκε να συνεχισει το εργο του. Ο τωρινος δημαρχος ειναι μονο για τα καφενεια και για τα μεγαλα λογια. Συγχαρητηρια σε οσους τον ψηφισαν για την επιλογη τους

Ανώνυμος είπε...

wrea einai alla polu kakotexna ftiagmeno!oi plakes twn pezodromiwn exoun fouskwsei kai 'tinaxtei' se toulaxiston 3 shmeia kai de exei xrono pou tis perasan.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΕΤΟΝ ΟΜΩΣ.... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ.
ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΑΝΑ... ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΓΚ

Ανώνυμος είπε...

Χιλιες φορες οπως ηταν πριν;
Τι λες ρε φιλε.Δε μενεις Σερβια μονιμα γι αυτο δικαιολογεισαι. Ξερεις τι ειναι να εχει γινει η πλατεια ενα απεραντο παρκινγκ;Καλυτερα ετσι λοιπον και αν στη τελικη θελεις να βλεπεις την 117 Εθνομαρτυρων κατεβα ενα επιπεδο (στο υψος του ζαχαροπλαστειου) και απολαυσε τον καφε σου εκει

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γινει με τα αυτοκινητα που παρκαρουν στο τελος της πλατειας κατα μηκος της αγ.γεωργιου; η κατασταση ειναι εξοργιστικη και επικυνδυνη σε σημειο που γινεται με δυσκολια και μερικες φορες αδυνατη η διελευση των οχηματων...δεν πρεπει να γινει κατι;να τοποθετηθουν ενδεχομεως κολωνακια...που πρεπει να απευθυνθουμε;

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκε ολη η ομορφια μιας παραδοσιακής πλατείας και βλέπουμε σήμερα οτι χειρότερο θα μπορούσε να γίνει.Μακάρι ο επόμενος Δήμαρχός μας να τα αλλάξει ολα.Η πλατεία μας εγινε ενα πάρκο και τίποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

καλή, αλλά θα μπορούσε να γίνει και πολύ καλύτερη. όσο για το παρκάρισμα στην Αγιού Γεωργίου στο μήκος της πλατείας είναι απαράδεκτο. Αλλά ο κλασικός "ελληνάρας" αμα μπορούσε να βάλει και το αυτοκίνητο μέσα στο καφενείο η στο σούπερ μάρκετ θα το έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Ο επομενος Δημαρχος, οποιος κι αν ειναι , θα πρεπει να κοιταξει να συντηρησει μονο τα υπαρχοντα.
Εννοω παρκα, πλατειες, δρομους, φωτα, δημοσια κτιρια, καθαριοτητα κ.τ.λ
Αυτα μονο. Τιποτα αλλο !
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Βλεπεις εσυ κι ο οποισδηποτε να μπορει να κανει κατι -οχι μονο στο Δημο μας- ο καθε Δημαρχος ?
Με τι ΜΠΑΓΙΟΚΟ ?
Μονο συντηρηση και θα ειναι ακρως επιτυχημενος..

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα στην αρχη της Αγ Γεωργιου και στην γωνια του τσιπουραδικου του Κουλα η κατασταση ειναι αθλια και εξοργιστικη.
Θελει τροχαια και γερανος να τους κανουν ολους τους μαγκες να τρεχουν και να μη φτανουν.
Σε στροφη παρκαρισμα, ειναι αποδειξη τριτοκοσμικου πανωλεθριαμβου.
ΦΟΥΡΚΑ χρειαζεται

Ανώνυμος είπε...

O epomenos Dimarxos tha parei to meridio tou apo to grafio tis ANKO kai tha proxorisei kai se anaplasi oson dromon exoune apomini, opote oloi mas i pernoume tis petres kai tous kinigame i feygoume apo tin poli opou genithikame, megalosame kai zoume.

Ανώνυμος είπε...

Απορω πως χαρακτηριζεται μια κοινωνια που αντιλαμβανεται το καινουργιο και την αναπλαση σαν μειονεκτημα και οχι σαν προοδο

Ανώνυμος είπε...

Το καινουριο για να ειναι προοδος και πλεονεκτημα πρεπει να προσφερει ποιοτητα ζωης.Δυστυχως το νεο εδω δυσκολει την καθημερινοτητα μας συνεχως.Μονο το...οφθαλμολουτρο δεν φτανει χρειαζεται και πρακτικοτητα που ειναι ανυπαρκτη στο συγκεκριμενο εργο .Μπραβο στους πρωην και νυνδημαρχους που δεν ζουν στα Σερβια...εχουν ποιοτητα καθημερινοτητας!

Το Προφίλ μας