Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Απάντηση του Αντιδημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, Νίκου Τέτου σε σχόλιο του πρώην Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, Β. Κωνσταντόπουλου, σε τοπικό blog, σχετικά με τη λειτουργία της Παιδικής & Εφηβικής Βιβλιοθήκης στο Βελβεντό.

Αντιλαμβανόμαστε το όψιμο ενδιαφέρον του κου Κωνσταντόπουλου για το Βελβεντό, ωστόσο θα πρέπει να του θυμίσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος, αγνόησε επιδεικτικά το Βελβεντό, τους πολίτες του, τους φορείς του, αλλά και τους ευεργέτες του, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων είναι ο κος Αντωνιάδης.
Ο ίδιος βέβαια αγνοεί γενικά τι έχει προσφέρει η ομογένεια και ειδικά ο κος Αντωνιάδης στο Βελβεντό και αν επιθυμεί μπορούμε να τον ενημερώσουμε, καθώς εμείς γνωρίζουμε.
Συγκεκριμένα, ως προς τη λειτουργία της Παιδικής & Εφηβικής Βιβλιοθήκης, θα του θυμίσουμε ότι λειτούργησε επί θητείας του μόνο για έξι μήνες, με πολλά προβλήματα, για καθαρά προεκλογικούς λόγους και για τα μάτια του κόσμου, κάτι που αποδείχτηκε στη συνέχεια με το κλείσιμό της, αφού είχε αφήσει απλήρωτη την υπάλληλο που απασχολήθηκε εκείνο το διάστημα.
Η κατάσταση που παραλάβαμε το Σεπτέμβριο του 2014 ήταν τραγική και αποκαρδιωτική! Αντικρίσαμε μια αίθουσα να ρημάζει, παρατημένη, που μόνο σε βιβλιοθήκη δεν παρέπεμπε και τα βιβλία στοιβαγμένα σε χάρτινες κούτες. Ένας θησαυρός τεράστιας πνευματικής αξίας, μια πολύτιμη κληρονομιά της κοινωνίας του Βελβεντού κινδύνευε να καταστραφεί από τη μούχλα και την υγρασία.
Εμείς, με μεγάλη ευαισθησία, αποκαταστήσαμε και επισκευάσαμε πλήρως το κτίριο, εξοφλήσαμε την υπάλληλο, ολοκληρώσαμε τις ενέργειες για να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη με νέα βιβλία, έχουμε άριστη συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο Φίλων της Βιβλιοθήκης, στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής μας και ανταποκρινόμαστε σε όλες τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία της.
Με λίγα λόγια, η απαράδεκτη κατάσταση της Παιδικής & Εφηβικής Βιβλιοθήκης ήταν ανάλογη με την εξίσου απαράδεκτη κατάσταση και άλλων δομών στο Βελβεντό (Παιδική χαρά, Πνευματικό Κέντρο, κ.α.), πράγμα που αποδεικνύεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, η δημοσίευση του οποίου δεν σας τιμάει για αυτό που μας παραδώσατε.
Επειδή ο κόσμος του Βελβεντού έχει και μνήμη και κρίση, σας έστειλε στην αντιπολίτευση με το εκπληκτικό ποσοστό του 16%.
Εμείς θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε άκοπα για το καλό τόσο του Βελβεντού, αλλά και ολόκληρου του Δήμου, σε πείσμα πολλών και στο τέλος της θητείας μας θα μας κρίνουν και θα μας συγκρίνουν οι πολίτες.

                                                                        Ο Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
                                                                                               Νίκος Τέτος

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΤΕΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΣΟΥ ΓΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΝ ΑΝΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

1. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 4ΟΑ,4ΟΒ,41Α,41Β,42Α,42Β.43Α ΚΑΙ 43Β ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 23/3/2Ο16 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 9976 ΕΥΡΩ. ΣΤΟΝ
ΚΥΡΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟ ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΑΝΤΡΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ!!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!

2.ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 46/2Ο16 ΚΑΙ 51/2Ο16 ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ // ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 4674 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 493Ο ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟΥΣ Κ.Κ. ΑΞΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙΤΖΙΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟ
ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ//. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ??? ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ
ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ??????

ΑΠΟΦΑΣΗ 71Α ΚΑΙ 71Β ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΡΙΚΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΠΟΣΟΥ 15ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!!! ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ
ΜΑΛΙΟΥΡΑ-ΓΚΟΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!

ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧαΧαΧαΧαΧα Νικολάκη
Τόσο μεγάλο ήταν τον ενδιαφέρον που θελήσατε να την κλείσετε, ξέχασες τι λέγατε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ποιος ήθελε να την κάνει ΚΑΠΗ Νικολάκη, δημοσίευσε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, αν έχεις τα κότσια κάντο.
Με τα λεφτά του ομογενή γίνεστε μάγκες και δεν ντρέπεστε. ....

Ανώνυμος είπε...

Εδώ χτίσατε χωρισματα μεσα για να την κανετε καπη και πηρατε την μανα της Ρίστας καθατριστρια χωρις μια ανακοινωση αυτή ηταν η προσφορά σας στη βιβλιοθηκη. Αν εχεις κώλο βγαλε το πρακτικο του συμβουλιου να δεις τι ελεγες. Βρεθηκε ο χαζος ο Αμερικάνος και σας πληρωσε υπαλληλο. Και ποιος σου ειπε οτι σε δημοτικο κτιριο μπορεις να βαλεις οποιον υπαλληλο θελεις; ακομα και αν τον πληρωνει αλλος. και εκει ρουσφετι κανατε.

Ανώνυμος είπε...

Την αθυροστομία του Δημάρχου θα την κλείσετε καμιά φορά ή θα σας πάρει ο Διάολος.
Τι ήταν αυτά που ξεστόμισε στην σύσκεψη για την προστασία.
Τι πράγμα είναι αυτός, όποιος του βάζει φρένο στις παρανομίες τον βρίζει.
βρε ούστ από δω.
Οσο για σένα από μακακίες τίποτε άλλο.
Τα είδαμε στις φωτογραφίες, είδατε λεφτά και
μπουκάρετε μέχρι και ο Δήμαρχος, εκεί που ήταν άφαντος μυρίστηκε χρήμα και εμφανίστηκε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τέτο πες μας ένα έργο που κάνατε έτσι για το του Δήμου.
Πότε δουλέψατε για τον Δήμο, αέρας αέρας και φωτογραφίες.
Ποιοι είστε γιατί στο Δημαρχείο δεν σας ξέρουν

Ανώνυμος είπε...

soy ekane paratirisi opos lei o idios ai-vres ke den vazis ola ta sxolia;ti ton fovase;

Μετριοπαθεις Βελβεντινος είπε...

Κοιταξτε την ουσια που ειναι τα παιδια. Οταν παιρνουν χρονο στη βιβλιοθηκη, να ειναι δημιουργικος και σε καλες συνθηκες. Αλλωστε αλλοι ειναι αυτοι που κυνηγησαν και προλαβαν την ενταξη στο προγραμμα της Εθνικης Βιβλιοθηκης για το καλοκαιρι. Και η βιβλιοθηκη δεν ειναι για ανουσιες κοκορομαχιες των παραταξεων του Δημου. Η ομογενεια θα στηριξει και παλι οταν δει ουσια και λογικη διαχειριση. Αυτα και δουλεια, τιποτα απο λογια, εργο εστω και β' κατηγοριας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 16% ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΥ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ Ο ΚΟΥΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΟΥΣ .ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

κατάφερες κύριε τάδε να γίνεις αντιπαθής ούτε η φωτογραφία σου δεν βλέπεται πόσο μάλλον να σε ακούει κανείς .ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΛΥ!

Ανώνυμος είπε...

vale vre makaka oles tis anartisis ti ton fovase.

Ανώνυμος είπε...

vale vre makaka oles tis anartisis ti ton fovase;

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι και θλίβομαι πραγματικά για το επίπεδο των αιρετών του Δήμου μας. Υπεύθυνοι για αυτό είμαστε όλοι μας! Ελπίζω στις επόμενες εκλογές οι νέοι της περιοχής μας να ασχοληθούν ποιο ενεργά με την πολιτική. Είναι η μόνη μας ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ν. Τέτο, δεν υφίσταται Διοικητικό Συμβούλιο των Φίλων της Βιβλιοθήκης, προς το παρόν, μιας και ο φορέας δεν έχει ακόμα νομική υπόσταση. Προφανώς αναφέρεσαι στην Επιτροπή εκπροσώπων φορέων - και του Δήμου - που ανέλαβε τη διαχείριση της βιβλιοθήκης

Ανώνυμος είπε...

Τετο το ποσο πολυ σε αγαπουν δεν υπαρχει χαχα

Το Προφίλ μας