Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Σέρβια

Ξεκίνησαν στα Σέρβια οι εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης της οδού Αγ. Γεωργίου, ενός δρόμου με μεγάλη κίνηση οχημάτων που αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα λόγω των μεταβολών που έχουν επέλθει στον κυκλοφοριακό χάρτη της πόλης. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την οδό που οδηγεί σε δύο σημαντικά σημεία της πόλης, το ιστορικό κέντρο και την πλατεία που έχουν αναβαθμιστεί καθώς και στο Κέντρο Υγείας Σερβίων.
«Η κακή κατάσταση του οδοστρώματος αλλά και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε σχέση με την κίνηση των οχημάτων μέσα στα Σέρβια μας οδήγησαν στο να προχωρήσουμε άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνταν για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου καθώς και στην διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νίκος Τέτος ο οποίος επεσήμανε ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Η χρηματοδότηση του έργου (100.000€) προέρχεται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. (κόστος έργου μετά το διαγωνισμό 55χιλ. ευρώ)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ...ΕΣΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΒΛΕΠΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Τι μπράβο δήμαρχε ρ (11:56);;;; Ας κανει στα 5 χρονια όσα έκανε ο κωσταντοπουλος σε 2,5 και τότε θα τα πουμ...όσο για το αν τα έβλεπε τι να πρώτο κανει ο άνθρωπος;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ? ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

1.34 μμ σας ποναει τοσο πολυ ο γιατρος εεεε! τοσο χοληηηηηη.ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Να είναι καλά ο πρώην υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος και οι τοπικοί φίλοι του στα Σέρβια (ονόματα δεν λέμε), που τον Νοέμβρη του 2014 και λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών, δέσμευσε τις 100.000 € για οδοποιία στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Πάντως στην διαδικασία εξασφάλισης των χρημάτων ο δήμαρχος και ο Τέτος ήταν εκτός.

Το Προφίλ μας