Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Βαθαίνει το «ρήγμα» στην παράταξη Κοσματόπουλου-Αποχώρησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού πέντε σύμβουλοι – Είχαν θέσει θέμα αντικατάστασης Τέτου από αναπληρωτή δημάρχου!

Από το kozanimedia.gr
Βαθαίνει το «ρήγμα» στην παράταξη της συμπολίτευσης και του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, καθώς πριν από λίγο, σε μια ακόμη επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποχώρησαν πέντε δημοτικοί σύμβουλοι!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, oι Παπαδόπουλος, Ζυγούρης, Παπαγεωργίου, Κυριακίδης και Δισερής αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, καθώς ο δήμαρχος (ο οποίος απουσίαζει) αρνήθηκε να προχωρήσει στην αντικατάσταση, από την ιδιότητα του αναπληρωτή δημάρχου, του αντιδημάρχου Νικου Τέτου.

Ο τελευταίος πήρε τη θέση του απουσιάζοντος δημάρχου, κατι που προκάλεσε την αντίδραση των πέντε, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν από τη συνεδρίαση!
Να σημειωθεί πως κάποιοι εκ των πέντε είχαν, ημέρες πριν, θέσει το θέμα σε προσυνεδρίαση της παράταξης Κοσματόπουλου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε είσαι στα χαμένα εξαφανισμένος,,, μας άφησες τον τετο να μας κάνει συνεδριάσει;;;; Δρόμο κ οι δυο σας....

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ποιον και πότε σεβάστηκε ο δήμαρχος για να σεβαστεί και το δημοτικό συμβούλιο ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΌΣΜΟς ΨΗΦΙΣΕ Κοσματοπουλο και εβγαλε τον Τέτο δημαρχο χαχαχαααααααα φούρκα που θέλουν

Ανώνυμος είπε...

Σάκη ώρα να τα μαζεύεις ! Άντε στα χειρουργεία σου. Άιντε μάζεψε τα και δίνει του. Τι να του δινεις αφου παντα άφαντος είσαι. Μήπως απογειώθηκε και δεν το μάθαμε ?

Ανώνυμος είπε...

Κυριακιδης και Δισερης αποχωρησαν οχι γιατι αναπληρωνε τη θεση του Δημαρχου ο Τετος!Αλλα για την αλαζονικη συμπεριφορα του προεδριου.Οι δυο κυριοι Ζηνων και Τετος αντι να προβληματιστουν για τις αποχωρισεις των συνεργατων τους ηταν ολο χασκογελο και ειρωνεια....αντε Ζηνωνα να πας κι εσυ στο καλο!!!!!!Ετσι δεν τους ξεπροβοδισες;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ >>> http://www.kozan.gr/post/235362

Ανώνυμος είπε...

θα παρακαλούσα θερμά (και κυρίως για τους ετεροδημότες που δεν ζουν στα Σέρβια και δεν είναι πληροφορημένοι για λεπτομέρειες) τέτοιου είδους άρθρα ή ρεπορτάζ να είναι πιο ολοκληρωμένα. Δεν αναφέρονται π.χ. οι λόγοι για τυχών διαφωνίες. «Κάποιος είναι εναντίων κάποιου» χωρίς να αναφέρονται οι αιτίες της διαφωνίας και ο τρόπος με τον οποίον οι διαφωνούντες τεκμηριώνουν τις θέσεις τους. Δηλαδή στον αναγνώστη δημιουργούνται περισσότερες απορίες παρά αποσαφηνίζεται η κατάσταση. Πρωτοετής δημοσιογράφος να ήταν κανείς δεν θα έγραφε με τόσο εκνευριστικά ελλειπή τρόπο

Ανώνυμος είπε...

θα παρακαλούσα θερμά (και κυρίως για τους ετεροδημότες που δεν ζουν στα Σέρβια και δεν είναι πληροφορημένοι για λεπτομέρειες) τέτοιου είδους άρθρα ή ρεπορτάζ να είναι πιο ολοκληρωμένα. Δεν αναφέρονται π.χ. οι λόγοι για τυχών διαφωνίες. «Κάποιος είναι εναντίων κάποιου» χωρίς να αναφέρονται οι αιτίες της διαφωνίας και ο τρόπος με τον οποίον οι διαφωνούντες τεκμηριώνουν τις θέσεις τους. Δηλαδή στον αναγνώστη δημιουργούνται περισσότερες απορίες παρά αποσαφηνίζεται η κατάσταση. Πρωτοετής φοιτητής δημοσιογραφίας να ήταν κανείς δεν θα έγραφε με τόσο εκνευριστικά ελλειπή τρόπο

Το Προφίλ μας