Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Δήλωση Πάρι Κουκουλόπουλου Γραμματέα Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

Νέοι φόροι είναι το «δώρο» το Χριστουγέννων;

Η Κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο της αναξιοπιστίας θρυμματίζοντας και τα τελευταία ψήγματα εμπιστοσύνης που υπάρχουν.

Το απόγευμα ο αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Τρ. Αλεξιάδης ανακοινώνει δημόσια αναδρομικές αλλαγές στη φορολογία των εισοδημάτων του 2015 και το άλλο πρωί το διαψεύδει.


Είναι η πολλοστή φορά που ο κ. Υπουργός υποβαθμίζει τους πολίτες με τις κατά κανόνα πρόχειρες ιδέες του που στη συνέχεια διορθώνει η αποσύρει.

Την ώρα που τα έσοδα παρουσιάζουν σημάδια κατάρρευσης ο αρμόδιος Υπουργός ακκίζεται επικοινωνιακά αντί να αφοσιωθεί στο έργο του.

Οι διαρκείς αντιφάσεις και παλινωδίες κλονίζουν την εμπιστοσύνη στις φορολογικές αρχές κάτι που ο Αν. Υπουργός φαίνεται να αγνοεί.

Ούτε δείχνει να καταλαβαίνει ότι τα φετινά Χριστούγεννα είναι δυσκολότερα για τους πολίτες από πέρυσι μετά το κατόρθωμα της Κυβέρνησης να μας γυρίσει στην ύφεση.

Τουλάχιστον ας αποδεχθεί ότι έρχονται Χριστούγεννα και η αγορά περιμένει αυτές τις μέρες μήπως ανασάνει.

Δεν δίνουν δώρο Χριστουγέννων που είχαν αναιδέστατα υποσχεθεί ας μη μοιράζουν νέους φόρους χρονιάρες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας