Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αθανάσιος Κοσματόπουλος: «Πρότεινα ο κ. Φώτης Ζυγούρης να απενταχθεί από τον συνδυασμό και στη συνέχεια (σήμερα) «αποκαθήλωσα» τον Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Θόδωρο Παπαγεωργίου.»

Από το kozan.gr 
 
Για τα τελευταία γεγονότα στην παράταξή του, που είχαν αφετηρία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και συνεχίστηκαν τις επόμενες δύο μέρες, μίλησε στο Kozan. gr, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος, λέγοντας:
«Πρότεινα ο κ. Φώτης Ζυγούρης να απενταχθεί από τον συνδυασμό και στη συνέχεια (σήμερα) «αποκαθήλωσα» τον Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Θόδωρο Παπαγεωργίου. Ξεκαθάρισε το τοπίο. Βγήκανε απ’ τη μέση αυτοί οι παράγοντες που δημιουργούσαν προβλήματα και αγκυλώσεις στο Δήμο».
Θανάσης Τέγος

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποιες από αυτές τις αλλαγές έπρεπε όντως να γινουν, όλοι το ξεραν...μπραβο δημαρχε

Ανώνυμος είπε...

Όσους ψήφισε ο κόσμος και αντί να τον εκπροσωπούν στο συμβούλιο φεύγουν για ανούσιους λόγους , ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σωπάσουν τώρα που έχασαν τη θέση τους, επιβάλεται όμως να στηρίξουν το συνδυασμό, γιατί από αυτόν βγήκαν, αυτός εκλέχτηκε..

Ανώνυμος είπε...

o kosmos sas katalave ...mpravo dhmarxe

Ανώνυμος είπε...

ρε ουρμπουτια..μαζευτηκατε εναντι των Ι ψηλομητιδων ..δωσατε την ηγεμονια στους παντα πονηροκουλτουκλαμενοδοβλετηδες βελβε..και τωρα δεν σας βολευει η μοιρασια...με τον ξεκουτη δεν ασχολουμαστε λουστητετον..η ωρα που θα το νιωσεται οτι υπαρχουν ΣΕΡΒΙΑ ερχεται.

Ανώνυμος είπε...

8A PESEI KSYLO.POLY KSYLO!

Ανώνυμος είπε...

Ξύλο στο δήμαρχο κ στους δημοτικους συμβούλους του Βελβεντού....

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μαζέψου γιατί με της κουτσανες που πετάς καθε μερα θα μας στείλεις στην κλινική για νοσήλια μας αρρωστήσες... Ένας χρόνος πέρασε χωρίς να κανεις τίποτα ... Το μόνο που ξέρεις είναι να αλλάζεις τους αντιδήμαρχους σαν της κάλτσες σου.... Ειλικρινά μαζέψου

Ανώνυμος είπε...

Εσένα να δούμε ποτέ θα αποπεμψουνε.... Αυτοί που σε στήριξαν από την πρώτη στιγμή κ σε μάζεψαν από τα Γρεβενά κ σε κάνανε δήμαρχο αυτούς απολύεις ... Θα πρέπει να ντρέπεσαι... Στο τέλος θα μείνεις μόνο με τους βελβεντινους κ θα σας μαζέψουμε με τις πέτρες όλους σας....
Τα υπόλοιπα όταν σε βρω θα στα στολίσω από κοντά

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟ ΚΑΙ ΖΗΝΩ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Katadima gia tin Istoriki Poli ton Servion oloi aytoi oi Xenoi pou mazepse o Giatros kai o Kostadopoulos stous sindiazmous tous. Prepi tora oi polites ton Servion na drasoune enomenoi meso enos kinimatos politon.

Ξενοφώντας ΒΑΪΖΟΓΛΟΥ είπε...

Αγαπητοί ΦΙΛΟΙ Δημοτικοί Σύμβουλοι, μετά τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν σήμερα, ήρθε η στιγμή που ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του.
Εχουμε έναν Δήμο χρεωμένο και με πολλά προβλήματα, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, κάθε μας ενέργεια να είναι στοχευμένη με κατεύθυνση στην βελτίωση της Ποιότητας Ζωής των Συνδημοτών μας.

Ανώνυμος είπε...

10,14 salta ke ....... poy thes na toys stiriksoyme kiolas.vlamene i vlameni ti ise.

Ανώνυμος είπε...

2,18 αν δεν ηταν υποψηφιοι με τον γιατρο οι συγκεκριμενοι ( αλλα και ολοι τους) ουτε απο 30 σταυρους δεν θα μαζευανε.
Και κατι για την αντιπολιτευση ,μπραβο στον πολυδευκη για τα οσα ειπε στο συμβουλιο, μπραβο στον κωνσταντοπουλο για την σταση που κρατησε και στον γεωργακοπουλο για την κριτικη του.

Ανώνυμος είπε...

ESY STABRAETE 5,28 POY EXEIS AETISIO MATI TI ENTYPOSH EXEIS OTI TO GIATRO TON EBGALE O TETOS ME TOYS BELBENTINOYS!!!!! STA TESSERA TORA!!!!!!GLYPSTE TORA THN ANTIPOLITEFSH GIA NA GINEI H DOYLEIA SAS

Ανώνυμος είπε...

5,28 plaka kanis.ine dinaton na les oti pirame psifoys xari sto giatro;den ksero poso asxolise genika me ta kina.malon oxi alios den tha eleges kati tetio.

Το Προφίλ μας