Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Για μεθόδους μαφίας και αριστερή αλητεία εγκαλεί την κυβέρνηση ο Αλέξης Μητρόπουλος !

Καθιστά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό - Ζητά την προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας - Ενημέρωσε και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών - Η υπόθεση έχει παραγραφεί, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση για τις σε βάρος του κατηγορίες
Για μεθόδους μαφίας και αριστερή αλητεία εγκαλεί την κυβέρνηση ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, με αφορμή την σε βάρος του δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Σε γραπτή του δήλωση κάνει λόγο για επιχείρηση πολιτικής εξόντωσης και σπίλωσης στην οποία συμμετέχουν υπάλληλοι Οικονομικών Υπηρεσιών και Αρχών και αποκαλύπτει πως έχει ενημερώσει και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών!
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ζητά ακόμη την προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας και καθιστά υπεύθυνο για ότι έχει σχεδιαστεί και εκτελείται σε βάρος του τον πρωθυπουργό.


Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη ΜητρόπουλουΣε λίγες μέρες (16-12-2015) εκδικάζεται ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (Β’ Τμήμα) η αναίρεση του Δημοσίου και η δική μου κατά της υπ’αριθ. 3792/2015 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία είχε ακυρώσει το μεγαλύτερο τμήμα του προστίμου που μου είχε επιβάλλει η Δ’ ΔΟΥ για ποσό που είχε εισπράξει το γραφείο μου (όχι εγώ προσωπικά) στο εξωτερικό το έτος 1999, είχε επαναπατρισθεί με το άρθρο 38 του ν. 3259/2004 («νόμος Αλογοσκούφη») και είχε αποδοθεί σε τρίτους δικαιούχους εις εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων.

Με το υπ’αριθ.πρωτ. Δ12.Α1115972/ΕΞ.2013/18.7.2013 έγγραφο της Διεύθυνσης Φορολογίας Εισοδήματος (τμήμα Α΄), το Υπουργείο Οικονομικών είχε αποφανθεί ότι το ποσό αφορούσε νόμιμο επαναπατρισμό κεφαλαίων εκ του εξωτερικού.

Εξάλλου, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την υπ’αριθ. 525/23-3-2015 Γνωμοδότησή του (Β’ Τμήμα), μετά από ερώτημα της κας Κατερίνας Σαββαΐδου, πρώην Γενικής Γραμματέως της ΓΓΔΕ, είχε αποφανθεί ότι η υπόθεση έτους 1999 είχε προ πολλών ετών παραγραφεί.

Υπαναχώρηση από τις ιδεολογικές αρχές και προδοσία των οραμάτων του λαού μας δικαιολογώ στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, μεθόδους «μαφίας» και αριστερής αλητείας δεν θα ανεχθώ, έστω κι αν χρειαστεί να πεθάνω.

Δηλώνω πως θα συνεχίσω να προβάλλω τις απόψεις μου και να ασκώ κριτική στην εθνοκτόνα και κοινωνιοκτόνα ασκούμενη μνημονιακή πολιτική, όπως έπραξα πάντα, από όταν φυλακίστηκα και βασανίστηκα στη χούντα μέχρι και σήμερα.

Για το σχέδιο πολιτικής μου εξόντωσης και σπίλωσής μου, στο οποίο μετέχουν υπάλληλοι Οικονομικών Υπηρεσιών και Αρχών, έχω ενημερώσει σχετικά τον Μακαριότατο Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο.

Καλώ τους κ.κ. Υπουργό Δικαιοσύνης κ.Νίκο Παρασκευόπουλο και Υπουργό Καταπολέμησης της Διαφθοράς κ.Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να δώσουν στη δημοσιότητα τον χαλκευμένο φορολογικό φάκελο σε βάρος μου.

Καλώ τον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προεχόντως ως νομικό και άνθρωπο, να με προστατεύσει.

Καθιστώ τον πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα υπεύθυνο για ό,τι έχει σχεδιαστεί και εκτελείται σε βάρος μου.

Αθήνα 4 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/12/15 22:53

    σου κοβουν τα νομιμα μασταρια..και τσικλας...αυτοι που ξερουν την πορεια σου και ποσο αδειος εισαι..σε ποιον αρχιεπισκοπο πρεπει να πανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας