Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

8.000 μόλις για Περίδη και Τσαλιγοπούλου!

Επειδή πολλά είναι τα σχόλια για τις άκρως επιτυχημένες και με δωρεάν είσοδο συναυλίες που διοργάνωσε φέτος ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης το κόστος για τις δυο συναυλίες με τους Ορφέα Περίδη και Ελένη Τσαλιγοπούλου ήταν μόλις στις 8.000 ευρώ! Συν άλλες 2.500 ευρώ για τη συναυλία Γιοκαρίνη. 

Και γράφουμε «μόλις», γιατί μερικά χρόνια πριν για ανάλογες συναυλίες δεν πλήρωνε κανείς 10.000 και πλέον ευρώ τη μια! Με τέτοιο μικρό κόστος και οργάνωση, δικαίως, λοιπόν, ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού κέρδισε τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι…

ΠΑΝ.
AΠΟ ΤΟΝ «ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΙΑΤΣΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 12500 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΦΟΥ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΙΝΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%ce%92%ce%9b%ce%a9%ce%a6%ce%9f%ce%9a%ce%a1%ce%a7-%ce%a7%ce%a69

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%ce%92%ce%9b%ce%a95%ce%a911-%ce%a051

Ανώνυμος είπε...

Άνευ σχολίων. Ο Πλιάτσος για τους επόμενους 8,5 μήνες θα κάνει τα παιχνίδια του, βγάζοντας λαυράκια για τους άλλους υποψηφίους και εκθιάζοντας το "συμμάζεμα" των ... οικονομικών του Δήμου, παρόλο που κάποιες οφειλές τρέχουν για χρόνια.

Το Προφίλ μας