Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Bungee jumping στον Ισθμό της Κορίνθου ( Video Live-Avles.tv)

Ο Ισθμός της Κορίνθου, είναι μια σχεδόν απαραίτητη στάση στο ταξίδι προς τις πόλεις της Πελοποννήσου. Μια στάση ανάπαυλας αλλά και θαυμασμού της περίφημης διόρυγας στο κανάλι που ενώνει τον Κορινθιακό με τον Σαρωνικό κόλπο. Οι επισκέπτες αντικρίζουν με δέος το μεγάλο ύψος της διώρυγας και το βαθύ μπλε της θάλασσας που τη διασχίζει.

Για τους λάτρεις της αδρεναλίνης η γέφυρα του Ισθμού, υπήρξε μια πρόκληση και πλέον, πραγματοποιούνται πτώσεις bungee jumping, και προσελκύουν θεατές αλλά και τολμηρούς fan των πτώσεων. Το Zulu Bungy, οργανώνει πτώσεις από γέφυρα στον Ισθμό της Κορίνθου και σας προσφέρει μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε ποτέ.


Λειτουργεί καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, και μόνο Σαββατοκύριακα τον υπόλοιπο χρόνο. Διαθέτει όλο τον εξοπλισμό για ασφαλείς πτώσεις και υπέυθυνους εκπαιδευτές για τους αρχάριους. Το καλοκαίρι ειδικά, η γέφυρα γεμίζει από fan του είδους, οι οποίοι είτε αποφασίζουν να πέσουν στοχεύοντας στη γαλάζια λουρίδα της θάλασσας για να αναπηδήσουν ταλαντευόμενοι πίσω στη γέφυρα, είτε από εκείνους που προτιμούν να θαυμάζουν τις πτώσεις και τη γέφυρα...
Στο Βίντεο σε...bungee jumping ο Γιώργος Πανταζίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας