Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Γκρουέφσκι άκου το καλά, η Mercedes του Υπ.Μακεδονίας-Θράκης σφυρηλατήθηκε ξανά

Από την parapolitiki.com
Κύματα εθνική υπερηφάνειας διαπέρασαν τα κορμιά όλων μας όταν ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την επανασύσταση του Υπ.Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο του...εξορθολογισμού της Δημόσιας Διοίκησης.
Την υπουργική καρέκλα με τις τρομακτικά σημαντικές αρμοδιότητες ανέλαβε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θοδωρής Καράογλου ο οποίος κι έγινε γνωστός όταν θέλησε, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, να...
...μοιραστεί κάποιες σκέψεις του με τον διαιτητή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του Ηρακλή εντός του αγωνιστικού χώρου.
Στον ιστότοπο της Διαύγειας έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύονται οι αποφάσεις του νεοσύστατου υπουργείου και μια απλή ανάγνωση των εγγράφων αποδεικνύει πόσο αναγκαία ήταν η επανασύσταση του.  Στις 29 Ιουλίου ο υπερυπουργός Καράογλου αποφασίζει να εγκαταστήσει γραμμή φαξ στο γραφείο του με το κόστος της εγκατάστασης να μην ξεπερνά τα 73,8 ευρώ (εδώ). Στις 6 Ιουλίου εγκρίνεται δαπάνη ύψους 49,2 ευρώ
για την επισκευή μιας συσκευής φαξ (εδώ) η οποία και δημοσιεύεται σε τρία διαφορετικά έγγραφα στη Διαύγεια. Ας ελπίσουμε ότι επισκευάστηκε μόλις μια φορά.

Μιας και το φαξ ενδέχεται να χάλασε από τη σκόνη, ο Καράογλου δίνει αμέσως εντολή καθαρισμού των χαλιών του γραφείου και ο κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνεται με 674 ευρώ (εδώ). Τα χαλιά καθαρίζονται αλλά η εταιρεία καθαρισμού αδυνατεί να εντοπίσει το κτήριο όπου στεγάζεται το Υπ.Μακεδονίας Θράκης. Ο σοφός Καράογλου σπεύδει και δαπανά 2.398 ευρώ για πινακίδες (εδώ) κι ακόμα για 1.045 ευρώ για σφραγίδες (εδώ). Πλέον, το Υπ.Μακεδονίας-Θράκης φαίνεται από παντού.

Όλη αυτή η γιγαντιαία επιχείρηση του υπουργείου συντονίστηκε με τη βοήθεια ολοκαίνουργιων ηλεκτρονικών υπολογιστών που αγοράστηκαν για λογαριασμό του γραφείου του υπουργού και κόστισαν 2.370 ευρώ (εδώ).

Τέλος, τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν είχε προηγηθεί η σφυρηλάτηση, η επισκευή και η βαφή του αυτοκινήτου MERCEDES του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης η οποία και κόστισε 2.029 ευρώ (εδώ).

Υποθέτω ότι όλες αυτές οι καταναλωτικές δαπάνες του Υπουργείου θα έχουν ήδη τρομοκρατήσει τους Σκοπιανούς και γενικά όλους όσους επιβουλεύονται το όνομα της Μακεδονίας μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας