Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Αποσπάσματα από το ¨Ηταν Κάποτε¨ ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην Νεράιδα


¨Ηταν Κάποτε¨  ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης  - Νεράιδα
 Υστερα από σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα,  η  παράσταση ¨Ηταν Κάποτε¨  του ΔΗΠΕΘΕ  Κοζάνης,  σημείωσε προχθές το βράδυ μεγάλη επιτυχία στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Νεράιδας.
Οι τρεις ταλαντούχοι ηθοποιοί  Βάσια Χρήστου, Χρήστος Πίτσας και Στέλιος Χλιαράς καθήλωσαν το κοινό εισπράττοντας ένα ζεστό χειροκρότημα για την καταπληκτική ερμηνεία των ρόλων τους.
Με  αυτή την παρθενική εμφάνιση ενός τέτοιου πολιτιστικού γεγονότος στην Νεράιδα και μετά τα θετικά σχόλια, ανταπόκριση του κόσμου, εύχομαι αυτή μου η πρωτοβουλία να αρωγός αντίστοιχων εκδηλώσεων και στο μέλλον, προσφέροντας στον κόσμο περισσότερες στιγμές χαράς.
Ευχαριστώ για την υποστήριξή τους τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού, τον Μορφωτικό Σύλλογο Ροδίτη, τους τηλεοπτικούς σταθμούς Flash tv  και TOP Channel, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς  ΕΡΑ Κοζάνης  και  Veto91FM, τις ηλεκτρονικές σελίδες ai-vres, Live avles, Kozanimedia, Vetonews και  όλα τα παιδιά του χωριού  για την εθελοντική τους προσφορά.

                                                                                                          Με  Εκτίμηση
                                                                                                       Ξενοφών  Βαΐζογλου
                                                                                                       Πρόεδρος  Νεράιδας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμμαθητή-πρόεδρε, κάνεις διακρίσεις...

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Συμφωνώ με την παρατήρηση και καλά έκανες, είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις πως δεν έγινε από ΠΡΟΘΕΣΗ.
Φίλε μου Συμμαθητή ευχαρίστησα δημόσια μόνο αυτούς με τους οποίους είχα τηλεφωνική επικοινωνία και έκαναν ευπρόσδεκτα αποδεκτό το αίτημά μου για προβολή την παράστασης.
Αναγνωρίζω την παράληψη μου και ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ, να δικαιολογηθώ ναι ή όχι;
ίσως να φταίει που είμαι μόνος, μου κατανάλωσαν τον ελεύθερο ελάχιστο χρόνο που διαθέτω, η επεξεργασία κα επιμέλεια των δύο σποτ, με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό της προετοιμασίας συνδέθηκα πολύ λίγο στο διαδίκτυο για ενημέρωση.
Σήμερα Ευχαριστώ Δημόσια για την εθελοντική τους υποστήριξη, το mikrovalto.gr, kozani.tv, kozanilife, kozan, ptolemaida.tv, kasmeri , servianet και όλους που ανώνυμα στήριξαν αυτήν την προσπάθεια για πολιτιστική ανάπτυξη της Νεράιδας.

Το Προφίλ μας