Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι υπεύθυνοι περιφερειακής ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ

Τα επόμενα βήματα της οργανωτικής ανασυγκρότησης της Παράταξης συζήτησε σήμερα η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδων πολιτικού και προγραμματικού συντονισμού (Τομείς Πολιτικής) ανά υπουργείο, με συντονιστή τον αντίστοιχο εισηγητή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότερη παρακολούθηση του κυβερνητικού και κοινοβουλευτικού έργου.

Ορίστηκαν οι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση της οργανωτικής ανασύστασης της Παράταξης, στις 13 περιφέρειες της χώρας.


Αποφασίστηκε η συγκρότηση Μονάδας Ανάπτυξης Πολιτικών, που θα υπάγεται απευθείας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή νέων επιστημόνων.

Στην ομάδα μετέχουν οι:
-Κυριάκος Πιερρακάκης, Ειδικός στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία, με μεταπτυχιακές Σπουδές στο MIT, το Harvard University και την Οξφόρδη.
-Θόδωρος Διασάκος, Οικονομολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Berkley (Καλιφόρνια), Αναπληρωτής Καθηγητής στο Κολλέγιο Carlo Alberto (Toρίνο, Ιταλία).
-Πάνος Κολιοστάσης, Πολιτικός Επιστήμων, Διδάκτωρ Πολιτικής Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Queen Mary (University of London).
-Kωνσταντίνος Μπακούλας, Ειδικός σε θέματα Διοικητής Οργάνωσης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Warwick και στην Aston Business School.
-Hρακλής Μπουραντάς, Ειδικός στην Ανάπτυξη Νεοφυών (start –up ) επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard και στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
-Ιωάννης Χατζίρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ειδικός στη στήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Δραστηριοτήτων Νεανικής Επιχειρηματικότητας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Rotterdam School of Management –Erasmus University.

Υπεύθυνοι Περιφερειακής Ανασύστασης
Ανατολική Μακεδονία- Θράκη Τιμοσίδης Μιχάλης – Τσιαούση Ελένη
Κεντρική Μακεδονία Παπαστεργίου Χρήστος- Σαουλίδης Αντώνης
Θεσσαλονίκη Παπουτσής Δημήτρης- Μερεντίτη Σούλα
Δυτική Μακεδονία Κουκουλεκίδης Παντελής
Ήπειρος Βλατής Γιάννης
Θεσσαλία Μαμέλης Κώστας
Στερεά Ελλάδα Αλεξάκος Φώτης- Περλεπέ Κατερίνα
Δυτική Ελλάδα Αλευράς Διονύσης
Ιόνια Ιωάννου Βασίλης
Πελοπόννησος Μίλης Νίκος- Παπαδόπουλος Θανάσης
Κρήτη Παπασπύρος Σπύρος
Βόρειο Αιγαίο Νικητιάδης Γιώργος
Νότιο Αιγαίο Μίχας Γιάννης
Αττική Κεφαλίδου Χαρά- Παπαηλιού Άσπα- Κουρκούτας Τάσος- Κωνσταντόπουλος Δημήτρης- Λύτρας Γιάννης- Κανελλόπουλος Λάμπρος- Βογανάτσης Δημήτρης
www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας