Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Βλάστη

Την Κυριακή 12 Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει στο πλαίσιο του «Festival of Hope in nature of Vlasti»,τις «Μέρες του Φωτός» στο χώρο Τζούμκα στην Βλάστη Εορδαίας του Νομού Κοζάνης.
Τα τραγούδια από τις «Mέρες του Φωτός» που έχουν ήδη ξεχωρίσει, ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή.
Η ίδια, πιο ώριμη και εξωστρεφής από ποτέ, με πληθωρική παρουσία στη σκηνή, βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της, καθιστώντας σαφές ότι με την παράσταση οι «Μέρες του Φωτός» μια νέα εποχή αρχίζει. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα καινούργια, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έχει κλέψει τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση της ομότιτλης παράστασης της, μιας από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς. Μία παράσταση – γιορτή, γι' αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται...
Προπώληση εισιτηρίων:
Café bar ΑΓΝΑΝΤΙ - Βλάστη, ρ/σ VIVA FM & VIVA GR - Πτολεμαϊδα, Hotel Ermionion – Κοζάνη, Café bar COZI – Καστοριά, Βιβλιοπωλείο "Βιβλιοκίνηση" – Γρεβενά.
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες: 24630 92153, 6972 922502

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας