Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Διακήρυξη για εκμίσθωση βοσκοτόπων

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
 Διακηρύττει ότι:
Εκτίθεται σε φανερή προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση βοσκοτόπων της Τοπικής Κοινότητας Καταφυγίου της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού όπως αυτοί περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:
 Περιγραφή βοσκοτόπων και ελάχιστα όρια προσφορών

α/α
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΕΚΤΑΣΗ (ΣΤΡ)
ΟΡΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ €
ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ  ΠΟΣΟ 10% ΣΕ €
1
ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ
ΜΠΑΡΑ-ΑΒΔΕΛΑ
5.000
4.000
400
Δικαιολογητικά
1. Αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας για τους ετεροδημότες και αποδεικτικό περί μη οφειλής στο Δήμο από τους δημότες του Δήμου.
2. Φωτοτυπία της αστυνομικής Ταυτότητας και Α.Φ.Μ.
3. Η εγγυητική συμμετοχής στη δημοπρασία πρέπει να είναι αναγνωρισμένης τράπεζας ή γραμμάτιο συστάσεως από το δημόσιο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων.
4. Πιστοποιητικό από κτηνιατρική υπηρεσία για την υγεία των ζώων.
Απαγορεύεται ο σταυλισμός ζώων και η βοσκή στις παρακάτω περιοχές:
α) όπου ισχύουν απαγορευτικές δασικές διατάξεις του Δασαρχείου Κοζάνης για τις  οποίες είναι υποχρεωμένοι οι πλειοδότες να λάβουν γνώση, β) σε ακτίνα διακοσίων (200) μέτρων περιμετρικά των εγκαταστάσεων του Ε.Ο.Σ.  Κοζάνης,  γ)  στην περιοχή Αγίου Δημητρίου (Νεκροταφείο) και  δ) εντός του οικισμού Καταφυγίου.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Σερβίων, Πλατεία Ελευθερίας Σέρβια, στις 27 Ιουνίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00πμ -11.00πμ ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν αιτήσεως στο FAX 2464024440 ή στο Δημαρχείο Σερβίων μέχρι την προηγούμενη της δημοπρασίας
Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 24643 50126, (αρμόδιος υπάλληλος  Παπαδημόπουλος  Αθανάσιος.)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Βασίλειος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας