Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Καλύτερο και από σεξ

Είναι η κλισέ έκφραση που χρησιμοποιείς για να δηλώσεις ότι κάτι είναι πάρα, πάρα, πάρα πολύ καλό. Τι είναι όμως αρκετά καλό ώστε να σε κάνει να απαρνηθείς το σεξ για μια βδομάδα, ένα μήνα, ένα χρόνο; Παγκόσμιες έρευνες δίνουν τις κουφές απαντήσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε μια νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία το 43% των αντρών που συμμετείχαν δήλωσαν πως θα εγκατέλειπαν τη σεξουαλική τους ζωή προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους. Η συγκεκριμένη έρευνα στάθηκε η αφορμή για να αναζητήσουμε και άλλες που έχουν γίνει στο παρελθόν, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η υποθετική και άκρως σαδιστική ερώτηση: «Θα εγκατέλειπες το σεξ για ____ ;». Τα ποσοστά εκείνων που είναι πρόθυμοι να ανταλλάξουν τους οργασμούς τους για το facebook, τον ύπνο, το φαγητό ή το ποδήλατό τους είναι εντυπωσιακά (και μας βάζουν σε σκέψεις για την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των ερωτηθέντων). Εσύ για ποιο από τα παρακάτω θα δεχόσουν να κόψεις το σεξ;

Θα αντάλλαζες το σεξ με…


Εργασιακή σταθερότητα;

43% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως θα έπαιρναν ρεπό διαρκείας από στη σεξουαλική τους ζωή προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους. (Πηγή: Roxy Palace, 2012)

Το θρίαμβο της ομάδας σου;

1 στους 2 ποδοσφαιρόφιλους ηλικίας 18-24 θα άφηνε το σεξ στον πάγκο για έναν ολόκληρο χρόνο αν αυτό εξασφάλιζε πως η ομάδα του θα κερδίσει το πρωτάθλημα. (Πηγή: Yahoo Sports, 2012)

Μια μεγάλη τηλεόραση;

47% των αντρών θα άλλαζε κανάλι από το σεξ για έξι μήνες προκειμένου να αποκτήσει μια plasma τηλεόραση 50 ιντσών. (Πηγή: Comet, 2008)

Ένα μήνα δωρεάν φως, νερό, τηλέφωνο;

18% των ερωτηθέντων θα ζούσαν χωρίς σεξ για μισό χρόνο προκειμένου να τους πληρώσει κάποιος άλλος τους λογαριασμούς τους για ένα μόνο μήνα.(Πηγή: Toluna, 2012)

Το ποδήλατό σου;

50% των αντρών και 58% των γυναικών αναγνωστών ενός περιοδικού για ποδήλατα θα εγκατέλειπαν πιο εύκολα το σεξ παρά το ποδήλατό τους. (Πηγή: Bicycling Magazine, 2012)

To smartphone σου;

33% των ερωτηθέντων θα προτιμούσαν να κάνουν switch off το σεξ για μια εβδομάδα από το να αποχωριστούν το smartphone τους, 15% προτιμά να περάσει ένα σαββατοκύριακο χωρίς σεξ παρά χωρίς iPhone, ενώ 4% δηλώνουν πως έχουν χρησιμοποιήσει το iPhone τους κατά τη διάρκεια του σεξ (δεν θέλουμε να ξέρουμε ποιο application). (Πηγές: Gazelle, 2012/ TeleNav, 2011)

Ένα βράδυ καλού ύπνου;

12% των ερωτηθέντων προτιμάει να ακούγονται ροχαλητά, παρά τα βογκητά στο υπνοδωμάτιό του. (Πηγή: Better Sleep Council, 2012)

Ένα καλύτερο σώμα;

10% των ερωτηθέντων θα έκοβε το σεξ για ένα χρόνο προκειμένου η ζυγαριά να τους δείχνει 5 κιλά ελαφρύτερους ενώ ένα εντυπωσιακό 68% των γυναικών με χαρά θα θυσίαζαν το σεξ για ένα μήνα για να αποκτήσουν το τέλειο σώμα παραλίας. (Πηγές: Life Time Fitness, 2011/ SHAPE, 2012)

Ένα κρίσιμο ματς;

12% των ερωτηθέντων προτιμούν να αποσυντονιστούν από το σεξ για ένα μήνα προκειμένου να μείνουν συντονισμένοι στους δέκτες τους για τον τελικό του NFL. (Πηγή: Wet, 2011)

Το αγαπημένο σου φαγητό;

75% των καλοφαγάδων προτιμούν το τραπέζι από το κρεβάτι, δηλαδή προηγείται στις προτιμήσεις τους το αγαπημένο τους φαγητό και μετά το σεξ. Και όταν λένε αγαπημένο φαγητό, οι αναγνώστες του gourmet περιοδικού που συμμετείχαν στην έρευνα ψήφισαν πρώτη τη σοκολάτα, δεύτερα τα θαλασσινά, τρίτη μια καλοψημένη μπριζόλα και ακολουθούν το sushi, το παγωτό, η πίτσα, το τυρί, οι μακαρονάδες και το foie gras. Σε μια άλλη έρευνα, βέβαια, οι άντρες που θα εγκατέλειπαν το σεξ για τη σοκολάτα είναι μόνο το 8% των συμμετεχόντων ενώ το 9% των αντρών βάζουν το μπέικον πάνω από το σεξ. (Πηγές: Bon Appetit, 2012/ Limelife, 2010).

Το internet;

56% των γιαπωνέζων, 21% των αμερικάνων και 12% των βραζιλιάνων που ερωτήθηκαν θα προτιμούσαν να αποσυνδεθούν από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο παρά από το internet, ενώ 1 στις 5 γυναίκες προτιμάει μια εβδομάδα χωρίς σεξ, παρά μια εβδομάδα χωρίς facebook. (Πηγές: Boston Consulting Group, 2012/ Cosmopolitan, 2011)

Εργασίες χωρίς βιβλιογραφία;

25% των φοιτητών που συμμετείχαν σε αυτή την έρευνα, θα έκαναν αποχή από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο, αν αυτό τους εξασφάλιζε πως δεν θα χρειαζόταν να ξανακουβαλήσουν ποτέ τόμους βιβλίων για τις εργασίες τους. (Πηγή: Kno, 2011)

Ένα βιβλίο που μιλάει για σεξ;

44% των γυναικών προτιμάνε να διαβάζουν για σεξ σε βιβλία ερωτικής λογοτεχνίας, όπως το 50 Shades of Grey, παρά να κάνουν πράξη αυτά που περιγράφει η συγγραφέας. Οι δικές τους σεξουαλικές περιπτύξεις, είπαν, δεν έχουν «την ενέργεια και την φαντασία που έχουν οι σκηνές σεξ στα βιβλία». (Πηγή: Dotty Bingo, 2012)

Ένα ακριβό αυτοκίνητο;

27% των αντρών θα πατούσε φρένο στο σεξ προκειμένου να πατήσει το γκάζι μιας BMW. (Πηγή: Limelife, 2010).

Το τηλεκοντρόλ;

36% των αμερικάνων θα ήταν διατεθειμένοι να στερηθούν για ένα μήνα το σεξ παρά το τηλεκοντρόλ. (Πηγή: Logitech, 2011)
http://www.oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας