Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εξωφρενικότητες

Από τα 52 επιδόματα των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, με τα βίας διασώζονται τα δύο... 

... σύμφωνα με την ειδησεογραφία. Όλα τα άλλα, που διαιωνίζουν την κουτοπονηριά ενός πελατειακού καθεστώτος, καταργούνται στο πλαίσιο ενός ενιαίου μισθολογίου. Μεταξύ αυτών, το ρεπορτάζ αποκάλυψε και κάτι εξωφρενικό: ένα επίδομα για το …ζέσταμα της μηχανής του αυτοκινήτου! Αστείο ε; Εγώ, πάντως, αρνούμαι να γελάσω με αυτό το κατάντημα του δημοσίου, αφού, πάλι, τη φαυλότητα διαδοχικών κυβερνήσεων θα την πληρώσουν κάποιοι από το μισθό τους.
www.ellispoint.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ
Τα επιδοματα είναι ένα καροτο που κακως εφαγαν οι δημοσιοι υπαλληλοι πριν χρονια (μεσω συνδικαλιστων βεβαια)

Αντι για αυξησεις εδιναν επιδοματα τα οποια οντως μεχρι περσι (από το ’10 φορολογουνται κανονικα αρα είναι διπλα χαμενοι) φορολογουνταν αυτοτελως και μερικα καθολου. Αυτό όμως ειχε επιπτωση και στα δωρα και στα επιδοματα (πχ μισθος καθηγητη 1300 ευρω δωρο χριστουγεννων 850 οσος ο καθαρος μισθος του) επισης ετσι υπολογιζοταν και προς τα κατω η συνταξη.
Αν καταργηθει το επιδομα εξωδιδακτικης απασχολησης πχ ο μισθος ενός καθηγητη με 15 χρονια παει στα 1000 ευρω από 1300 περιπου σημερα.
Οσον αφορα το διαχειριστικων λαθων το παιρνουν οι ταμιες και είναι καπου 45 ευρω το μηνα, ενώ το επιδομα υπολογιστη το παιρνουν πολύ συγκεκριμενες κατηγοριες (πληροφορικαριοι που απασχολονται σε τμηματα πληροφορικης)
Φυσικα και πρεπει να καταργηθουν τα επιδοματα. Αλλα πρεπει οι μισθοι να αυξηθουν σοβαρ. Εκτος εάν νομιζετε ότι 750 ευρω βασικος μισθος είναι νορμαλ.

Και μην πεταχτει κανας πονηρος και πει για τα 592 ευρω του ιδιωτικου τομεα.
Οι εργαζομενοι μαχομαστε ολοι μαζι για την αυξηση των αποδοχων μας, την επιστροφη των κλεμμενων, την μεταστροφη τη κοινωνιας σε ανθρωπινη και την ηττα των εχθρων των ανθρωπων που κυβερνουν. Δεν αγωνιζομαστε για να μειωθουν τα εισοδηματα του διπλανου εργαζομενου (να ψοφησει η κατσικα του γειτονα) αλλα για να ανακατανειμουμε τον πλουτο υπερ ολων μας….

Υγ το πρωτοσελιδα της wall street journal που ελεγε «αν νομιζουν ότι θα ξεπληρωσουν το χρεος τους οι ελληνες παιρνουν ναρκωτικα» τα εγχωρια μμε το εκαναν γαργαρα….

Το Προφίλ μας