Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους άστεγους


Επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια.
Όλοι μας βιώνουμε καθημερινά μια περίοδο πρωτόγνωρης και βαθειάς κρίσης – οικονομικής, θεσμικής, ηθικής. Αρκετοί συνάνθρωποί μας, απροστάτευτοι από το ανάλγητο κράτος έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό και ψυχικό μαρασμό, μένοντας άνεργοι, και άστεγοι.
 Η οικονομική κρίση επιδείνωσε ραγδαία το πρόβλημα με συνέπεια την εκρηκτική αύξηση του αριθμού των ατόμων που στερούνται ασφαλούς στέγασης. για να προστατευτούν από τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα.
 Για τρίτη συνεχή χρονιά οι Homeless Support σε συνεργασία με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ διοργανώνουμε εκδήλωση για τη συγκέντρωση υποστρωμάτων και υπνόσακων την Κυριακή 07.02.2010 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών από τις 11:00π.μ. μέχρι τις 16:00μ.μ.


Η συγκεντρωθείσα ανθρωπιστική βοήθεια θα διανεμηθεί σε άτομα στερούμενα στέγης που εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Ως ευσυνείδητοι πολίτες αυτής της κοινωνίας έχουμε την ηθική υποχρέωση να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και να δώσουμε φωνή και λύση στο πρόβλημά τους. 


ΚΑΛΟΥΜΕ:

Ø      Τους συμπολίτες μας, να οργανωθούν τοπικά και να πάρουν πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των αστέγων.

Ø      Τους επιστημονικούς συλλόγους και τα επιμελητήρια της χώρας να μεριμνήσουν και να δράσουν για την προστασία των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ασφαλούς στέγασης, της πρόσβασης στην περίθαλψη και εκπαίδευση που παραβιάζονται κατάφορα.

Ø      Τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, την Κυβέρνηση, τους πολιτικούς να αναλάβουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βασιλική Τζανάκου: +30 6977 322 899
Στάθης Διομήδης    : +30 210 57 22 034 και +30 6972 259 600

Εδώ θα βρείτε τις προηγούμενες δράσεις μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας