Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σκότωσαν, έψησαν και έφαγαν αρκούδα !

Μία απίστευτη κτηνωδία αποκαλύφθηκε από άγνωστο στα Γρεβενά… Σύμφωνα με την καταγγελία την όποια τεκμηριώνουν και φωτογραφίες κάτοικοι οργάνωσαν τσιμπούσι με κυρίως πιάτο… ψητή αρκούδα!

Το εορταστικό τραπέζι στήθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων σε σπίτι των Γρεβενών και καλεσμένοι ήταν επιχειρηματίες και άνθρωποι με υψηλά εισοδήματα.
To κεφάλι του άτυχου ζώου βρισκόταν σε περίοπτη θέση στο τραπέζι των προσκεκλημένων, που είχαν μάλιστα φωτογραφήσει τη νεκρή αρκούδα πριν και μετά το μαγείρεμα...


Το τραπέζι και το περιεχόμενο του μενού ήταν κοινό μυστικό, όμως τελικά «κυκλοφόρησε » και ένας κάτοικος της περιοχής βρήκε το θάρρος να τηλεφωνήσει στην περιβαλλοντική οργάνωση ''Καλλιστώ'' για να το καταγγείλει έστω και ανώνυμα.

Με τρεμάμενη φωνή ενημέρωσε τους ανθρώπους της οργάνωσης για το γεύμα, είπε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τεκμηριώνει την καταγγελία και πως γνωρίζει τα ονόματα εκείνων που... έστησαν την όλη εκδήλωση. Πριν όμως προλάβουν να ρωτήσουν οτιδήποτε τα μέλη της οργάνωσης, τους έκλεισε το τηλέφωνο.

Η περιβαλλοντική οργάνωση απέστειλε σχετική επιστολή προς κάθε αρμόδια υπηρεσία της διεύθυνσης δασών της Περιφέρειας, του δασαρχείου, αλλά και του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

«Η άκρως παράνομη αυτή ενέργεια και παράλληλου “κανιβαλισμού” χαρακτηρίζει με τα πιο μελανά σημεία κάποιους ευυπόληπτους κατά τα άλλα πολίτες του νομού Γρεβενών ενώ η αναμενόμενη δημοσιοποίηση του περιστατικού πρόκειται χωρίς αμφιβολία να δυσφημίσει για άλλη μια φορά την κατά τα άλλα ελκυστική λόγω φυσικού κάλλους περιοχή των Γρεβενών» ανέφερε η ανακοίνωση.

Πηγή: Έθνος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζώα!

Ανώνυμος είπε...

1:39
Σωστά!!!
Εμείς μόνο κατσικάκια, μοσχαράκια, κουνελάκια, ζαρκαδάκια και γουρουνάκια τρώμε. Τι ζώα είναι κάποιοι άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

Η κατανάλωση κρέατος ζώου ΔΕΝ αποτελεί κανιβαλισμό, ποιος αγράμματος συνέταξε την ανακοίνωση; Μπορεί η βρώση κρέατος αρκούδας να είναι παράνομη, αλλά δεν είναι κανιβαλισμός.

Ανώνυμος είπε...

κρεας αρκουδας ολα τα λεφτα οποιος δεν εχει δοκιμασει χανει

Το Προφίλ μας