Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: "Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ είναι Π Ρ Ω Τ Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Η Σ..."

Ο Γιάννης Τάσιος, δημοτικός σύμβουλος Σερβίων που έχει ανεξερτητοποιηθεί από το συνδυασμό του δημάρχου Δημοσθένη Κοκολιού, έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Είναι γνωστό ότι έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο, όπου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο, οι αλλαγές που συμβαίνουν εχουν άμεση επίπτωση στην τοπική αυτοδιοίκηση και στις τοπικές κοινωνίες… Είναι μια περίοδος, όπου επιβάλλεται μια στάση σοβαρή και σταθερή, από τις κατά τόπους ηγεσίες των νέων δήμων, που θα εξασφαλίζουν τις όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και θα δημιουργούν τις προυποθέσεις για μια ανάπτυξη απαραίτητη, για κάθε επαγγελματική και κοινωνική ομάδα.

 

Βέβαια, για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις, πρέπει πρώτα να εχουμε μια σαφή και ρεαλιστική εικόνα των δυνατοτήτων και των προοπτικών που έχουν Σήμερα οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και φυσικά πρέπει να υπάρχει Η θέληση, ο σχεδιασμός και το πρόγραμμα, καθώς και η δυνατότητα εφαρμογής του, για να απαντήσουμε μέσα σε αυτό το δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον!

Είναι γνωστό ότι ο διευρυμένος Δήμος Σερβίων-Βελβεντού διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν την βάση για μια πολύπλευρη ανάπτυξη με θετικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις… Ο τεράστιος φυσικός πλούτος της περιοχής μας, η μεγάλη ιστορική του παράδοση, τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προιόντα του, είναι στοιχεία, που μπορούν να δώσουν ακόμα καλύτερες προοπτικές για τον τόπο μας…Για αυτό, η περιοχή μας χρειάζεται την δημιουργία μιας ισχυρής πλειοψηφίας, στο νέο διευρυμένο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, με ηγεσία, που θα συνδέει την εμπειρία, την γνώση, την διάθεση για συλλογικές διαδικασίες, την τόλμη για ρήξεις και τομές, με την επιμονή για την επιτυχία.Μια ηγεσία, με μεγάλη κοινωνική ευθύνη, που θα ακούει τον πολίτη και θα βάζει μπροστά το κοινωνικό συμφέρον. Στην νέα πραγματικότητα που πλέον δημιουργείτε, με τον διευρυμένο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, εχουμε χρέος, ολοι να ανταποκριθούμε δυναμικά και να Δικαιώσουμε την επιλογή των πολιτών, που ζητούν πράξεις και έργα, με ποιοτικό αποτέλεσμα και καλυτερο τρόπο ζωής. Προσωπικά αυτην την πορεία πάντα ακολουθώ και ακόμα περισσότερο σήμερα, Για την ενεργό αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας, με τον νέο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και μια νέα ηγεσία, που θα είναι πρωταγωνιστής Στην υλοποίηση θετικών παρεμβάσεων και προσδοκιών για τον κόσμο του τόπου μας…".


ΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς Γιάννη μου όλα αυτά που ψάχνεις για το διευρυμένο Δήμο, τα έχουμε στο Βελβεντό. Εδώ και πολλά χρόνια.
Γιατί τα χάσαμε αλήθεια;
Από τους μικροϋπολογισμούς των βουλευτών κ.λ.π.
Βγες λοιπόν και καταγγειλέ τους ανοιχτά.
Αν θέλεις να είσαι δίκαιος και αν προσδοκάς έστω τη συμπάθειά μας.
Ψήφους μην περιμένεις.
ΕΝΑΣ ΒΙΛΒΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε όλοι οι υποψήφιοι πως θα κάνουν ψηφοδέλτια, που χρειάζονται από 100+ υποψηφίους το καθένα.
Κωνσταντόπουλος, Τσίγγα, Τάσιος, Ζυγούρης, Παπαδόπουλος και ....
Πότε μια φορά ένας θα πει:
"Εγώ δέχομαι να είμαι το Νο 2 ή Νο3, ας μπεις εσύ επικεφαλείς, και κάτσε να συζητήσουμε τις ιδέες και τις πρακτικές μου για να τις προσθέσουμε στις δικές σου και να βελτιώσουμε τη συνολική πρόταση."
Όλοι για την Κεφαλή, μόνο που ο Καλλικράτης θέλει πολλούς Επικεφαλείς σε όλους τους επιμέρους Σημαντικούς τομείς του Δήμου.
Προβλέπεται πολυκερματισμός των ικανών, και συγκεντρωτισμός στο Δήμαρχο, αφού πάμε για 4-5 υποψηφιους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιαννη σ αγαπάμε αλλά σοβαρεψου. Δεν είναι αυτά για σένα. Να σε ψηφίσουμε ξανά και ξανά αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω άρθρο να δημοσιεύεται με ορθρογραφικα λάθη. Και μετά θέλει και Δημαρχος. Εεεεεεεεε ντου ο λύκος

Ανώνυμος είπε...

Τι μακακίες λένε πάλι μωρέ; Δεν κατάλαβαν οτι οι εκθέσεις ιδεών - γραμμένες απο αδιόριστες φιλολόγους- δεν τραβάνε πιά; Τις βαρέθηκε ο κόσμος...........

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Τάσιο, μπορείτε να μας ενημερώσετε (με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου πάντα) πόσο τελικά είναι το χρέος του Δήμου Σερβίων?

Ανώνυμος είπε...

"...μιά ηγεσία που θα χρησιμοποιεί τα μηχανήματα του Δήμου για να καθαρίζει το προσωπικής ιδιοκτησίας οικόπεδό της και μετά θα αυτοχαρακτηρίζεται ανεξάρτητη από τούς "νυν επιτυχημένους", συνεχίζοντας φυσικά να ψηφίζει μαζί τους τα πάντα...."

thanasis είπε...

Να και ένα πρόσωπο καινούργιο,άφθαρτο, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες που θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του λαού του διευρυμένου δήμου Σερβίων-Βελβενδού,ενάντια σε πρόσωπα που έχουν γίνει κατεστημένο. Πρέπει να στηριχτεί απ'όλους μας για να δοκιμαστεί και ποιος ξέρει; Σίγουρα θα προσφέρει πολλά περισσότερα από πολλούς που εμφανίζονται εδώ και χρόνια ως ειδικοί στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο ανωνυμος 9/8 5:38,μονο που δεν αναφέρει πως για κάτι τέτοια νυν πετυχημένος τον εκανε περα.Παντως χαλάλι του που προσπαθεί,δείχνει πως για τα όνειρα σου πρέπει να μαχεσαι οσο αδύνατα κι αν φαντάζουν.Α ρε γιαννη ταγε του σερβιώτικου(και του βελβεντινού) λαού,συνέχισε ετσι,δυνατα.

Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεεεεεε μη φουσκωνετε μυαλά ξέρουμε τις δυνατότητες του καθενός

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 10:50 δεν γνωρίζω τον κ. Τάσιο ούτε εξ όψεως, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω την πιθανή του αντιπαράθεση με τον νυν δήμαρχο, πόσο μάλιστα να εκφέρω άποψη για αυτόν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι προσπερνάν το ύψος του χρέους (που τελικά πόσο είναι?) σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο. Τάσιος δήμαρχοσ.

Ανώνυμος είπε...

Μια παρατήρηση: Ο Γιάννης Τάσιος δεν αναφέρει σε κανένα σημείο πως επιθυμεί να ηγηθεί εκείνος κάποιου ψηφοδελτίου. Με μια μικρή αμφιβολία, λόγω κακής σύνταξης του κειμένου, ίσως η φράση "Προσωπικά αυτην την πορεία πάντα ακολουθώ και ακόμα περισσότερο σήμερα, Για την ενεργό αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας, με τον νέο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και μια νέα ηγεσία, που θα είναι πρωταγωνιστής Στην υλοποίηση θετικών παρεμβάσεων και προσδοκιών για τον κόσμο του τόπου μας…" να δείχνει πως θα συνταχθεί με κάποιον άλλο, συγκεκριμένο υποψήφιο. Ο οποίος αγνοώ, φυσικά, ποιος μπορεί να είναι...(αυτα τα μαθαίνουμε από εσας)

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη φταίει ο Κοκολιός που σε ανέδειξε !

Ανώνυμος είπε...

Eσύ Π.Π που κολλάς σε όλη αυτή την ιστορία και που γνωρίζεις για το ένα και για το άλλο προσωπο τη στιγμή που έχεις άγνοια για πρόσωπα και πράγματα σαυτή τη μικρή γωνιά του Νομού? Ποιος νομίζεις οτι είσαι και μπαίνεις σε τετοια θέματα. Επίσης ένα ανέκδοτο ... σύντομο . Ο Παπαδόπουλος Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

O τελευταιος φίλος εχει χιουμορ...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

γιαννακι κρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗ 10 ΦΟΡΈΣ ΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

γιαννακι κρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

poios anedeixe poion? stamathste pia me thn onomatologia atomwn mia zwh syndikalistwn pou den exoun varesei mia sth zwh tous para mono xwnontai stis loumoures. o dhmos de thelei loumoura, douleia thelei.

Ανώνυμος είπε...

Απο τον εκλογομάγειρα του servianet:

Άσχημα μαντάτα φτάσαν στ’ αυτιά μας Εσωπαραταξιακός καυγάς από τους επίδοξους μνηστήρες του θρόνου του «νυν αποσυρόμενου».
Και μεις εδώ κάτι υπαινιχθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, αλλά εμείς έτσι κι αλλιώς είμαστε … προβοκάτορες .
Κυκλοφορούσαν λοιπόν φήμες ότι ο Γιάννης Τάσιος, αποσυρόμενος από την κούρσα της διαδοχής, συντάχθηκε με την υποψηφιότητα του Φώτη Ζυγούρη, αλλά ο ίδιος είχε άλλη γνώμη. Σε καφετέρια λοιπόν στα Σέρβια, πήγε να λυθεί αυτή η παρεξήγηση, ανάμεσα στους δύο μνηστήρες και ευτυχώς που παρευρίσκονταν ψυχραιμότεροι. Οι σωματικές αναλογίες δεν ευνοούσαν τον «φωτοβολταϊκό».
Πάντως εάν ο Γιάννης Τάσιος ήθελε να αποφύγει τέτοιου είδους παρεξηγήσεις, καλό θα ήταν το δελτίο τύπου του να ήταν περισσότερο σαφές, γιατί όντως το κείμενο επιδεχόταν παρερμηνείες, που μάλλον κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Άναψαν τα (γαλαζο)αίματα

Kάτι τρέχει στα μπλε γύφτικα.....

Το Προφίλ μας