Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Με επιτυχία πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Αιανής

Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Δήμο Αιανής συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία. 
Την Πέμπτη 05-08-2010 στο Τ.Δ. Κτενίου η χορωδία του Δήμου Αιανής έκανε την εμφάνισή της και για ακόμα μια φορά καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Στη συνέχεια λόγω του πανηγυριού του χωριού ακολούθησαν δημοτικοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου του Αγίου Αθανασίου Κοζάνης και γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες. Την Παρασκευή 06-08-2010 στο Τ.Δ. Ροδιανής η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιανής διασκέδασε το κοινό του παίζοντας το έργο «Οι Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη. Ο κόσμος το χάρηκε πολύ και γέλασε. 
Το Σάββατο 07-08-2010 στο Τ.Δ. Αγίας Παρασκευής η χορωδία του Δήμου Αιανής δημιουργώντας μια όμορφη βραδιά και ο κόσμος απόλαυσε τα έντεχνα λαϊκά τραγούδια. 
Την Κυριακή 08-08-2010 στο Τ.Δ. Αγίας Παρασκευής η θεατρική ομάδα του Π.Μ.Σ. Αιανής με το έργο «Οι Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη χειροκροτήθηκε από το κοινό για την θαυμάσια απόδοσή της. Παράλληλα στο Τ.Δ. Ροδιανής η χορωδία του Δήμου Αιανής μάγεψε τους κατοίκους της Ροδιανής. Οι δημότες του Δήμου Αιανής στήριξαν και την χορωδία και το θέατρο με την παρουσία τους και τους αντάμειψαν με το χειροκρότημά τους. 
Γραφείο Τύπου Δήμου Αιανής

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/8/10 09:41

    Αξιόλογες και ποιοτικές προσπάθειες και οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας