Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Εντός του Αυγούστου οι ανακοινώσεις για τις Δημοτικές Εκλογές

του Παν. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

«Δεν θα γίνουν προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων δημάρχων του ΠΑΣΟΚ σε κανένα Δήμο του Νομού Κοζάνης». Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε χθες, μιλώντας στον «Πρωινό Λόγο», ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονίας Κώστας Κυτίδης, δίνοντας, έτσι, ένα τέλος στα όσα ακούστηκαν μετά την εγκύκλιο που απέστειλε σε Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος ανά τη χώρα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης. «Οι προκριματικές αυτές εκλογές αφορούν σε άλλες περιοχές, όπου υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι σε Δήμους», ανέφερε ο Κώστας Κυτίδης, ο οποίος εκτιμά πως οι ανακοινώσεις για τους υποψήφιους του κόμματος θα γίνουν εντός του Αυγούστου, με πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε ανακοινώσεις ακόμη και πριν από τον Δεκαπενταύγουστο. 

Να σημειωθεί πως στο Δήμο Κοζάνης το μεγάλο φαβορί είναι ο νυν δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, ενώ το χρίσμα διεκδικεί και ο Παναγιώτης Αποστολίδης. Στα Σέρβια ως επικρατέστερος φέρεται ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ενώ συνδιεκδικητής είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Στο Βόιο ο Μανώλης Γκάσης είναι φαβορί, αλλά «παίζει» επίσης το όνομα του Γιώργου Νανόπουλου. Τέλος, πιο…σύνθετη είναι η κατάσταση στο Δήμο Εορδαίας, με διεκδικητές του χρίσματος τους Θέμη Απατσίδη, Λάζαρο Λωτίδη και Αντώνη Μαυρίδη, αλλά και ισχυρή την πιθανότητα επιλογής του Ιορδάνη Ανδρεάδη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O epi dyo tetraeties proin Dimarxos Belbendou Giannis Sokoutis katebainei ypopsifios sto Perifereiako Symboulio me ton Daki. Bravo Gianni Sokouti. Megali simasia edoses sto 96% tis psifou tou Belbendinou Laou pou se stirikse toses fores. Bravo.

Το Προφίλ μας