Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Έκθεση ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού

Έκθεση ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού θα λειτουργεί στο χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης, έως τις 17 Αυγούστου. Η έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Βελβεντού, θα είναι ανοικτή από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Σήμερα επίσης θα δοθεί παράσταση καραγκιόζη στην παιδική χαρά του Βελβεντού, από τον Θωμά Αγραφιώτη Ενώ αύριο Τετάρτη 11 Αυγούστου στο άλσος του Προφήτη Ηλία το Δημοτικό Συμβούλιο νέων, διοργανώνει μουσική βραδιά για την νεολαία με τον DJ SOUNDS. 
Πηγή: ΕΡΑ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως καταλάβατε, περήφανε λαέ του Βελβεντού, κανένας δεν ασχολείται πλέον μαζί σας και αν σαν είναι ευκολο και για να μην κουράζονται κάποιοι υπάλληλοι του Δημαρχείου σας, ενδεχομένος και ο ίδιος ο Δήμαρχος, μην γράφετε αναρτήσεις στα διάφορα BLOGS μια και μεταξύ σας είστε. ΚΆΛΎΤΕΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ΄

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:40 εσύ που δυναμιτίζεις το κλίμα μόλις ασχολήθηκες μαζί μας, και δεν ασχολήθηκαν οι εκατοντάδες που προσήλθαν στη γιορτή ροδακίνου. Ούτε η golden team του Παναθηναικού, η εθνική κορασίδων ποδοσφαίρου, ούτε οι άλλες ομάδες που ήρθαν για προετοιμασία και φέτος και πέρυσι και του χρόνου. Ούτε τα λεωφορεία που έρχονται κάθε Κυριακή από πολλές περιοχές της Ελλάδας. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!

ΥΓ: Από τα μεγάφωνα καλό είναι να ακουστεί το ύψος του χρέους του δικού σου δήμου. Ποιος ξέρει? Καλύτερα δεν μπορεί να είναι.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε Λ.Σ. δεν κατάλαβες. Δεν ειναι σερβιώτης ο 11.41 π.μ. Δικος μας ειναι και το παίζει τιμητής εκ του πλαγίου. Η περιφερειακή ομάδα άρχισε τον "τίμιο" αγώνα.
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ Γ.Δ.?

Ανώνυμος είπε...

Ρε γιατρέ (Λ.Σ.) τέτοια ώρα δεν είσαι στο αγροτικό σου?
Εκτός αν αποκτήσεις την ειδικότητα του bloger υπερασπιστή του Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για σένα Λ'Σ [Λοχος Στρατού] είσαι απαράδεκτος και με λύπη μου ανακάλύπτω οτι είσαι και γιατρός. Κάνε και μια αυτοκριτική και μην γίνεσαι κριτής των πάντων γιατί σύντομα θα ρθεί και η ώρα της κρίσης και για σένα, μεχρι πότε θα κρύβεσαι, σως στο ίδιο Αγροτικό ιατρείο όπου και εργάζεσαι ύπηρετώντας απαξια τον όρκο του Ιπποκράτη. ΤΑ ΛΈΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:21, ΛΣ στο στρατό είναι Λόχος Στρατηγείου, δεν υπάρχει Λόχος Στρατού. Αλλά που να το ξέρεις εσύ.. Και κάτι ακόμα. Ο Λ.Σ. τουλάχιστον γράφει 2 γράμματα, ίσως αρχικά, δεν ξέρω. Εσύ είσαι αυτός που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία σου. Κάνε κι εσύ λοιπόν την αυτοκριτική σου..

Ανώνυμος είπε...

Κατω τα χέρια από τον Λ.Σ. αναγωγε 9.21.
Θα ήθελες πολύ να είσαι ένα νέο παιδί που υπηρετεί επαξια μια επιστήμη και παράλληλα ανησυχει επώνυμα για τον κόσμο γύρω του.
Εσυ είσαι ενας κουκουλοφόρος που υπηρετείς καποιον Μαυρογιαλούρο εντολέα σου.
Αντε που τα έχετε ισοπεδώσει όλα μερικοί εδώ μέσα.
Ε.Σ.

Το Προφίλ μας