Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Παρασκευή Βρυζίδου: Διεκδίκηση του Δήμου Εορδαίας

Οι πολίτες της Εορδαίας στέλνουν μήνυμα αγωνίας, αλλά και επιταγής, για τη σύνθεση δυνάμεων και ενός συνδυασμού, που θα δώσει στην περιοχή αυτά που δικαιούται και της ανήκουν.
Η ευθύνη του μηνύματος βρίσκεται σε όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη, που οφείλουν να ακούσουν τους πολίτες, πριν αποφασίσουν για τον συνδυασμό που θα επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσει. 


Τα κόμματα, με γενικά κριτήρια πανελλήνια, εκφράζουν την στήριξή τους σε αυτούς που θεωρούν ότι είναι καταλληλότεροι και περισσότερο αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες.
Τα γενικά κριτήρια όμως, δεν λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής και δεν οδηγούν πάντα σε αυτόν που πραγματικά επιλέγει η τοπική κοινωνία, σαν καταλληλότερο.
Οι πολίτες έχουν αλάνθαστο κριτήριο, αρκεί να έχουν τη δυνατότητα επιλογών.
Η υποψηφιότητά μου ξεκίνησε με διάθεση δουλειάς και στήριξης της τοπικής κοινωνίας, μετά και από τη δική της παρότρυνση.
Η εμπειρία και η αποτελεσματικότητά στην αυτοδιοίκηση ήταν η πρώτη δικλείδα εγγύησης και ασφάλειας.
Η πρόταση μας είναι βέβαιο πως φέρνει προοπτική ανάπτυξης και αληθινή ποιότητα ζωής.
Το ζητούμενο είναι η σύγκλιση δυνάμεων και όχι αντιθέσεις και διλλήματα.
Το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας είναι πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και η αγάπη για τους ανθρώπους του τόπου μας, μπορεί να καθοδηγήσει την πορεία μας ώστε με τρόπο αξιόπιστο να δώσουμε αυτό που μπορούμε και πρέπει.
Η φωνή του τόπου και της νέας γενιάς ζητά λύσεις και εμείς είμαστε παρόντες για να τους υπηρετήσουμε

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήν μας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ κυρία Βρυζίδου !!!!
Η Πτολεμαϊδα που πρόσφερε στον ηλεκτρισμό και την πρόοδο της χώρας
χρειάζεται
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
που θα δώσει στην περιοχή αυτά που δικαιούται και της ανήκουν

nikos είπε...

εμείς οι κάτοικοι Πτολεμαΐδας και εργαζόμενοι στην ΔΕΗ ..σας γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε .. τα έργα μιλούν για όλα

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια για τη Βρυζίδου…

1. Η κα Βρυζίδου είναι μόνιμος κάτοικος Κοζάνης και ασχολείται με την πολιτική «επαγγελματικά» γιατί αν αγαπούσε πραγματικά τον τόπο που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, θα επέλεγε να ζήσει και σε αυτόν. Αυτή η αλήθεια αποδεικνύει το γεγονός ότι κα Βρυζίδου βλέπει την περιοχή της Εορδαίας σαν ένα ενδιάμεσο σκαλοπάτι για την περαιτέρω «επαγγελματική-πολιτική» της ανάδειξη…

2. Ένα ακόμα στοιχείο που αναδεικνύει τη κα Βρυζίδου ως «επαγγελματία» πολιτικό αποτελεί το γεγονός ότι εδώ και οκτώ (8) χρόνια που ήταν Δήμαρχός Δ.Μουρικίου, ήταν και παράλληλα δημόσιος υπάλληλος της ΔΕΗ και κατά συνέπεια ενώ «δεν πατούσε το πόδι της» στη ΔΕΗ, απολάμβανε δύο μισθούς (ως υπάλληλος ΔΕΗ και ως Δήμαρχος Μουρικίου) από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων…

3. Το «ρουσφέτι» είναι μια λέξη που ταιριάζει απόλυτα με την συνήθη πρακτική της κας Βρυζίδου να δεσμεύει την ψήφο συμπολιτών μας με αντάλλαγμα κάποια σύμβαση εργασίας, καθώς συστηματικά δεν προκηρύσσει τις όποιες θέσεις εργασίας, σκοπίμως αμελώντας την αδιάβλητη διαδικασία της προκήρυξης για την κάλυψη θέσεων εργασίας μέσω ΑΣΕΠ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του Δ.Μουρικίου, όπου θα έπρεπε να εργάζονται άτομα εκπαιδευμένα-ειδικευμένα σε σχέση με τα παιδιά νηπιακής ηλικίας και τουλάχιστον για μια πλήρη σχολική χρονιά έτσι ώστε να μην δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας τους. Αντ’ αυτού η «επαγγελματική» πολιτική της κας Βρυζίδου ήταν να θυσιάσει στο βωμό της επανεκλογής της, ακόμη και την αγωγή των νηπίων, επινοώντας τη δημιουργία διμήνων συμβάσεων και μοιράζοντας τες σε ανειδίκευτες γυναίκες της περιοχής, εξασφαλίζοντας την ψήφο αυτών και των οικογενειών τους καθώς έλαβαν και αυτές ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει το πόσο αδίστακτη είναι η κα Βρυζίδου, όταν σκοπεύει στην εξασφάλιση ψηφοφόρων της με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και όχι δικά της.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ρε παιδιά ας βρούμε ένα δήμαρχο να διοικήσει σωστά και ας μένει και στην Ταγκανίκα. Αν επίσης είναι ρουσφέτι αυτό που γίνεται στα νηπιαγωγεία, μακάρι να κάνει και άλλα. Γνωρίζω ότι με αυτόν τον τρόπο έχουν βοηθηθεί οικογένειες με σοβαρά προβλήματα. Επίσης ξέρω πως με δυσκολία βρίσκαν άτομα για αυτές τις θέσεις γιατί κανείς δεν ήθελε να πάει για δουλειά τόσες ώρες για λίγα χρήματα. Γεγονός είναι ότι η κυρία Βρυζίδου έχει αποκτήσει μια δυναμική που θα την οδηγήσει στη δημαρχία περπατώντας, αφού η ανικανότητα του Γρηγόρη, η απουσία του Λάζαρου και η δυσαρέσκεια απέναντι στα πολιτικά κόμματα της δίνουν πολύ σοβαρό προβάδισμα. Το παραπάνω σχόλιο προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις αλλά η χρονική στιγμή δημοσίευσής του το ακυρώνει.

Ανώνυμος είπε...

κρίμα, όμως που η ίδια και οι υποψήφιοι δημοτικοί της σύμβουλοι στέλνουν e-mail και σε μή δημότες της περιοχής...

Το Προφίλ μας