Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η αλήθεια για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Σερβίων

του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, 
Υποψήφιου Δημάρχου Σερβίων-Βελβενδού 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Κοκολιός, ανέφερε ότι παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή χρέος 4,5 εκ. € και διαβεβαίωσε ότι στο τέλος της θητείας του  θα παραδώσει χρέος  3,5 εκ. €.

Είναι όμως αυτή η αλήθεια ;  Ας δούμε τα πραγματικά στοιχεία :  
Ο κ. Δήμαρχος ξεκίνησε την θητεία του το 2003. Την χρονική περίοδο 2003-2006 συμμετείχα  ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.
Επειδή και τότε δεν γνωρίζαμε ποιο ήταν το πραγματικό χρέος που είχαμε παραλάβει από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, το δημοτικό συμβούλιο είχε δώσει  (το 2003) την δυνατότητα στους επαγγελματίες της περιοχής να υποβάλλουν προς τον Δήμο αίτημα εξόφλησης παλαιών χρεών.
Για την εξυπηρέτηση του συνόλου των παλαιών χρεών, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε το 2004 την σύναψη δανείου ύψους περίπου 400.000 € και το 2005 την σύναψη νέου δανείου ύψους περίπου 1.200.000 εκ. €. Δηλαδή συνολικά 1.600.000 €.
Είχαμε αποδεχθεί και συμφωνήσει τότε ομόφωνα  στο δημοτικό συμβούλιο ότι με τα δάνεια αυτά εξοφλούνται όλες οι οφειλές των προηγούμενων χρόνων.
Επομένως ο κ. Δήμαρχος Σερβίων παρέλαβε, στην χειρότερη περίπτωση, χρέη ύψους περίπου 1,6 εκ.

Στον απολογισμό του έτους 2008, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου,  αναφέρθηκε ότι το χρέος του Δήμου Σερβίων  στις 31-12-2008 έφτανε στο ύψος των 4,5 εκ. €.
Επομένως για την εξαετία 2003-2008 η σημερινή δημοτική αρχή δημιούργησε νέο χρέος 2,9 εκ. €. Αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι.

Βέβαια ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία για την εξέλιξη του χρέους για τις χρήσεις  2009 και 2010.
Έχουμε ήδη μπει στην προεκλογική περίοδο και οι πολίτες αλλά και οι υποψήφιοι θέλουν να ενημερωθούν για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Δήμου.
Επειδή θέλουμε ο προεκλογικός αγώνας να γίνει για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και τις ανάγκες της κοινωνίας αλλά και επειδή δεν θέλουμε να αδικούμε πρόσωπα και καταστάσεις με λαθεμένες εκτιμήσεις, ζητούμε από τον κ. Δήμαρχο να δημοσιοποιήσει τα επίσημα στοιχεία για το ύψος  του χρέους του Δήμου Σερβίων στις 31-12-2009 και στις 30-06-2010.
Δηλαδή ζητάμε το αυτονόητο, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τώρα.

Σέρβια 24-8-2010

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ειναι οι υποψήφιοι να κάνουν ένα προσκλητήριο στην αγορά των Σερβίων και της Κοζάνης και να ζητήσουν από τους επαγγελματίες να κάνουν και πάλι δηλώσεις με τα χρήματα που τους χρωστάει ο Δήμος Σερβίων. Διότι εδώ ακούγονται από πολλούς διάφορα χρέη για τα οποία δεν έχουν κοπεί ακόμα τιμολόγια.
Μην πέσουν από τα σύννεφα οι νέοι δημοτικοί άρχοντες αν την 1/1/2011 αθρόιστούν 7 εκ ευρώ σε χρέη. Λέω τώρα εγώ!
Είναι και αυτό αυτονόητο, Βασίλη μου. Κια πρέπει να το ζητήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μή...χρισθείς ακόμη τη σήμερον κομματικώς ως υποψήφιος κ Κωνσταντόπουλος, δημοσίως ζητεί την οικονομικην διαφάνειαν του Δήμου Σερβίων και ζητεί απο τον άρχοντα της πόλεως, στην δημοσιοποίησιν σχετικών στοιχείων....
Με ποίαν αιτιολογίαν ο ΜΗ χρισθείς ακόμη υποψήφιος ζητά στοιχεία και μάλιστα οταν ακόμα δεν γνωρίζει η κοινή γνώμη, αν ο υποφαινόμενος της παρούσης αναρτήσεως, θα είναι εν κατακλείδι υποψήφιος!!!!
Είναι πρωτόγνωρον δια υποψηφίους, ο εν λόγω κύριος Μη χρισθείς ακόμη υποψήφιος να εμφανίζεται ο Σωτήρ της περιοχής και μάλιστα να εχει παρέλεθει ενας μήνας απο τότε που εκανε την πρώτη ατυπη συγκεντρωσιν για να παρουσιάσει την υποψηφιότηταν του τοπικώς και το κόμμα του ακόμα τον εχει ενεγράψει εις τα παλαιά της υποδήματα, μη γνωστοποιώντας την υποψηφιότηταν του...
Και ο εν λόγω κύριος-υπό τύποις υποψήφιος, αιτιάται σήμερον 25/8 - ως απλός πολίτης,- να πληροφορηθεί τα οικονομικά μεγέθη του δήμου Σερβίων, ενω παραλλήλως δεν απευθύνεται δια του αυτού τρόπου και πρός τους δημάρχους Βελβεντού,Καμβουνίων και Κοινότητος Λιβαδερού, ωστε να πληροφορηθεί και εκεί την αμφοτέραν οικονομικήν καταστασιν...
Διατί δεν το πράττει;
Λησμονεί οτι ο νέος δήμος Σερβίων-Βελβεντού, δεν είναι μόνον ο δήμος...Σερβίων!!!!
Πέραν όλων αυτών, το προεκλογικόν κλίμα δια τον άνω-ακόμη ΜΗ χρισθέντα υποψήφιον, δεν είναι το καλύτερον...
Ο βαθμός ειρωνείας εκ μέρους των πολιτών, καθημερινώς πρός το πρόσωπόν του, αυξάνεται αλματωδώς και η ήττα του εις τας εκλογάς αναμενόμενη.Μετά μάλιστα την γνωστοποίησιν της υποψηφιότητος Παπαδόπουλου, η αμηχανία και πολιτική ταραχή του ΜΗ ακόμα χρισθέντος υποψηφίου-υποφαινόμενου της παρούσης αναρτήσεως
είναι μεγίστη...Αντιλαμβάνεται οτι δεν εχει ηγετικές ικανότητες και όπου εμφανίζεται σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, ουδείς δίδει σημασίαν στην παρουσίαν του...
Το μέγα λάθος του ΜΗ ακόμη χρισθέντος υποψηφίου, είναι οτι βιάστηκε για να παρουσιαστεί ως υποψήφιος και αυτός ο καιροσκοπισμός τον εφαγε, γιατί εδωσε την ευκαιρίαν στους πολίτες να ειρωνεύονται το πολιτικόν του στύλ, που είναι πανταχόθεν αποτυχημένον και καθ' ολοκληρίαν ο ίδιος να μην εχει καταφέρει εως τώρα να εκλεγεί αιρετώς σε ενα υπατον αξίωμα, βουλευτής ή δήμαρχος κλπ...
Να εχει υπόψιν του ο ΜΗ χρισθείς ακόμα υποψήφιος της άνω αναρτήσεως, αν είχε απέναντι του ως υποψήφιον δήμαρχον τον σημερινόν δήμαρχον Σερβίων, ο σημερινός άρχων της πόλεως θα τον κέρδιζε δια...απλού περιπάτου!!!!
Οπως βεβαίως και όποιος άλλος χρισθεί υποψήφιος απο την συντηρητικήν παραταξιν ως υποψήφιος, Μακρυγιάννης ή οιοσδήποτε άλλος, θα κερδίσει τον άνω ΜΗ χρισθέντα ακόμη υποψήφιον δια το Πασοκ, με μια...απλή εκλογική Βόλτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε Κωνσταντόπουλε?

Αφού εσύ δημοτικά τέλη στη ΚΟΖΑΝΗ πληρώνεις.

Τι σε νοιάζει για τα Σέρβια.

Εσένα τα τέλη πιάνουν τόπο.

Αλλά καλά είναι να μένεις Κοζάνη, για να αγναντεύεις από το μπαλκόνι σου το Δήμο που θα ήθελες να διοικείς.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον βαράει η καμπάνα!!! Για σένα κύριε Στεργίου, μάζεψε πέντε-δέκα σωστά παιδιά από όλα τα κόμματα από τον Βελβενδό, πάρε και καμιά εικοσαριά σεμνά και εργατικά παιδιά από δω και απο Καμβούνια και Λιβαδερό και ελάτε να ασχοληθείτε υπερκομματικά με το Μεγάλο Δήμο για να γλυτώσουμε από τη στρατιά των φιλόφοξων αμφιβολης ικανότητας που αποφάσισαν να κατεβούν υποψήφιοι. Σπρώχνονται για να προλάβουν ποιος θα δηλώσει πρώτος. Μα είνα χάλι αυτό για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό Δήμο; Εμείς οι απλοί πολίτες τι φταίμε;
Καλός ο αγώνας σας στο Βελβεντό, σας παραδέχομαι ειλικρινα. Αλλά εδώ θα βουλιάξουμε όλοι μαζί.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΟΚΟΥΤΗ ΕΣΕΙΣ "ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ" ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Μ ΑΥΤΟΝ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ¨ΒΡΑΣΙΔΑ¨ ΤΗΣ ΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ.

SIHVAS είπε...

ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ; ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΕ ,ΑΣ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΝΔουλα ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Πρός 12:54
Διατί επαναλαμβάνεις εις βαθμόν βλασφημίας -φλυαρίας ΜΗ ΧΡΙΣΘΕΙΣ. Η επιφοίτησις του Αγίου πνεύματος ήν επικαλείσαι πως επενεργεί εις την εκλογήν δημάρχου ; Εις τοιαύτην περίπτωσιν την πρωτοκαθεδρίαν θα την είχον οι καντηλανάφται και οι βαθέως θρήσκοι εκκλησιαστικοί επίτροποι ή όσοι κλέπτουσιν με την αριστερά χείρα και προσεύχονται με την δεξιάν δια να αυγατίσουν τα κλοπιμαία.
Απο ποίον λοιπόν να χρισθεί; Προφανώς ευρίσκεσαι εις τρικυμίαν εν κρανίω διότι εν προκειμένω έπρεπε να γνωρίζεις οτι οι πολιτικοί σχηματισμοί στηρίζουν πρόσωπα της αρεσκείας των και δεν βαπτίζουν. Η βάπτισις ειναι καθήκον των ιερέων και της εκκλησίας.
Συμφωνώ επι της διαπιστώσεως οτι ο σημερινός δήμαρχος Σερβίων θα τον έκανε τον περίπατον οχι όμως προς τέρψιν αλλά δια να λησμονήσει την συντριβήν διό και απεσύρθη εγκαίρως έχοντας ως υπόδειγμα ενεργητικότητας, πολιτικής σκέψεως και ακούραστης καθημερινής προσφοράς εις τον τόπον και τακτικής τον τέως αρχηγό του κόμματος της ΝΔ όστις παρέδωσε εις τους πράσινους εν μια νυκτή την εξουσίαν.
Ο Μακρυγιάννης πρίν κατέλθει υποψήφιος πρέπει να πραγματοποιήσει κάποιαν έστω διακριτική εμφάνισιν εις την κοινωνία διοτι αι πληροφορίαι λέγουσιν οτι ούτε εις το χωρίον του εμφανίζετε.
Η ενεργός συμμετοχή του νυν δημάρχου εις αναζήτησιν υποψηφίου της αρεσκείας του (κοινώς του χεριού του) την τελευταίαν περίοδον υποδηλώνει πανικόν και προβληματισμόν δια τας εκρεμείς υποθέσεις περί την διαχείρησιν του δήμου αλλά και περί των αποτελεσμάτων του διενεργηθέντως ελέγχου απο υψηλόβαθμα στελέχη της πολιτείας.
Ως εκ τούτου η εκλογή Κωνσταντόπουλου ειναι πέραν πάσης αμφιβολίας και η κατάστασις αποσυνθέσεως εις την παράταξιν του νυν δημάρχου μη αναστρέψιμος.
Εύχομαι εις όλους καλόν προεκλογικός αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

ποιος Μακρυγιάννης ρε φίλε. Για να γράφεις για τον Μακρυγιάννη και τη περίπτωση να κατεβεί υποψήφιος μάλλον δε πρέπει να ζεις καν στα Σέρβια. Ποιός ξέρει τι σου λέν και πως θα στον παρουσίασαν, σαν μεγαλοστέλεχος. Ποιος τον τραβάει να κατέβει δε ξέρουμε. Ή μάλλον ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία των οικονομικών του Δήμου Σερβίων ξεκινάει απο πολύ παλιά. Ο Δήμος όταν τον παρέδωσε ο Χατζηδημητράκος δεν χρωστούσε ούτε μία δραχμή. Στίς 3 τετραετίες του Τσιγκόιδα δημιουργήθηκε ένα απροσδιόριστο χρέος μεγάλου μεγέθους και μιά ύποπτη λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου. Για πρώτη φορά ακούγαμε ότι στα χέρια του Δημάρχου ερχόταν λεφτά και γινόταν δοσοληψίες οικονομικού χαρακτήρα, που ήταν αρμοδιότητα των υπαλλήλων, από τον ίδιο. Μέχρι και τις εισπράξεις από το πανηγύρι ισχυρίστηκε οτι του είχαν κλέψει (χωρίς φυσικά να απολογηθεί ποτέ, για ποιό λόγο βρισκόταν οι εισπράξεις όλων των ημερών στα χέρια του και όχι στο ταμείο κάποιας τράπεζας και μάλιστα στα χέρια του αρμόδιου υπαλλήλου). Ήταν η εποχή που έγινε και ο σεισμός και τα κεφάλαια που διαχειρίστηκε ο Δήμος πήραν ξαφνικά μεγάλες διαστάσεις. Έργα που ξεκίνησαν αυτές τις τετραετίες, που ακόμη δεν τελείωσαν (γυμναστήριο, τούρκικο σχολείο κ.ά) έγιναν αφορμή για σχόλια και υπαινιγμούς σε βάρος του τότε Δημάρχου ως αναφορά τη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Καλοριφέρ μπέναν και βγαίναν στο τούρκικο σχολείο σε μια νύχτα, οικοδομικά υλικά που χρεωνόταν στο Δήμο γινόταν βορά ιδιωτών, οι εργολάβοι που παίρνανε τις δουλειές ήταν πάντα οι ίδιοι (και φυσικά υποστηριχτές του τότε Δημάρχου), το Δημαρχείο είχε καταντήσει γραφείο εύρεσης εργασίας. Αυτή η κατάσταση είχε σα συνέπεια την ήττα του Τσιγκόιδα από τον τότε πολλά υποσχόμενο Καραντιάκο που προεκλογικά απειλούσε θεούς και δαίμονες για ουσιαστικό ξεκαθάρισμα των οικονομικών του Δήμου και ανάληψη ευθυνών από τους άμεσα εμπλεκόμενους στις υποθέσεις κακής διαχείρισης των οικονομικών. Αντί αυτού ζήσαμε μια τετραετία που όχι μόνο δεν ξεσκεπάστηκαν οι όποιες οικονομικές ατασθαλίες, αλλά επαναλήφθηκε μία από τα ίδια. Οι ίδιοι εργολάβοι τα έργα (ατελείωτα φυσικά), το ίδιο πάρε δώσε στις οικονομικές υπηρεσίες και το χειρότερο, να βλέπεις τον προηγούμενο Δήμαρχο (Τσιγκόιδα) να συνεργάζεται και να έχει ρόλο και με τον Καραντιάκο (τα αποκαλυπτήρια γίναν λίγα χρόνια μετά με την κοινή συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Γαβριηλίδη). Όλο αυτό το διάστημα κοινό μυστικό και συζήτηση σε ιδιωτικό επίπεδο ήταν ότι μια ομάδα «κοινοτικών αρχόντων» και «οικονομικών παραγόντων» λυμαίνονται τα οικονομικά του Δήμου και δημιουργούν, εκτός από προσωπικό πλουτισμό, και ένα τεράστιο χρέος που θα υποθηκεύσει το μέλλον του Δήμου. Ελάχιστοι φυσικά τολμούσαν να τους το πούνε κατάμουτρα αφού ο φόβος που προκαλούσε η αδυναμία πρόσβασης στα οικονομικά αρχεία του Δήμου αλλά και ο συμβιβασμός στη λογική «εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα», τους άφηνε ασύδοτους και ανέγκειχτους από κάθε συνέπεια (πολιτική και νομική). Ήρθε λοιπόν σαν σωτήρας ο νύν Δήμαρχος, πρίν δύο τετραετίες και πολλά υποσχόμενος κι αυτός ανέλαβε να σώσει το Δήμο. Η επανάληψη είχε καταντήσει κωμωδία πλέον. Εισήλθαν και οικογενειακές σχέσεις και υποχρεώσεις που δεν επέτρεπαν και πολύ ανακάτεμα των παρελθόντων οικονομικών και τα πράγματα έμειναν όπως ήταν. Δάνεια για να πληρωθούν χρέη προηγουμένων (κοινή συναινέσει συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), ψευδεπίγραφοι προϋπολογισμοί και συνεχείς φανφαρονισμοί για έργα που θα γινόταν και δεν έγιναν, ο Δήμαρχος να σκορπάει προσωπικές επιταγές για να μπορέσει να λειτουργήσει ο Δήμος (άκουσον άκουσον) και κανένας εισαγγελέας να μην παρεμβαίνει. Κάποιοι θεσμικοί έλεγχοι (στα χαρτιά) να τα βγάζουν όλα μέλι γάλα και τα ερωτήματα να παραμαίνουν:
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

1:54
Ζήτω το "ένδοξο", "έντιμο", "αγωνιστικό", "μοναδικό", "ηθικό" ΚΚΕ.
Ποιοί "έντιμοι" της χριστιανικής δεξιάς στήριζαν και γιατί τον υποψήφιο του ΚΚΕ ;
Το άλλο με τις μωρές παρθένες το ξέρεις ;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή 1:54 μ.μ. 25-8-2010 νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα μάθε:
1)Το γυμναστήριο το ανέλαβε εργολάβος από Θεσ/νίκη.
2)Το τούρκικο ο Βλάχος (δεν νομίζω το 1998 ο Ανδρέας να στήριζε τον Τσιγκόιδα ίσως και ποτέ του).
3)Οικισμός Καστανιάς εργολάβος από Λάρισα.
ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Οσο για τα οικονομικά να ρωτήσεις τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και του Δημόσιου ταμείου, εάν επί Τσιγκόιδα κατατήθονταν κάθε Δευτέρα τα χρήματα από την λαική αγορά και εάν κάθε φορά που τελείωνε το Πανηγύρι κατατήθονταν επίσης τα χρήματα? Να ρωτήσεις και τη γινότανε με τους μετέπητα Δημάρχους.
Αυτά φίλε 1:54 που πας με ψέματα να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Μετριοπαθείς Βελβεντινός είπε...

Δυστυχώς φίλε παραλίμνιε, 1.18 από όσο διαβάζεις στις παραπάνω αναρτήσεις για το χρέος των Σερβίων ,καταλαβαίνεις γιατί οι Βελβεντινοί απέχουν. Κάποια από αυτά είναι αδιανόητα.
Συμφωνώ μαζί σου όμως ότι αυτός που μπορεί να βάλει καλύτερα τάξη στο χρέος (αφού βρει πόσο είναι) βάζοντας σταθερό πρόγραμμα μείωσης του τα επόμενα 8-10 χρόνια, παράλληλα με ορθολογικότερη λειτουργικότητα στον Καλλικράτειο δήμο, είναι ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ. Ίσως γι' αυτό και μέχρι λίγες μέρες πριν το 15αύγουστο συνέχιζαν από το ΠΑΣΟΚ να τον σπρώχνουν σε υποψηφιότητα, παίρνοντας απ' ότι ξέρουμε αρνητικές απαντήσεις, διότι η κοινωνία του Βελβεντού ήταν σαφής στο δημοψήφισμα.
Όλα αυτά γιατί μιλάμε για αυτοδιοίκηση από κάποιους που "σπίτι τους" ειναι ο Δήμος και όχι πολιτική και δημόσιες σχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

@ 5.14 ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. ΑΚΟΥΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ. ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΣΤΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑΜΙ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά την στήριξη του κόμματος (η λέξη χρίσμα δεν ισχύει) έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Όλοι γνωρίζουμε πως υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Σερβίων-Βελβεντού είναι ο Κωνσταντόπουλος ,όπως και στην Κοζάνη ο Μαλούτας. Άρα, όποιος λέει πως δεν δόθηκε ακόμη η στήριξη, είτε είναι αδαής είτε έχει απότερο σκοπό λασπολογόντας ...

Τα οικονομικά του δήμου Σερβίων είναι αυτά που απασχολούν το κάθε υποψήφιο δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού, μιας και η αδιαφάνεια και το ύψος των χρεών δεν τα γνωρίζει ούτε ο νυν δήμαρχος!!!

Κακώς όμως οι συντοπίτες μας απο το Βελβεντό ανησυχούν για τα οικονομικά των Σερβίων και στηρίζουν την αποχή τους απο τις κάλπες πάνω σε αυτό. Το σχέδιο Καλλικράτης γι αυτές τις περιπτώσεις έχει μεριμνήσει και αυτοί που θα έχουν το "πρόβλημα" θα είναι οι σημερινοί δημότες Σερβίων. Αυτοί καλούνται να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους.

Ανώνυμος είπε...

Sostos o 6.38 alla leei misi alitheia. To oikonomiko problima ton Serbion den tha to zisei mono o palios Dimos serbion alla oloi oi alloi dimoi poy synenonontai.
An baltosei i proteyousa toy neou dimou, emeis ti na perimenoume sta xoria? Kalo?
Ayta eprepe na ta blepoyn oi boyleytes poy apofasisan kai psifisan ton 4o Dimo.
Giayto leme apo makrua kai agapimenoi.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ειναι οι υποψήφιοι να κάνουν ένα προσκλητήριο στην αγορά των Σερβίων και της Κοζάνης και να ζητήσουν από τους επαγγελματίες να κάνουν και πάλι δηλώσεις με τα χρήματα που τους χρωστάει ο Δήμος Σερβίων. Διότι εδώ ακούγονται από πολλούς διάφορα χρέη για τα οποία δεν έχουν κοπεί ακόμα τιμολόγια.
Μην πέσουν από τα σύννεφα οι νέοι δημοτικοί άρχοντες αν την 1/1/2011 αθρόιστούν 7 εκ ευρώ σε χρέη.
Είναι και αυτό αυτονόητο, Βασίλη μου. Και πρέπει να το ζητήσετε.
Κάτι ξέρω για να στο λέω.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα 6:56.
Θα πρέπει να ξελασπώσει ο σημερινός δήμος Σερβίων με παράλληλη ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής.
Το εργαλείο : ο Καλλικράτης
Η κινητήριος δύναμη: η διάθεση για προσφορά, η εμπειρία και το σχέδιο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ
Καλα ο Κωνσταντοπουλος ειναι εκτος τοπου και χρονου,δημοτικος συμβουλος ηταν και δεν πηρε χαμπαρι τι εγινε.
κ. Κωνσταντοπουλε, τα χρεη του δημου οταν ανελαβε ο κοκολιος ηταν πολυ πανω απο 4,5 εκ. αν υπολογισουμε και τα ανευ παραστατικων χρηματα που ζητουσαν διαφοροι τυχαιοι που εμφανιζονταν στο δημαρχειο και ζητουσαν διαφορα ποσα(απο 2-3 εως και 200χιλ ευρω εκαστος) για δηθεν εργα που ειχαν εκτελεσει απο το1996 εως το 2003.Ο κοκολιος φυσικα και δεν εδωσε δεκαρα σε κανεναν απο αυτους που ειχαν μαθει να αρπαζουν τα προηγουμενα χρονια.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ(αν ειναι ποτε δυνατον).
φυσικα αυτοι που δεν προσκόμισαν τα απαραίτητα τιμολογια δεν πηραν τελικα δεκαρα απο τον δημο σερβιων.Τα χρεη του δημου σε προμηθευτες και αλλες υποχρεωσεις για τις οποιες υπηρχαν τιμολόγια και παραστατικα ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4,5 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟ 2003.
ΤΟ ΥΨΟΥΣ 1,6ΕΚ. ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ κ.Κωνσταντόπουλε δεν αντιστοιχεί στο συνολο των χρεων του δημου το 2003 αλλα σε μερος του χρεους που επρεπε αμεσα να διευθετηθεί (ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ???)
ολόκληρο το χρεος δεν ηταν ποτε δυνατο να διευθετηθεί με δανειο αφου τετοιο δανειο δεν μπορει να χορηγηθει απο καμία τραπεζα σε εναν δημο οπως τα σερβια.
κ.Κωνσταντόπουλε πως ειναι δυνατον να θεωρείτε πως το χρεος ηταν μολις 1,6 εκ οταν οι συνολικες οφειλες του δημου ΜΟΝΟ για τηλέφωνα (ΣΕ ΟΤΕ ΚΑΙ COSMOTE) οταν παρέλαβε ο κοκολιος ηταν γυρω στις 150.000 ευρω!!!!ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2003 Ο ΟΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ?
Αυτες τις ανακρίβειες που τολματε και εκστομιζετε τις λετε απο αγνοια(κατι που σας καθιστα επικινδυνο) ή απλως το παιζετε ανήξερος και ψεύδεστε???
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα ρε παιδια ο νυν δημοτικος συμβουλος και μελλοντικος υποψηφιος με τον Κωνσταντοπουλο ο κ. Τσολακιδης δεν μπορει να μας διαφωτίσει για τη χρηματικη διαχείρηση ολα αυτα τα χρονια απο τον ΚΟΚΟΛΙΟ?
Δεν γνωριζουν ολοι στα σερβια οτι στενο συγγενικο του πρόσωπο που επι χρόνια υποστήριζε τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και ηταν πολιτικος αντίπαλος του ΚΟΚΟΛΙΟΥ, ειναι εδω και χρόνια ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΤΑΜΕΊΟΥ του δημου σερβίων ?
Δεν συζηταεί ολα αυτα τα χρονια με τον στενο συγγενη του ο κ. Τσολακίδης για να μας πεί και εμας αν γινονται εν τελει ατασθαλίες στην ταμιακη διαχείριση του δημου?
Εμενα πάντως δυο πράγματα μου ερχονται στο μυαλο για τις εδω και 4 χρόνια ανυπόστατες αερολογίες και καταγγελίες του αντιπολιτευόμενου κ. Τσολακιδη(εχει καταγγείλει τον κοκολιο πολλακις για κακοδιαχείριση χωρις ποτε να εχει αποδειχτεί το παραμικρό)που τωρα συνεχίζονται απο τον κ.Κωνσταντόπουλο.
1) ή ο κ. Τσολακίδης και γενικότερα η σημερινη αντιπολίτευση δεν εχει βρει κανένα στοιχειο για τον ΚΟΚΟΛΙΟ και μπορουν καποιοι απο αυτους να χαρακτηριστουν κοινοί συκοφάντες και δικομανείς.(ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?) ή...
2) ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ ειναι τοσο μεγάλο λαμόγιο που τα εχει κανει πλακάκια τοσα χρόνια με τον διευθυντη της οικονομικης υπηρεσίας του δημου και φυσικα συγκαλύπτονται τα πάντα ολα αυτα τα χρόνια.
Τι απο τα δυο συμβαινει κ.Τσολακιδη,γιατι τριτη εκδοχη δεν μπορει να υπάρχει.
Δεν ξέρετε αν η οικονομικη υπηρεσία του δημου(της οποιας προισταμενος ειναι στενό συγγενικο σας πρόσωπο) λειτουργεί σωστά ή αν συγκαλύπτει δίαφορα???????ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε/η επειδή αναφέρεσαι σε συγγενικό μου πρόσωπο, στον θείο μου συγκεκριμένα, ο οποίος είναι ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου έχω να σου πώ τα εξής:
Είμαι βέβαιος για την εντιμότητα του Θείου μου όπως είμαι βέβαιος πως αν τον άκουγε ο κος Δήμαρχος τα πράγματα θα ήτανε πολύ καλύτερα τόσο για τον Δήμο όσο και για τον Κο Δήμαρχο. Ο Θείος μου είναι ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ με συγκεκριμένες αρμοδιότητες π.χ έλεγχος των ενταλμάτων πληρωμής κ.τ.λ ( τα οποία ελέγχονται και εγκρίνονται και από τον επίτροπο πριν εκτελεστούν).
Το γεγονός όμως ότι το 2004 και το 2005 π.χ τα έσοδα από την εμποροπανήγυρη, 260.000 Ευρώ κατά τον προϋπολογισμό, ( και άλλα) δεν μπήκαν στο ταμείο του Δήμου δεν είναι ευθύνη του προϊσταμένου.
Όσο για τις καταγγελίες μας βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία και αποτυπώνονται και στους απολογισμούς. Εσύ τις θεωρείς αερολογίες.
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι όλες οι καταγγελίες μας έγιναν αντικείμενο ελέγχου από ΕΛΕΓΚΤΕΣ Δημόσιας Διοίκησης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται το πόρισμά τους. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί μέχρι τότε.
Φίλε το Δημόσιο χρήμα είναι ΙΕΡΟ και πρέπει η διαχείρισή του να γίνεται με απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο καταθέσαμε όλα τα στοιχεία, που καταφέραμε να συλλέξουμε, στον Κο Εισαγγελέα καταθέτοντα και μηνυτήρια αναφορά κατά ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
Είναι σαφές πως αν η Πλειοψηφία αποδεχόταν τότε την πρότασή μας για Διαχειριστικό έλεγχο από την Περιφέρεια δεν θα καταλήγαμε στον Εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστόν τοις πάσι, οτι ο μέχρι τούδε εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης, μόνιμον-πολιτικόν στόχον πανταχόθεν, είχε την συκοφάντισιν του 1ου πολίτη της πόλεως, δια αορίστων κατηγοριών και λοιπών ασαφειών, καθ' εκάστην!
Στην προσπάθειαν του αυτήν, ο εκπρόσωπος εκανε τα πάντα, κινώντας θεούς και δαίμονες, με πρωτόγνωρον καταγγελτικόν λόγον να φέρει σε δύσκολιν θέσιν, τον άρχοντα της πόλεως...
Αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν το κατάφερε!
Ολαι αι καταγγελίαι του, πολιτικώς, εβασίζοντο στην μεγίστην φαντασίαν του, η οποία ήτο άπειρος! Καμμία απο τις καταγγελίες του, δεν απεδείχθησαν και ολαι κατέληξαν εις το...Αρχείον!!!
Είναι χαρακτηριστικόν οτι ο μέχρι τούδε εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης, συνεκρούσθει σφοδρώς πρός 2ετίας μετά του θείου του, ο οποίος ως έμπειρος και βαθύς γνώστης των οικονομικών πραγμάτων του δήμου Σερβίων, ''έφερε'' στην τάξιν και την ηρεμίαν, τον λαλίστατον δημοτικόν σύμβουλον, αποδεικνύοντας του, οτι εχει βαθιά μεσάνυχτα επί οικονομικών-διαχειριστικών θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης!!!!
Και έκτοτε, ο δημοτικός σύμβουλος και πλέον ΜΗ πολιτευόμενος αντελήφθει οτι κάθε του προσπάθεια να σπιλώσει το κύρος του δημάρχουν, αναζητώντας Ψύλλους στα άχυρα, ήτο πάντοτε Ματαία και αποτυχούσα!!!!
Το μεγαλύτερον άγχος, που διακατέχει τον εκπρόσωπον της αντιπολίτευσης, είναι οτι αποχωρεί απο την ενεργόν πολιτικήν, ΜΗ καταφέροντας ποτέ να οδηγήσει τον αρχοντα της πόλεως εις το...περιθώριον!!!
Για αυτό και θα μείνει εις την ιστορίαν, οτι ως Δημοτικός Σύμβουλος, διέπρεψε με το εντονον κομματικόν του πάθος, αλαλάζων πρός πάσαν κατεύθυνσιν....

Ανώνυμος είπε...

Πρός Ανώνυμον 12:33
Καθότι αντιλαμβάνομαι, σεβάσμιε ιπποκόμε του άρχοντα της πόλεως,επιδίδεσαι συστηματικώς εις μιαν ανούσιαν υπεράσπισιν ενός δημάρχου ο οποίος οδηγεί με μαθηματικήν ακρίβειαν την συντηρητικήν παράταξιν εις αδελφοκτόνον πόλεμον φατριών. Χρησιμοποιείς το όνομα του εκπροσώπου της μείζονος αντιπολίτευσις κ. Τσολακίδη δια να υπερασπισθείς τι ;
Αι πληροφορίαι μου λέγουν οτι όταν δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα του προσφάτως διενεργηθέντος ελέγχου απο οικονομικούς επιθεωρητάς του κράτους θα αναζητάς λαγούμιον ίνα κρυβείς.
Παρεπιπτόντως ενημερώνω την ημετέραν εξοχότητα οτι ο κύριος δήμαρχος ανήγγειλε εις πανηγυρικήν φιέστα εις άπαντα τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την αποχώρησίν του απο την ενεργόν πολιτική και οχι ο κύριος Τσολακίδης.
Τέλος όπως εδήλωσε αυτοπροσώπως ο κύριος δήμαρχος εις μουσικήν εκδήλωσιν που έλαβεν χώρα εις την κεντρικήν πλατεία των Σερβίων ήτο απωθημένον του και επιθυμία άμα να ολοκληρώσει την πολιτικήν του καριέρα με εύθυμα τραγούδια του λαικού αοιδού Καζαντζίδη οπως κάψε - κάψε τι θα κάψεις, νυχτερίδες κι αράχνες και άλλα δημώδη άσματα.
Συμπερασματικώς μην χρησιμοποιείς τον κ. Τσολακίδη δια να καλύπτεις αστοχίες και πολιτικά λάθη ημετέρων διότι προσφέρεις κάκιστες υπηρεσίες.
Εχουσιν γνώση οι φύλακες

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Μετά το σχόλιο του φίλτατου 3:38 εγώ τι να πω ; ….

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 3.38 μηπως να εβρισκες και εσυ και ο κ. Τσολακίδης καποιο λαγουμιον πρόχειρον γιατι πιθανοτερο το βλέπω να κρύβεστε εσεις μετα τη δημοσιοποίηση του πορισματος.
Για να αποφύγουμε ομως να σας ψαχνουμε στα διαφορα λαγουμια σας, μπορειτε κ. 3.38 και κυρίως εσεις κ. Τσολακίδη να δεσμευτείτε πως αν το περιβόητο πόρισμα δεν αναφέρει κάτι το μεμπτό ,θα βγείτε δημόσια να ζητήσετε συγνώμη απο τον κοκολιο αλλά και απο ολη την σερβιώτικη κοινωνια για την επι χρόνια κατασυκοφάντηση της πόλης μας και του δημάρχου της.
κ.Τσολακίδη θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε για ποιο λογο καταθέσατε τοτε μηνυτήρια αναφορα και οχι μηνυση κατα του δημάρχου αφου ειχατε τετοια αδιάσειστα στοιχεια εναντίον του?
Μηπως επειδη γνωρίζατε οτι στα δικαστήρια ο δήμαρχος θα αθωωνόταν και ίσως σας κυνηγούσε μετα και για συκοφαντική δυσφήμιση ?
Δυστυχώς για εσας κ. Τσολακίδη η καθαρότητα του δημάρχου και η δική σας (και των συνοδοιπόρων σας) δικομανία και ακαθόριστη σκανδαλολογία , φαίνονται απο χιλιόμετρα.
κ. Τσολακίδη δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα η σωστή αντιπολίτευση γίνεται εντός των δημοτικών συμβουλίων με στοιχεία που οταν το απαιτεί βέβαια η περίσταση προωθούνται για περαιτέρω ελεγχο. Εσείς εντός των Δ.Σ. δεν μπορούσατε να κάνετε σοβαρη αντιπολίτευση , αφου ο κοκολιος απαντούσε παντα ΕΝΤΟΣ Δ.Σ αναλυτικά και για τα πάντα, και υιοθετήσατε ετσι την αντιπολίτευση των sites και των καναλιών οπου δρούσατε ανεξέλεγκτος .
ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΩΣΤΗ Κ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ???
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ(πολλοί εκ των οποιων γράφουν και κατηγορούν ανώνυμα μεσω του aivres) ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
Απορω για ποιον λογο, ενω υπάρχουν αρκέτοι δήμοι στο νομό με χρέη αναλογικά μεγαλύτερα απο τα χρεη του σημερινού δημου σερβίων αλλα και δήμοι με διάφορα μεγάλα σκάνδαλα κατα καιρους(κατι που στον δημο μας εχει εκλείψει την τελευταια 8ετια), αυτη η σκανδαλολογία για τα οικονομικα ειναι συνέχεια στην επικαιρότητα μονο στον δήμο μας .ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ?
μην ξεχνάτε πως οι πρακτικές σας και κυρίως η επιμελής δημιουργία και ανακάλυψη ανύπαρκτων σκανδάλων(ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΑΝΤΑ), χρησιμοποιήθηκε αριστουργηματικά απο τον δήμαρχο βελβεντού και στη συνέχεια απο ολους τους κατοικους του βελβεντου σαν το κυριο επιχείρημά τους για ανεξαρτησία .
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ Κ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Ρ/Σ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ???
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

siga re min sas sykofantoume. sykofantia einai na les psemata. edo leme alitheies. xrostate sto sympan. panw apo 7 ek eyro.
aei sixtir pia. o tsolakidis sas ftaigei!

Το Προφίλ μας