Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Δήμαρχος άφησε έγκυο τη γραμματέα του;

Ροζ σκάνδαλο σε Δήμο της Δυτικής Ελλάδας με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο και την γραμματέα του..... 
Τα πάνω κάτω φαίνεται πως ήρθαν σε δήμο της Δυτικής Ελλάδα. Πρωταγωνιστές στο νέο ροζ σκάνδαλο που έχε συγκλονίσει την περιοχή, ο δήμαρχος, η παντρεμένη αλλά πολύ όμορφη γραμματέας του και η σύζυγος του δημάρχου, η οποία εδώ και μερικές εβδομάδες έχει διώξει τον άντρα της από το σπίτι.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αρκετά πόρταλ της περιοχής η ιστορία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Τότε προσελήφθη στο γραφείο του δημάρχου η εν λόγω γραμματέας. Εντυπωσιακή 35άρα παντρεμένη με παιδιά από την πρώτη στιγμή μπαίνει στο μάτι του «μπερμπάντη» δημάρχου, ο οποίος την πολιορκεί διακριτικά. Η πολιορκία αποδίδει μετά από περίπου δύο μήνες. Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την μύτη της γυναίκας του τοπικού άρχοντα, η οποία δεν υποψιάζεται απολύτως τίποτε.

Ο έρωτας φουντώνει. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι ερωτικές αποδράσεις τα δώρα και η χημεία οδηγούν το παράνομο ζευγάρι σε λάθη. Το μεγαλύτερο; Η εγκυμοσύνη της γραμματέως η οποία υποχρεώνεται να «ρίξει» το παιδί.
Ο εν ενεργεία δήμαρχος, όμως, δεν σταματά. Έχει τυφλωθεί από το πάθος του και ζητά από τη γραμματέα του να κρατήσουν την παράνομη σχέση τους. Μάλιστα είναι τέτοια η επιθυμία του ενός για τον άλλον που δεν διστάζουν να συνευρίσκονται ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο του.

Κάποια στιγμή η σχέση γίνεται αντιληπτή από υπαλλήλους του δήμου και η «πληροφορία» φτάνει στ' αυτιά της γυναίκας του, η οποία προσλαμβάνει κρυφά ντετέκτιβ για να διαπιστώσει την εγκυρότητα των φημών.

Ο ιδιωτικός αστυνομικός παρακολουθεί το ζευγάρι και κάποια στιγμή εντοπίζει την ερωτική φωλιά του ζευγαριού. Ενημερώνει την απατημένη σύζυγό και εκείνη παρουσία δύο μαρτύρων φτάνει στο διαμέρισμα. Η συνέχεια; Αναμενόμενη. Η απατημένη σύζυγός σοκαρισμένη βλέπει τον άντρα της στην αγκαλιά της ερωμένης του και διώχνει το δήμαρχο από το σπίτι τους.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος προσπαθεί να ηρεμήσει την γυναίκα του καθώς η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης θα καταστρέψει την προεκλογική εκστρατεία του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Και ο μοναδικός τρόπος για να μη γίνει κάτι τέτοιο, είναι να διώξει την γραμματέα από δίπλα του.
Πηγή: newsit.gr (πού αλλού; ...) 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai se kapoio allo dhmo synevh kati tetoio alla den thymamai se poion

Ανώνυμος είπε...

aivreS
κατινιστικό κουτσομπολιό είναι......
Τι μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές προτιμήσεις ????????
σεξουαλικού περιεχομένου ?????????

Ο κόσμος πεινάει....ανεργία....κλέψιμο....
και
ανταμοιβή.....
και
άλλα ΑΞΙΩΜΑΤΑ.....
στους ΚΛΕΦΤΕΣ.....για μεγαλύτερα εις ΒΑΡΟΣ μας
ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ !!!!!!!!

ai-vreS είπε...

Καμιά φορά χρειάζονται κι αυτά για την να αποφορτίζεται το κλίμα...

Το Προφίλ μας