Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Στο σκοτάδι κεντρικά σημεία της Πτολεμαΐδας

της Μαίρης Κεσκιλίδου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Ξεχείλισαν από αγανάκτηση καταστηματάρχες επί της οδού Πόντου στην Πτολεμαΐδα γιατί τα φωτιστικά σώματα που είναι τοποθετημένα εκεί δεν ανάβουν κατά τις βραδινές ώρες με αποτέλεσμα οι πελάτες τους να φεύγουν νωρίς ενώ οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι κατά  το προηγούμενο διάστημα έκαναν «χρυσές δουλειές». 



Ο Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας Απόστολος Καίδης δικαιολογεί απόλυτα τους διαμαρτυρόμενους και κάνει λόγο για πρόβλημα με την κατανομή των ηλεκτρικών φορτίων στην ευρύτερη περιοχή υποσχόμενος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που επί οκτάμηνο ταλαιπωρεί τους επιχειρηματίες στην εν λόγω περιοχή.
Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Σημαιοφορίδης ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης και αναψυχής οι υποσχέσεις για διευθέτηση του προβλήματος έμειναν στον «αέρα» επικαλούμενοι οι υπεύθυνοι τις εκκρεμότητες με τα θερμικά φορτία, ακόμη κι ότι τα «ποντίκια έφαγαν τα καλώδια». Οι οικονομικές συνέπειες από την έλλειψη φωτισμού  είναι ανυπολόγιστες ενώ και εάν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή τότε η επιχείρηση  θα βάλει λουκέτο ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν  και τα υπόλοιπα καταστήματα. «Αναγκάζονται τα εμπορικά καταστήματα να αφήνουν ανοιχτά τα φώτα όλο το βράδυ γιατί εάν τα κλείσουν θα επαναληφθούν οι κλοπές. Κοντά σε αυτούς βολεύομαι και εγώ γιατί έχω λίγο φώς έξω στα τραπέζια».
Το πρόβλημα είναι γενικό και θα πρέπει να τοποθετηθεί ένας πίνακας τόσο  στην επίμαχη περιοχή όπως και σε άλλες περιοχές της πόλης για τη σωστή κατανομή των φορτίων σημειώνει ο Απόστολος Καίδης Αντιδήμαρχος αποδίδοντας τα αίτια στα πολλά έργα που έγιναν με αυτεπιστασία. Μιλά ακόμη για προβλήματα με τα μέτρα ασφαλείας, και ότι  θα πρέπει να γίνουν ρελιέ ασφαλείας, καθώς και νέες καλωδιώσεις, λόγω παλαιότητας του δικτύου, γιατί με την πρώτη βροχόπτωση πέφτουν τα θερμικά φορτία. «Γνωρίζω την κατάσταση και την διαμαρτυρία των κατοίκων στην οδό Πόντου και οι εργασίες που απαιτούνται θα γίνουν άμεσα. Πιστεύω ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα τις  ξεκινήσουμε».
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΕΙ
η ΝΔ στηρίζει στελέχη που μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών

Με τέτοια ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ και άλλα.....

Τι έχεις να μου πείς ΝΔ???????????
εμένα τον ΨΗΦΟΦΟΡΟ σου, που σε ΨΗΦΙΖΩ για την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ σου !!!!!!

ΠΟΤΕ θα με ΠΕΙΣΕΙΣ
για τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ σου
τα στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την Αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία ???????????

Έχεις ΝΔ την ΑΤΥΧΙΑ,
οι ΔΙΚΟΙ σου ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
να διαθέτουν
ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΟΣ, και ΠΟΙΟΤΗΤΑ !

Το Προφίλ μας