Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση - Πρόσκληση από το Συντονιστικό Όργανο Φορέων για λαϊκή συνέλευση στην Αιανή

Σύλλογοι - Φορείς του Δήμου Αιανής, μετά από απόφασή τους καλούν τους Δημότες σε Λαική Συνέλευση στην Κεντρική Πλατεία Αιανής την Τρίτη 3 Αυγούστου 2010 και ώρα 9 μ.μ. με θέματα: 
1. «Καλλικράτης» & Συνέπειές του. 
2. Μεθόδευση του αγώνα παραμονής του Δήμου Αιανής. 
3. Προτάσεις Φορέων & Δημοτών για την συνέχιση του Αγώνα. 
- Ναι στην Διεύρυνση της Λαϊκής Συμμετοχής. 
- Ναι στην παραμονή του Ιστορικού Δήμου Αιανής. 
- Όλοι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΦΟΡΕΩΝ

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά αλλά η παραμονή του Δήμου Αιανής δεν παίζει με τίποτα. Όπως και η παραμονή οποιοδήποτε άλλου Δήμου. Όποιος σας λέει το αντίθετο σας παραμυθιάζει ασύστολα. Μπορεί όμως η Αιανή να αποτελέσει μια ξεχωριστή οντότητα μέσα στον διευρυμένο δήμο Κοζάνης. Πρέπει όμως πρώτα να αλλάξει τα κακώς κείμενα που καθημερινά την βασανίζουν, είτε αυτά είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια ακόμα όψιμη , υστερόβουλη και αδιέξοδη πρωτοβουλία- κίνηση του παλαιού Δημάρχου-συνταξιούχου δασκάλου κ. Στέφανου Βαβλιάρα , που αναζητεί εναγωνίως ρόλο για να επιστρέψει μετά από δώδεκα χρόνια στα πράγματα.
Μια κίνηση δοκιμής και επιβεβαίωσης της "δυναμικής" του ενόψει των εξελίξεων , τις οποίες θέλει να καθορίσει.

Τα περί φορέων του Δήμου Αιανής, δεν μας λένε τίποτα. Το μέλλον του μόνο τον νοιάζει. Για την ικανοποίηση του εγωισμού του , μπορεί να κάνει και πάλι ζημιά στην Αιανή.(Λόγω ανεπάρκειας δεν χειρίστηκε σωστά τα θέματα του σεισμού και της εκκλησίας επι των ημερών του.)

Μετά την αποτυχία του "μαζεύουμε υπογραφές για αποχή από τις εκλογές¨ αναπροσαρμογή του στόχου σε τί;

Και για να σχολιάσω την φράση του παραπάνω ανώνυμου φίλου "Πρέπει- η Αιανή- όμως πρώτα να αλλάξει τα κακώς κείμενα που καθημερινά την βασανίζουν, είτε αυτά είναι καταστάσεις είτε άνθρωποι."
Έχει απόλυτο δίκιο.
Θα συμπλήρωνα βέβαια να "απαλλαγεί και από τα βαρίδια της καθυστέρησης και του αναχρονισμού που εκπροσωπούν ο κ. Στ.Β. και ορισμένοι άλλοι" και οι εκλογές είναι μια ευκαιρία.
Ποια μεθόδευση και συνέχιση του αγώνα , στον οποίο ξέρω οτι ο ίδιος μπήκε τελευταίος;
Προσγειωθείτε επί τέλους! .
Μην ταλαιπωρείτε τον κόσμο.
Υπάρχει νέα πραγματικότητα. Την αντιληφθήκατε; Υπάρχει νόμος.
Ετοιμαστείτε. Έρχονται-ήρθαν οι εκλογές.
Με τη λογική του κ.Στ.Β και ορισμένων ελάχιστων συνομιλητών του, θα μείνετε χωρίς εκπροσώπηση στο νέο Δήμο. Και τότε θα αρχίσει εμφύλιος στην Αιανή.
Στην Αιανή ξέρω πως υπάρχουν δυνάμεις λαϊκές που αντιλαμβάνονται τα παραπάνω και το σημερινό τους χρέος και πιστεύω πως θα δράσουν ανάλογα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η ανακοίνωση που υπογράφεται απο το συντονιστικό όργανο που εκπροσωπεί τους φορείς και συλλόγους της Αιανής είναι απλά μια προσπάθεια ενός συνταξιούχου δάσκαλου? Και οι φορείς τι κάνουν? Δεν έχουν λόγο? Ή μηπως αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για αυτούς? Πολύ σωστά τα γράφει ο παραπάνω ανώνυμος φιλος. "Υπάρχει νέα πραγματικότητα. Την αντιληφθήκατε; Υπάρχει νόμος" και ΦΕΚ θα συμπληρώσω. Μην αγνοείτε τα νέα δεδομένα γιατι θα χάσετε και τα πλεονεκτήματα της Αιανής θα τα αξιοποιήσουν άλλοι. Να είστε σίγουροι γι αυτό, γιατί έχει και πολλά μάλιστα και οι άλλοι παρακολουθούν. Τι το καλύτερο για αυτούς να στραφείτε σε λάθος και μη ρεαλιστική κατευθυνση?

P.M.S. είπε...

Φίλε έχεις το θάρρος να προσβάλεις 15 διοικητικά συμβούλια και εσύ να υπογραφείς ως ανώνυμος ε αυτό δεν ξαναέγινε .Τέτοιοι τύποι σαν εσένα καταστρέψανε όλο τον ντουνιά κατάλαβες 11¨56 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς μόνοι σας θα καταστραφείτε...!

P.M.S. είπε...

Έλα την Τρίτη να μας πεις γιατί θα καταστραφούμε?Και μην κάθεσε απέναντι και περιμένεις κάποιο σχόλιο που θα γίνει από στημένους ανθρώπους (αυτό το ξέρουμε) για να μας καταδικάσεις. Πάντως συγνώμη από τα Δ.Σ. των συλλόγων δεν ζητάς για αυτά που τους έλεγες πιο πάνω κύριε 11:56 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Οι στημένοι άνθρωποι, ποιοί είναι;

ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

ΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ .-
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΨΙΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ.-
ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.-

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουμε και εσάς που είστε πρώιμοι υποστηρικτές. Πιστευετε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και δεν βλέπετε πέρα απο την μύτη σας.Παραμονή Δήμου λόγω ιστορικότητας δεν εφαρμόστηκε πουθενά.Είναι απλό. Αποχή από τις εκλογές έτσι ώστε να χάσετε κσι την οποια δύναμη έχετε. Ετσι ευκολότερα θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της Αιανής αυτοί οι του διευρυμένου Δήμου προς οφελός τους.Ξυπνήστε και προσαρμοστείτε για να καταφέρετε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ 15 ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.(.&-)
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;
ΜΗΝ ΟΡΓΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !
ΤΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΟΥ "ΑΓΩΝΑ".
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΝΟΥΣ. Ε....ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ..25.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΜΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.(ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. "ΤΕΛΩ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ" ΕΙΠΕ)
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ) ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ- ΑΝ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ - ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ....
ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ-ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ- ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δήμαρχε! Αλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις απ το να βγαίνεις παντού σαν ανώνυμος? Κατάντησε γελοίο.

sotirisioutzioukis είπε...

αμα αφηνατε τις μαλακιες...

ισως να εβγαινε συμπερασμα

ισως να ειχαμε προκοψει συνολικα

γιατι για την προσωπικη του προοδο ο καθενας την οριζει οπως γουσταρει...

και καλα κανει

ο δημοσιος χωρος ομως ειναι αλλη φαση

.sotirisioutzioukis

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ. ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ 15 ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ? ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ? ΕΣΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣ ? ΜΟΝΟ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ 45 ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΕΓΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ)ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Catering ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΑΝΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ 2¨43 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΕΙΟΡΘΟΤΟΣ

"Ρε δήμαρχε! Αλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις απ το να βγαίνεις παντού σαν ανώνυμος? Κατάντησε γελοίο."

O μόνος καυμός σασ πωσ να βλαψετε το διμαρχο . ρε ποσ δεν κριβετε!...

Ανώνυμος είπε...

Δύναμη θα έχετε αν οι 2 δημοτικοί σύμβουλοι έχουν πίσω τους τον κόσμο της Αιανής, ώστε να μην υπολογίζει κανένας να τους αγνοήσει. Εσείς οι ίδιοι είστε οι δύναμη και οι 2 θα είναι οι εκπροσωποί σας. Πρέπει να ξεφύγετε όμως απο τα κιχιά, τα Catering και τις χορηγίες και να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά και ουσιώδη θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Δύναμη θα έχετε αν οι 2 δημοτικοί σύμβουλοι έχουν πίσω τους τον κόσμο της Αιανής,......

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ,ΕΛΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟΨΕ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ 5 ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Σ .

Ανώνυμος είπε...

Απο οσα ειδα και ακουσα αποψε στην Αιανη, υπαρχουν στην Κίνηση ανθρωποι που ό,τι κανουν το πραττουν επειδή και αυτοί αγαπουν τον τόπο τους και φοβούνται την επόμενη μέρα. Το βλεπουν...διαφορετικά! Υπάρχουν, επίσης, κάποιοι αλλοι που επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά οφελη (εκλογές γαρ...). Και, τέλος, υπάρχουν και μερικοί, ελάχιστοι, που κινούνται στα όρια της γραφικότητας και της πολιτικής αλητείας.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Kαι κατι ακομη. Ai-vres, ειχες την τιμητική σου στη συγκεντρωση. Και η εν λόγω ανάρτηση...χεχεχε....

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΧΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ .ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΒΟΥΜ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ) .ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ? 350-400 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΛΙΓΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η΄ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ .ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Π.... . ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ? ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕ ΘΑ ΈΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ?

ai-vreS είπε...

Θέλουμε λεπτομέρειες από την ... τιμητική Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε τον φίλο μου δάσκαλο Στέφανο Βαβλιάρα, ο οποίος είναι τακτικός αναγνώστης σας. Δεν είπε κατι κακό για το blog παντως, απλα αναφερθηκε σε όσα γράφονται στην εν λόγω αναρτηση...


Υ.Γ. Μη θέλεις και πιο πολλα, εγω για κοκορέτσι πηγα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα χρόνια αυτούς που διαχειρίζονται τα προγράμματα, τα κονδύλια, τα έργα, αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις , είναι δικοί σας εκπρόσωποι, τους οποίους εσείς τους εκλέγετε. Ισως η νεολαία να αδικήθηκε απο εσάς τους ιδιους και τις επιλογές σας. Ίσως πρέπει να είστε πιο αυστηροί στις επιλογές σας και να είναι μεγαλύτερο το ουσιαστικό ενδιαφέρον σας για τα αυτά που συμβαίνουν. Η απαξίωση (που μπορεί βέβαια να οφείλεται σε δικαιολογημένους λόγους)είναι εις βάρος σας και εις βάρος των παιδιών σας.
Φοβάμαι Π.Π ότι αυτοί που προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη (μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού) είναι αυτοί που νομίζουν ότι τεχνηέντως κινούν τα νήματα. Και αν τους αφήσουν θα το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΛΙΚΟΝ η κίνηση.
1. Απο τους 15 τάχατες φορείς ένας μόνο παρών
και αυτός χωρίς πειθώ.
2. Δεν ήταν λαική συνέλευση , αλλά οτιδήποτε
άλλο με παρουσία αρκετών γραφικών .Μου το
επιβεβαίωσασν και οι ντόπιοι.Παρων και το ΤΟΠ.
Παρόντες καμιά 10αριά στην κερκίδα και
καμια εικοσαριά πιο πάνω περίεργοι.
3. Προτάθηκε η αποχή απο τις εκλογές ενώ
ο Μαυροδήμος πρότεινε το μαύρισμα των
υποψηφίων.
4. Την εν μέρει δικαιολογημένη αγωνία των
καλοπροαίρετων για το μέλλον της Αιανής
προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι επιτήδειοι
χαρακτηρίζοντας προδότες το Δήμαρχο και το
Δημοτικό Συμβούλιο.Γιατί;
5. Μίλησαν αρκετοί. Ορισμένοι στα όρια της
ευπρέπειας. Ορισμένοι όπως Σιδηρόπουλος,
Στάμος, έχουν πολλά απωθημένα και μίσος κατα
του Δημάρχου και μόλυναν την ατμόσφαιρα.
Ειδικά ο Σιδ..έχει πρόβλημα μεγάλο... και με
τον Κουκουλόπουλο και με το ΠΑΣΟΚ.
6. Ο Μητσιάκος δεν έχασε την ευκαιρία και
κέρδισε τις εντυπώσεις.Εξυπνος...
7. Ο Μαυροδήμος έλεγε πολλά χωρίς να πείθει.
Μου είπαν οτι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός
για την συκοφαντική δυσφήμιση κατά του
Δημάρχου.Τον είπε πουλημένο κατά τη διάρκεια
του αγώνα της Αιανής. Μάλλον δεν είναι
καλά....
8. Ο Β.Σ φοβισμένος. Τον ενοχλούν οι ανωνυμίες
στο ιντερνετ. Εχει δίκαιο.Χωρίς επιχειρήματα.
9. Δήμαρχος και έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι δεν
ήταν παρόντες.Και πως να ήταν αφού οτι έγινε
σε βάρος τους και εν αγνόια τους έγινε.
10.Εν τέλει με τις εισηγήσεις τους δεν επεισαν
οτι έχουν προταση σήμερα , πέραν αυτής που
ομόφωνα πήρε το δημοτικό συμβούλιο.

Αιανιώτες συνδημότες η λύση είναι μία: Αναγνώριση της πραγματικότητας και προετοιμασία για τις εκλογές.
Ας απουσιάζουν οι παραπάνω.

Θανάσης Καλλιανιώτης είπε...

Η κίνηση του ΣΟΦ πάντως θα ταράξει (ίσως για λίγο μόνο) τα νερά, κάτι είναι κι αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Άνευφ ουσίας και συχοχής κίνηση...!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:09 ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ . ΠΑΛΙ (Μου το
επιβεβαίωσασν και οι ντόπιοι)ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙ ΣΟΥ .ΑΡΑ ΕΙΣΕ ΨΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ .ΟΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ ΠΟΛΥ .

Ανώνυμος είπε...

Δε βαρεθήκατε να μαλώνετε πια?

Το Προφίλ μας