Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Παροχές και επιδόματα ΟΑΕΔ-Ειδικές παροχές/επιδόματα ανέγων

 Στο πλαίσιο λειτουργίας των εξ αποστάσεως δράσεων πληροφόρησης του « Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»,ολοκληρώνεται σήμερα η αποστολή του Β’ Μέρους του επικαιροποιημένου οδηγού με θέμα: «Παροχές και επιδόματα του ΟΑΕΔ».

Το Β’ Μέρος έχει σαν στόχο να πληροφορήσει για τις εννέα ειδικές παροχές/ επιδόματα ανέργων του οργανισμού: ποιες είναι οι προϋποθέσεις λήψης τους, ποια τα απαιτούμενα
δικαιολογητικά, η διάρκεια και τα ποσά της επιδότησης, οι περιπτώσεις κατά τις οποίες διακόπτονται ή αναστέλλονται  καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο τους.
Στο παρόν τεύχος γίνεται αναφορά στις υπόλοιπες πέντε (από τις εννέα) ειδικές παροχές/επιδόματα ανέργων.
Υπενθυμίζεται, ότι στο προηγούμενο τεύχος πληροφόρησης είχε γίνει αναφορά στις εξής ειδικές παροχές/επιδόματα ανέργων: α) επίδομα μακροχρονίως ανέργων, β) έκτακτη εφάπαξ
οικονομική ενίσχυση σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια άνεργους, γ) βοή-θημα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, δ) ειδικό βοήθημα σε αποφυλακισθέντες.
Στην παρούσα έκδοση του οδηγού παρουσιάζονται μεταξύ άλλων  όλες οι πρόσφατες αλλαγές, που έχουν γίνει  από τον ΟΑΕΔ λόγω της πανδημίας.


.


Δ/νση: Καμβουνίων 24, Κοζάνη
Tηλ.: 24610 - 49780
Εmail:  inewmak@otenet.gr
Facebook: https://el-gr.facebook.com/inegsee/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας