Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Εμπιστοσύνη και εθελοντισμός

Του Χρήστου Ποντίκη
Όσο και αν προσπαθούν πρωί πρωί ορισμένοι, ο εξής ένας, να μας χαλάσει αυτήν την όμορφη και εορταστική ημέρα δεν θα το καταφέρει. Τα γενέθλια μου σήμερα, τα Χρόνια Πολλά όμως πάνε και αξίζουν σε όλες τις Μητέρες! Χρόνια Πολλά στην Ελληνίδα Μάνα!
Όσο για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι τους ξεπέρασε ο χρόνος, τα γεγονότα, οι πραγματικές ανάγκες του κόσμου και οι καταστάσεις έχω να πω ότι:
Δεν μπορεί να κάνει λόγο για έπαρση ο κατεξοχήν άνθρωπος της έπαρσης και του ύφους.
Λυπούμαστε βέβαια που δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών αποτελεί δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πολίτες, στην προσπάθεια που γίνεται από όλους μας,  αιρετούς και δημότες, ώστε ο δήμος να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Αυτή η συνεργασία εκφράζεται και μέσα από πράξεις/δράσεις εθελοντισμού από τους ανθρώπους των τοπικών συμβουλίων, των συλλόγων των πολίτων, σε κάθε γωνία του δήμου μας.
Σίγουρα για να συμβαίνει αυτό κάτι έχει αλλάξει και αυτό το κάτι δεν μπορεί να καταλάβει και πρωί πρωί αντί να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους εξαπολύει τις γνωστές του αντιδημοφιλείς απόψεις οι οποίες δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα εδώ και πολλά χρόνια.
Βασιζόμενοι σε αυτήν την εμπιστοσύνη που γαλουχήθηκε τόσο γρήγορα και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούμε σήμερα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.
Όλοι αυτοί που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν. Όπως γνωρίζουν σε τι κατάσταση ήταν ο δήμος μέχρι πριν από λίγους μήνες αλλά ταυτόχρονα βλέπουν ότι πολύ σύντομα πολλά πράγματα έχουν πάρει το σωστό δρόμο. Αυτό αναγνωρίζουν και γι’ αυτό στέκονται δίπλα μας. Και εμείς από την πλευρά μας τους ενισχύουμε με ότι ζητηθεί, εργαλεία, κάδους σακούλες  απορριμμάτων, μεσινέζες κ.α.
Ειδικά για το θέμα καθαριότητα/κόψιμο χόρτων αυτήν την περίοδο θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους για αυτό το κύμα εθελοντισμού από άκρη σε άκρη του δήμου.
Του τόπου μας που ζούμε - όχι σαν κάτι άλλους που μόνο τον επισκέπτονται για να κάνουν πολιτική της μιζέριας - και θέλουμε κάθε μέρα να δείχνει όμορφος. Γιατί είναι όμορφος ο τόπος μας. Και τον αγαπάμε πραγματικά.
Επίσης να αναφέρω ότι από την πρώτη στιγμή προχωρήσαμε σε μία συντεταγμένη αναδιοργάνωση της υπηρεσίας καθαριότητας έχοντας να αντιμετωπίσουμε δύο βασικά ζητήματα. Ελάχιστο προσωπικό σε απόλυτους αριθμούς και κατεστραμμένα/παρατημένα μηχανήματα/εργαλεία. Για το δεύτερο είναι φανερό σε όλους ότι ήδη πολλά από αυτά βρίσκονται στους δρόμους και στα χέρια του προσωπικού του δήμου που επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που κάνουν καθημερινά. Ταυτόχρονα αξιοποιείται το υπάρχον προσωπικό έστω και αν αυτήν την περίοδο του κορωνοιού υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες, ευπαθείς ομάδες, άδειες ειδικού σκοπού κ.α. Αυτό το προσωπικό της καθαριότητας καθημερινά εκτελεί εργασίες είναι όμως αντικειμενικά δύσκολα να καλυφθούν την ίδια μέρα όλες οι ανάγκες με βάση πάντα τους αριθμούς των υπαλλήλων.
Επίσης να υπενθυμίσω ότι εμείς δεν μπαίνουμε στη λογική αυτές οι εργασίες να δίνονται ως εργολαβίες που τελικά δεν πληρώνονται όπως συνέβαινε κάποτε. Εργολαβίες που παρόλα αυτά εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε αυτήν την περίοδο την ίδια ώρα που ορισμένοι δεν ψηφίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο τις απαραίτητες αποφάσεις ώστε να πραγματοποιηθούν αυτές οι πληρωμές.
Λέμε λοιπόν ναι στην ελπίδα, όχι στη μιζέρια.

Χρήστος Ποντίκης
Αντιδήμαρχος Υποστήριξης της Καθηµερινότητας

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε» που έλεγε και ο Μπαρμπα Κώτσος από το Τασλίκη.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κυρ Γιάννη στο Τασλίκη που έκοψε τα χόρτα στον κοινόχρηστο χώρο έξω από το σπίτι του γιατί διαφορετικά θα τον έτρωγαν τα φίδια.
Μπράβο στον Κυρ Γιάννη από το Τασλίκη!

Ανώνυμος είπε...

Σε σχόλιο σε άλλο σάιτ έγραψε 2 γραμμές και έχει 7 ορθογραφικά λάθη. Και θέλει να πιστέψουμε ότι έγραψε μόνος του αυτό το κατεβατό; Α, ρε τι κάνει ο φίλος από τη Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

Μια προσπάθεια να δείξουν ότι η γέφυρα που έχει καταρρεύσει λόγω εγωισμού έπαρσης και ξεροκεφαλιας
Είναι ενωμένη και συσπειρωμενη

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε λίγο Αντιδήμαρχε, με 37 ψήφους διαφορά βγήκατε συν πλην ούτε 20 δεν είναι. Μη μας τρελάνεις κι όλας..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΙ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ.Ρε γραψε μονοσου πεντε αραδες οπως ξερης εσυ και ασε τις εξυπναδες που σου γραφουν οι αλλη.

Ανώνυμος είπε...

Αχ το αγόρι μου το όμορφο. Και έλεγα που χάθηκε ο Ντα Κρίστο.Εμφανιστηκε. Αν μας πεις πραγματικά αντιδήμαρχε ποιος σου συνέταξε το άρθρο, θα εμφανιστώ δημόσια και επώνυμα. Γιατί ναι δεν σε έχω ικανό να συντάξεις ένα τόσο ωραίο άρθρο. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στον δήμο μας. Που πήγαν οι επιστήμονες...?? Οεο Οεο Οεο.... Εσείς δεν είστε που θα κρατούσατε όλος του νεολαιους στα Σερβία... Κύριε Χρήστο δεν σας κρίνει μόνο ο πρώην δήμαρχος... Σας κρίνει και ο κόσμος που σας ψήφισε αλλά φοβάται να βγει και να μιλήσει. Διότι ο τραμπουκισμος σας και η μαγκιά σας ξεπαρναει τα όρια. Θα επανέλθω. Ένας κακομοίρης που ψήφισε ΕΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...


Πόση γελοιότητα, μιλάνε όλοι αυτοί για εθελοντισμό τώρα που πληρώνονται... Που ήταν αυτοί όλα τα χρόνια με τον εθελοντισμό από τα Σέρβια εν δράσει; Κανένας τους δεν ήταν... Θυμήθηκαν τώρα να πάρουν τα πινέλα και να καυχιουνται. Λέει και ο Χρήστος ότι έβαψε στο φαράγγι...

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο συμμαθητες ειμασταν στο σχολειο ουτε να γραψουμε ξεραμε ουτε να διαβασουμε τωρα πως συνεταξες αυτο το αρθρο μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ποντίκη τί ξέρεις εσύ τί πάει να πεί εμπιστοσύνη;Θα σου πώ εγώ να μαθαίνεις,εμπιστοσύνη είναι αυτό το κάτι που έχουν οι κιμπάριδες,οι μπεσαλίδες,οι μόρτιδες,οι μερακλήδες,οι μάγκες και τα αλάνια.Εσύ απ'αυτούς δεν είσαι κανένας.
Τί ξέρεις εσύ τί πάει να πεί εθελοντισμός;Να σου πώ εγώ να μαθαίνεις,εθελοντισμός είναι όταν προσφέρεις σε κάτι με την καρδιά σου και όχι γιατί είσαι Αντιδήμαρχος ή για κάποιους άλλους ευνόητους και προς το συμφέρον λόγους.Ο επισκέπτης τώρα έγινε επισκέπτης;Μακάρι νάτανε οι Δήμαρχοι σαν και αυτόν,αλλα πριν από 4 χρόνια επισκέπτη τον έλεγες;Στην πράξη είτε σαν Δήμαρχος είτε σαν αντιπολίτευση μόνο αυτό δεν απέδειξε και δεν αποδεικνύει.Με αυτή την λογική είσαι επικίνδυνος για τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι να ζήσουμε με εθελοντισμό εσσς τι σας θελουμε;

Ανώνυμος είπε...

αφου εγινε και κυμα ο εθελοντισμος τοτε να μην πληρωνουμε τελη καθαριοτητασ

Ανώνυμος είπε...

Ποντίκη νάσαι Αντιδήμαρχος θέλει ικανότητα,μυαλό και γνώση.Ασε δεν το κατέχεις το άθλημα.

Ανώνυμος είπε...

"όλοι γελούσαν με εμάς και εμείς χανόμασταν στα γέλια" αυτοί είστε κύριοι. Με το να πηγαίνετε εκεί όπου οι εθελοντές καθαρίζουν μόνοι τους, τις γειτονιές τους και τα πάρκα των χωριών τους, με δικά τους μηχανήματα με δικά τους έξοδα και με δικό τους κόπο και χρόνο, ενώ είστε εσείς αρμόδιοι και αργότερα θα τους ζητήσετε να σας πληρώσουν για τις υπηρεσίες σας που δεν παρείχατε, γίνεστε τουλάχιστον προκλητικοί. Ακόμη και οι προκάτοχοι σας σε αυτό το κομμάτι ήταν καλύτεροι απο εσάς. Για γέλια είστε. Αυτό που συμβαίνει δηλαδή μόλις φεύγετε απο τις δράσεις των εθελοντών.
Απο έναν εθελοντή.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΣΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΗ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εκτιθεσαι τσάμπα Χρήστο γιατί ξέρεις ότι και εσύ θα ξηλωθεις άμα αποκτήσεις γνώμη κρίμα και σε είχαμε για πιο μαγκα

;ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ είπε...

Αντιδήμαρχε, ας τους να λένε, εσύ κάνε την δουλειά σου όπως ξέρεις.Θα παρακαλούσα το ai-vreS να σεβασθεί το σχόλιό μου,δέχομαι μόνον κρίσεις και επικρίσεις στο σχόλιό μου, επωνύμως και ολογράφως.Καθαρά και ξάστερα, έτσι γνωρίζεις τους ανθρώπους της καθημερινότητας.

Ανώνυμος είπε...

Θα σε πάρουμε και την άδεια Λαϊόπουλε.

Ανώνυμος είπε...

Ποια δουλειά έκανε; Οι εθελοντές έκαναν και κάνουν τη δουλειά. Άμα έκανε ο αντιδήμαρχος δουλειά δεν θα χρειάζονταν οι εθελοντές.

Ανώνυμος είπε...

Σαν Αντινομάρχης έτσι έκανες και εσύ Λαιόπουλε;Πρόσφερες πολλά στον Δήμο μας και έχουμε να λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν καν σε όλα τα σχόλια είναι διαφορετικό η το ίδιο άτομο. Φυσικά και χρειάζεται και ο εθελοντισμός σε έναν τόπο για να μάθουμε να τον σεβόμαστε σε όλες τις πόλεις υπάρχει εδώ τι ήμαστε μόνο για να σκορπάμε; και εμτα δεν είχες από τι να πιαστείς και σε 20 σχόλια γράφεις για την ορθογραφία; δεν πήραζει είδαμε και τους προηγούμενους μορφωμένος που μας κατέκτησαν. Ναι όταν βλέπουν αυτοί που θέλουν τον αβ Χρήστο να νοιάζεται θα θέλει και ο κόσμος να βοηθήσει κάποιοι το έχουμε στο αίμα μας τι να κάνουμε; και να μαθαίνουμε και στα παιδιά μας να βοηθάνε όχι μόνο να σκορπάμε τα σκουπίδια μας. Για να μην πω να γίνει υποχρεωτικό....
Ο Δήμος είναι να φροντίζει τα αυτονόητα όχι να ρθει να μαζέψει το κουτάκι που εσύ βαρέθηκες να πας ως τον κάδο οκ; αντε πια όλο βλακειες έχω επισκεφτεί πολλές πόλεις και παντού υπάρχει εθελοντισμός άμα δεν σου αρέσει μην πας. Και μπράβο στον κύριο με τα χόρτα ναι γιατί δεν γίνεται προφανώς 10 άτομα να τρέχουν σε 4 6 χωριά και εμείς να περιμένουμε να ρθει να μας καθαρίσει την αυλή ακόμη αυτό δεν είδα. Το βελβεντο..... Γιατί είναι στην πένα; και πριν ανεξαρτητοποιηθει; ε;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 5.36 πάλι τίποτα δεν κατάλαβες. Δεν λέμε γιατί υπάρχει εθελοντισμός, που καλά κάνουν και υπάρχουν και μπράβο τους και συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους και τα παιδιά. Για το δήμαρχο λέμε που καπηλεύεται το έργο των εθελοντών. Πού ήταν ο δήμαρχος όταν οι σύλλογοι έκαναν δράσεις;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΡΣΗ, ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ, ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ, ΣΥΝΤΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Να μιλήσουμε για Βελβενδό; ωραία. Ο δήμαρχος Στεργίου και πολλοί άλλοι από το συμβουλιο και τόσοι άλλοι είναι πρώτοι σε κάθε εθελοντική δράση 40 χρόνια τωρα. Ο Ελευθερίου που ήταν; Που βγάζει και αυθόρμητη φωτό βάφοντας κάγκελα! Σε καμία χώρα και πόλη ο εθελοντισμός δεν είναι μέσο επίδειξης και πουθενά δεν βγαίνει ο δήμαρχος που ΔΕΝ συμμετέχει να μιλάει για τους άλλους ενώ χρόνια τώρα είναι απών από όλα αυτά. Και για να κλείσω επειδή νευρίασα :. 336 ευρώ. Είμεθα δεν δικαιούμαστε διακοπές από ΟΑΕΔ κοινωνικό τουρισμό λόγω εισοδήματος δύο εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απλά βλέπω γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Ας κάνει ότι θέλει ρε φίλε ο Α β δήμαρχος και ας έγραψε οποίος θέλει το κείμενο δεν με αφορά με αφορά όταν πληρώνω τέλη για να χει φως η γειτονιά μου να έχει όταν συμμετέχω για την καθαριότητα να μην φοβάμαι να βγω μηοως με φάνε τα φίδια. Γιατί πρέπει πάντα και παντού να γκρινιάζουμε ας πούμε ευτυχώς έχουμε πλέον έστω 3 4 5 6;ατομα σωστά. Γι αυτό ο καθένας θα έχει την θέση του πιθανόν και στις επόμενες εκλογές και όποιος δεν αξίζει ας παραιτηθεί από τώρα. Και μην μου λες για τον δήμαρχο είδαμε και χειρότερα στον εθελοντισμό που κυνηγούσαμε μερικούς μερικούς για να μας φέρουν τις σκούπες και μας κάνανε μπαλάκι ο ένας στον άλλον, η κοινωφελης ούτε καν πέρασε από ένα σημείο να δει τι γίνεται όχι να πιάσει πινέλο

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!!

Δεν μπορεί να κάνει λόγο για έπαρση ο κατεξοχήν άνθρωπος της έπαρσης και του ύφους. (ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ???)

Λυπούμαστε βέβαια που δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών… (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???)

Απόψεις οι οποίες δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα εδώ και πολλά χρόνια… (ΕΥΗΚΟΑ ΩΤΑ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ (ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ), ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΣ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ…ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ…3 ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ…ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΑ…)

Βασιζόμενοι σε αυτήν την εμπιστοσύνη που γαλουχήθηκε τόσο γρήγορα… (ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ???)

Και εμείς από την πλευρά μας τους ενισχύουμε με ότι ζητηθεί, εργαλεία, κάδους σακούλες απορριμμάτων, μεσινέζες κ.α. ..(ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ!!!)

Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους για αυτό το κύμα εθελοντισμού από άκρη σε άκρη του δήμου… (ΚΥΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ??? ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…ΚΥΜΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!)

Οχι σαν κάτι άλλους που μόνο τον επισκέπτονται για να κάνουν πολιτική της μιζέριας... (ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ???)

Αυτό το προσωπικό της καθαριότητας καθημερινά εκτελεί εργασίες είναι όμως αντικειμενικά δύσκολα να καλυφθούν την ίδια μέρα όλες οι ανάγκες με βάση πάντα τους αριθμούς των υπαλλήλων… (ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΙΚΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019???)

Επίσης να υπενθυμίσω ότι εμείς δεν μπαίνουμε στη λογική αυτές οι εργασίες να δίνονται ως εργολαβίες... (ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ)

Λέμε λοιπόν ναι στην ελπίδα, όχι στη μιζέρια… (ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!)

Χρήστος Ποντίκης Αντιδήμαρχος Υποστήριξης της Καθηµερινότητας …(ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΗ…ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!)

Υ.Γ. ΠΕΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ…ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΝΙΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ? ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ…!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοινωφελής επιχείρηση! Τι είπες τώρα! Για δες ποιοι ασχολούνται εκεί και μετά ξαναδιάβασε όσα έγραψες! Αυτά τα τρία σωστά άτομα τρέχουν να διορθώσουν την λαίλαπα του γιατρού ο οποίος βεβαίως στήριξε τον Ελευθερίου! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ; ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ . Δεν υπάρχει γκρίνια και μιζέρια υπάρχει θέμα να μπουν τα πράγματα στις σωστές τους διαστασεις

Ανώνυμος είπε...

Εθελοντισμός υπήρχε και πριν από εσάς σε ολα τα χωριά από τους συλλόγους και τους κατοίκους, οι οποίοι εδώ και πολλα χρόνια κάνουν αυτα που έπρεπε να κάνει ο Δήμος. Εδω και ένα μηνα περίπου βλέπουμε τον Δήμαρχο σας να προβάλει αυτές τις προσπάθειες που κάνουν οι δημότες να απαλλαγούν από τα χόρτα και όχι μόνο, λες και είναι αυτός ο δημιουργός και συντονιστής της όλης προσπάθειας που γίνεται από τους κατοίκους. Ο αυτοσαρκασμός σας στα social media δεν έχει προηγούμενο. Δεν έχετε κάποιον οικείο σας να σας μαζέψει λίγο;

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια χωριά αναφέρεστε; στα σέρβια πχ που μαζεύονταν 10 άτομα από τις πόσες χιλιάδες να καθαρίσουν να στολισουν και οι υπόλοιποι μόνο κρινανε και κουνουσαν δάχτυλο; να ναι καλά οι επαγγελματίες εστίασης και τα σέρβια εν δράση που μας θυμόταν να κεράσουν τα κορίτσια και έναν καφέ και ένα νερό για ευχαριστώ. Αλλά μην μου ελτε σε όλα τα χωριά υπάρχει εθελοντισμός. Μόνο το σέρβια εν δράση και ελάχιστοι ελάχιστοι εδώ. Α και κάνα δυο από τριγύρω για την φώτο. Όταν γίνεται καθαριότητα εθελοντισμός δεν πάει μια ομάδα μαζεύει 3 σακούλες βγαίνουν 50 φώτο και οκ. Χωρίς να προσβάλω το σέρβια εν δράση όσα όσα το εκτιμώ και μόνο αυτοί αναγνώριζαν και όσοι εκτός συλλόγου θελανε να τους βοηθήσουν. Όταν πας και αναλαμβάνεις έναν χώρο πχ Αγία Βαρβάρα οι άντρες έπρεπε να πάρουν σινεζες να κόβουν χόρτα και τα κορίτσια να μαζέψουν τα απορρίμματα για να μιλάμε για ολοκληρωμένο έργο εθελοντισμού και να αναδείξουμε κάτι. Τα κορίτσια δεν μπορούν να κόψουν με σινεζες και λογικό. Και ναι καλά κάνουν όσοι τα κάνουν σαφώς δεν πρόκειται για έργο του κ Ελευθερίου αν εγώ βγω να κόψω το γκαζόν μου αλλά ότι ξεπαλουκωσε και έκοψε ένα σωρό άχρηστα δέντρα ναι είναι

Το Προφίλ μας