Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Συζήτηση για θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Κρανιδίων με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Χρήστο Ελευθερίου (Video www.Live-Avles.tv)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώστε 8 χρόνια ο δήμος βρίσκεται σε τούνελ. Και στην θητεία Κωνσταντόπουλου σε τούνελ ήταν; Και τι έκανες εσύ σαν πρόεδρος για να βγει από το τούνελ. Με τόσα διαμάντια συμβούλους και ήταν σε τούνελ; Και η θητεία Κοκολιού; Σε ξέφωτο; Κάτι δεν μας λες καλά πρόεδρε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι φυσική ο Δήμος. Σε 15 ανθρώπους μιλάς και τους εχεις μπερδέψει.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Δάσκαλε αν συνεχίσεισ έτσι βλέπω δήμαρχο την Σπυρίδου.Οπότε χλάρωσε λίγο.΄καλές οι γέφυρες απλα στο τέλος θα γίνει το γεφύρι της άρτας.Ο Τάσος που ήταν?

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη κινηση Χρηστο ετσι θα γνωριζεις και συ απο πρωτο χερι τα προβληματα του καθε Δημ διαμερισματος αρκει να καταγραφονται και να λυνονται στο μετρο του δυνατου. προσεχε μονο να μην γινει σαν τις λαικες συνελευσεις της νυν δημοτικης αρχης που τις αποψεις των πολιτων τις πεταξε στο καλαθι των αχρηστων,και τελος στην Καστανια ποτε προγραματιζεις να ρθεις;; Θ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλως τα προβληματα του Δημου δεν ειναι προβληματα Φυσικης , οι Φυσικες επιστημες ομως εχουν διαρκη απαιτηση ερευνας, μελετης και προβληματισμου με μοναδικο τελεστη τον ορθο λογο και την υποχρεωση της αποδειξης. Τα στοιχεια αυτα συνιστουν ομως ενα συνολο τροπου εργασιας περα απο αυθαιρεσιες , ασχετοσυνη , τεμπελια και κουτοπονηρια , οποτε και διαμορφωνουν ενα ηθος. Ο Χρηστος Ελευθεριου αντικειμενικα το διαθετει. Μπολιαζοντας το με την ορμη και την επιρροη του, και βεβαια με την επιλογη των πιο αξιων συνεργατων ,διαμορφωνει μετα απο πολλα χρονια εναν ισχυρο ,διαφανο και προταγματικο χωρο διεκδικησης της διοικησης του Δημου μας. Μας αξιζει ενας τετοιος Δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυριδου ποια είναι? Όποιος γνωρίζει να μας ενημερώσει,γιατι και τον Κοσματοπουλο δεν τον ξεραμε και τον ψηφισαμε και φεραμε...εξαρες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

άντε ρε Θωμά 12.03 σε είχα για έξυπνο άνθρωπο έκανες και αυτοδιοικητικός. Αυτός ο πολυλογάς είανι δυνατόν να κάνει έργο; Δεν μπορείς να καταλάβεις τι παίζει;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 3.12καλα ειναι να ειμαστε καλοπροαιρετοι σε καθε κινηση που γινεται στον τοπο μας και καλα ειναι οι υποψηφιοι δημαρχοι να δινουν ενα στιγμα τους ποιοι ειναι και τι σκεφτονται για να μπορεσουμε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα και να μην εχουμε δικαιολογιες δεν τον ξεραμε δεν τον γνωριζαμε οπως με τον σημερινο δημαρχο γιαυτο θεωρω πως τετοιες κινησεις μονο καλο κανουν Θ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ανώνυμος είπε...

Εμμανουήλ πές μας με ποιόν είσαι για να σε απαντάμε αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

Με τα Σερβια ειμαι φιλε και απαντησε οπως θες, γιατι εχω τα κοτσια να γραφω επωνυμα και οχι να κρυβουμε στην ανωνυμια καντο και συ και το συζηταμε και μπορει να με πεισεις να στηριξω την δικη σου επιλογη!!!!!!!

Το Προφίλ μας