Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Καμίνης: Δεν θα παραδώσουμε τα σχολεία στη Xρυσή Aυγή

Τις καταλήψεις στα σχολεία και τη ρητορική μίσους που αναπτύσσεται για τον πατριωτισμό καταδίκασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Ο κ. Καμίνης σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η ακροδεξιά ρητορική του μίσους δεν έχει καμία σχέση με τον πατριωτισμό, δεν έχει καμία θέση στα σχολεία. Οι μαθητές ανέκαθεν αγωνίζονταν κατά του φασισμού και υπέρ της ελευθερίας. Δεν θα παραδώσουμε τα σχολεία στη Xρυσή Aυγή και στις παραφυάδες της».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωση του Τομέα Παιδείας, διαφωνεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο με τις τελευταίες καταλήψεις σχολείων που πραγματοποιούνται με πρόσχημα τη συμφωνία για το «Μακεδονικό».
Στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής τονίζει: «Τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης εντός των σχολείων. Το σχολείο δεν μπορεί να γίνεται χώρος αντιπαράθεσης και μισαλλοδοξίας για κανένα θέμα.
Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα μέλη της σχολικής κοινότητας ενάντια στον φανατισμό και το μίσος». Επίσης καλεί «όλες και όλους να μην επιτρέψουν να διχαστεί περαιτέρω η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα η νέα γενιά μέσα στους σχολικούς χώρους».

Το Προφίλ μας