Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ενισχύουμε, με σχέδιο, εναλλακτικές δράσεις συλλόγων που μπορούν αποδεδειγμένα να προσελκύσουν κόσμο, από άλλες περιοχές της Ελλάδας, στο δήμο Κοζάνης

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα το παιχνίδι της αεροσφαίρισης γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη άνθιση. Στην περιοχή μας, από το 2009, υπάρχει αναγνωρισμένος σύλλογος (Ωμέγα) ο οποίος ασχολείται με την αεροσφαίριση και έχει καταφέρει, σε πανελλήνιο επίπεδο, σημαντικά πράγματα. Αν και περιστασιακά, μετά από δικά του αιτήματα, ο σύλλογος, έχει στηριχθεί, από κάποιους φορείς, σε διάφορες δράσεις του, η βοήθεια - ενίσχυση αυτή περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα.

Δική μας βούληση, ως συνδυασμός "Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης", είναι να ενισχύσουμε ουσιαστικά και προγραμματισμένα, προσπάθειες που μπορούν να φέρουν αποδεδειγμένα κόσμο στο
Δήμο Κοζάνης. Με την γνώση των ανθρώπων του συλλόγου και με την συνδρομή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης θα διαμορφώσουμε στο πρώην στρατόπεδο Ρωμανέλη, μια ειδική πίστα - περιβάλλον μοναδική στην Ελλάδα, η οποία κατά περιόδους θα μπορεί να τροποποιείται ελαφρώς ώστε να μπορεί να φιλοξενεί πανελλήνιες δράσεις, γιατί όχι και διεθνείς.

Ήδη ο σύλλογος έχει οργανώσει αρκετές τέτοιες δράσεις καταφέρνοντας να έχει συμμετοχές 100, 150 ή και περισσοτέρων ατόμων από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Με τη δική μας βοήθεια αυτός ο αριθμός μπορεί να διπλασιαστεί ή ακόμη και να τριπλασιαστεί με τα οικονομικά - και όχι μόνο - οφέλη για την περιοχή να είναι ιδιαιτέρως σημαντικά. Μπορούμε να κάνουμε την Κοζάνη την πόλη του Airsoft στην Ελλάδα.
Στην περιοχή όμως λειτουργεί και το Vespa Club Κοζάνης, που αποτελείται από μια ομάδα αξιόλογων συμπολιτών μας, που εκφράζοντας την αγάπη τους για την βέσπα κατάφεραν να δημιουργήσουν τις δικές τους δράσεις προσελκύοντας κόσμο από άλλες περιοχές. Οφείλουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειές τους κάνοντας περισσότερα πράγματα από την παραχώρηση ενός χώρου ή μιας μικρής υλικοτεχνικής βοήθειας.
Με οδηγούς εκείνους, η μετάβαση από το καλό στο καλύτερο, είναι στόχευσή μας.

Διευκρίνηση: Για το μηχανοκίνητο αθλητισμό της περιοχής, που εντάσσεται σε άλλη κατηγορία, θα αναφερθούμε συγκεκριμένα τι σχεδιάζουμε, τι επιπλέον προτείνουμε και τι διεκδικούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας