Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η δικηγόρος του συζυγοκτόνου του Βελβεντού Τάσου Τσιουχάρα για την κατηγορία πως σκόπευε να προκαλέσει σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής: “Είναι ψευδής και ανυπόστατη, και χωρίς έρεισμα στο αποδεικτικό υλικό. Δεν είχε καμία πρόθεση, αλλά και καμία συμμετοχή σε τέτοιο αδίκημα”

«Παραπέμπεται ως κατηγορούμενος, ο εντολέας μου, για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος, την επόμενη εβδομάδα, στις 24 Ιανουαρίου, στο  Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών. Ο πελάτης μου είναι αθώος, αρνείται την κατηγορία, η οποία είναι ψευδής και ανυπόστατη, και χωρίς έρεισμα στο αποδεικτικό υλικό. Δεν είχε καμία πρόθεση, αλλά και καμία συμμετοχή σε τέτοιο αδίκημα.

Δυστυχώς, η κατηγορία αυτή, δυσχεραίνει τη θέση του πελάτη μου, διότι στη βασική υπόθεση, που όλοι γνωρίζουμε, με τη σοβαρή κατηγορία που είχε, δημιουργούνται κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια στον υπερασπιστικό αγώνα που έχει μπροστά του. Ελπίζει ότι θα αποδείξει ότι τα πραγματικά περιστατικά και της βασικής υπόθεσης και αυτής για την οποία παραπέμπεται ως κατηγορούμενος, δεν είναι αυτά που παρουσιάστηκαν, αφενός όσον αφορά τη βασική υπόθεση στα ΜΜΕ, αφετέρου όσον αφορά την κατηγορία που αντιμετωπίζει τις επόμενες μέρες ότι στηρίζεται σε ψευδή και ανυπόστατα πραγματικά περιστατικά», λέει στο protothema.gr, η δικηγόρος του Αναστάσιου Τσιουχάρα.

Πηγή: www.protothema.gr

Το είδαμε στο Kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας