Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

« Ο Otto Malakan γαμπρίζ' στη Σκ'ρκα»

Ο Ελληνογερμανός τουρίστας Otto Malakan έρχεται με τα πόδια στην Κοζάνη ψάχνοντας να βρει τους συγγενείς του. Τα ελληνικά του είναι λίγα και η προσπάθεια συνεννόησης δημιουργεί κωμικοτραγικές καταστάσεις!!! Στο Φανό της Σκ’ρκας θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, τη Λία τ' Παναέτ. Για να μπορέσει όμως να την παντρευτεί πρέπει να γίνει κι αυτός Σούρδος.
Θα καταφέρει να διαβάσει το γράμμα της Λίας; Θα μπορέσει να μιλήσει Κοζανίτικα; Θα μάθει να χορεύει τα περιστέρια;; Για όλα αυτά ο Otto ζητάει τη βοήθεια του κοινού. Ας τον βοηθήσουμε!!!
Ο Costa Καρανάτσιος και η θεατρική ομάδα Ονειρόdrama συμμετέχουν στην φετινή αποκριά με έναν σατυρικό μονόλογο με εγγύηση Made in Germany!!! Μια παράσταση που θα παίξουμε όλοι!! Την περίοδο της Αποκριάς σε επιλεγμένα καφέ-μπαρ της πόλης μας. Κείμενο-ερμηνεία Costa Καρανάτσιος. Με την πολύτιμη βοήθεια της κ. Ματίνας Τσικριτζή Μόμτσιου.
Ο  Otto ξεκινά την αναζήτηση του την Παρασκευή  9 Φεβρουαρίου 2018 στο Gallery, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  2018 στην Κιμωλία-Σύγχρονος Καφενές, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο Maiblo και έπεται συνέχεια!
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας