Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Αναχωρεί για την Αμερική η οικογένεια Μελισσινού – Τι λέει η μητέρα του 12χρονου Αλέξανδρου

της Αργυρώς Ζιάμπα από το kozanilife.gr
Σήμερα 28 Ιανουαρίου αναχωρεί η οικογένεια Μελισσινού για το Χιούστον των ΗΠΑ για τη θεραπεία του 12χρονου Αλέξανδρου που πάσχει από οστεοσάρκωμα στον μηρό.
Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν τεράστια προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τις ανάγκες των θεραπειών που θα χρειαστούν όσο θα βρίσκονται εκεί.
Η μητέρα του Αλέξανδρου, έπειτα από επικοινωνία με το KOZANILIFE.GR, δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι, ο κόσμος μας στήριξε σαν να ήταν δικό του παιδί και χάρη στον κόσμο, μπορούμε να πούμε ότι φεύγουμε τουλάχιστον με αισιοδοξία. Τόσες προσευχές και τόση θετική ενέργεια μας δίνουν δύναμη. Έχουν μαζευτεί χρήματα, τα οποία βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αρκούν, δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και αν θα χρειαστούν επιπλέον. Όπως και να έχει, ακόμα και αν περισσέψουν χρήματα, εμείς θα τα δώσουμε σε κάποιο άλλο παιδάκι. Όπως ο κόσμος βοήθησε το δικό μας παιδί, εμείς έχουμε την εντολή από τον κόσμο να βοηθήσουμε όποιο παιδάκι το έχει ανάγκη».
Ο Αλέξανδρος, θα ταξιδέψει σήμερα για το Χιούστον, ενώ η εισαγωγή του θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου, προκειμένου να μπει σε μία σειρά θεραπειών που θα χρειαστούν για το οστεοσάρκωμα που έχει στο μηρό.
Σίγουρα, στο ταξίδι αυτό έχει για αποσκευές του την αγάπη και την προσευχή όλων, για να πάνε όλα καλά.
Κλείνοντας η μητέρα του Αλέξανδρου συμπλήρωσε στο KOZANILIFE.GR:
«Κάποιες στιγμές ένοιωθα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, η στήριξη του κόσμου μας έδωσε τεράστια αποθέματα δύναμης. Βέβαια η πραγματικότητα είναι συγκεκριμένη. Δεν μπορεί να είναι τυχαία τόση αγάπη, είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά! Σας ευχαριστούμε όλους για όλα, μέσα από την καρδιά μας και ιδιαίτερα τον κόσμο της Κοζάνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας