Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η σκληρή απάντηση του Φώτη Ζυγούρη για τις αιχμές του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού σχετικά με προσλήψεις στο Εδαφολογικό- “Αφού δεν έπεσε ο Μπιτζινήσιος με κάτι έπρεπε να ασχοληθεί ο κύριος μηδέν”-Aιχμές και για Δακή!

Από το kozanimedia.gr
Μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού Φώτης Ζυγούρης απαντά στις σε βάρος του αιχμές για προσλήψεις “άσχετες” με το αντικείμενο στο Εδαφολογικό Εργαστήρι, που άφησε στο προχθεσινό Περιφερειαό Συμβούλιο ο ίδιος ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος.
Όως γράφει: “Αφού δεν έπεσε ο μπιτζινήσιος με κάτι έπρεπε να ασχοληθεί ο κύριος μηδέν. Για όλες τις αναλήθειες που ελέχθησαν στο περιφερειακό συμβούλιο όσον αφορά το κέντρο αγροτικής ανάπτυξης και το εδαφολογικό του Δήμου, θα απαντήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Ως τόσο ενδιαφέρον μου προκαλεί η εμμονή του κου Δακή για να μπει στα προ ημερησίας θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου χωρίς πρώτα να ενημερωθεί και απο μένα για το συγκεκριμένο θέμα.
Ζητώ λοιπόν από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του περιφερειακού Συμβουλίου με τον ίδιο τρόπο να μου δώσει την ευκαιρία να πω και γω την δική μου άποψη. Τέλος εγώ συνεχίζω την δουλειά μου όπως αρμόζει στις αξίες και τα ιδανικά μου. Από τακτικές Τσιτσιόκα δεν πτοούμαι”

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έγιναν προσλήψεις με τί τρόπο και ονόματα.Εδώ και τώρα.Πιστευω είναι απαίτηση ολων των δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε φωτη στην παραταξη του γιατρου εισαι ολα τα ψηφιζεις στο τσεπακι σας εχει και σας παιζει κομπολοι ο επικινδινος αυτος και τα κοριτσια του

NEWS BURN είπε...

Τη θα γίνει ρε παιδιά πάλη με τον Δήμαρχο θα ασχολούμαστε δεν γίνεται αυτό που συμβαίνει, ρε Φώτη τελειώνετέ με αυτόν, δεν γίνεται άλλο έχει δυσκολέψει πολλή η κατάσταση. Κοιτάξτε την δουλειά σας και μην ασχολείστε με τον άνθρωπο. Μπροστά μόνο μπροστά, ότι έγινε έγινε ελατέ όλοι να δούμε τα προβλήματα και να δούμε πως θα τα ξεπεράσουμε αυτός μόνο για τον Σώρρα είναι σοβαρευτείτε.

Ανώνυμος είπε...

mpravo foti kapios prepi na toys vali sti thesitoys.

Ανώνυμος είπε...

Αχ Φώτη μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που έχασε μια έδρα ο Σαρρής σου. Θυμάσαι με τι λύσσα τον μοίραζες τα ψηφοδέλτια έξω από το δημαρχείο; Θυμάσαι τι μπλόκο κάνατε μαζί με τον Τέτο στους επιχειρηματίες που έρχονταν να ψηφίσουν; Πάρε την απόφαση της δικαιοσύνης τώρα για να μάθεις να σέβεσαι.

Το Προφίλ μας