Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Τι λέει η Αγγελική Νικολούλη για την καταγγελία κρατούμενου στην εκπομπή της που κατηγορεί τον Τάσο Τσιουχάρα

Η δολοφονία της Ανθής Λινάρδου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Ιανουάριο του 2016 αναβίωσε ξανά στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.
Στο εδώλιο ο συζυγοκτόνος του Βελβεντού Κοζάνης, ο οποίος μετά από καταγγελία συγκρατούμενού του στο «Τούνελ», αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες.
Ο κρατούμενος που κάλεσε στα γραφεία της
εκπομπής, υποστήριξε ότι άκουσε συζήτηση του δράστη με άλλον ισοβίτη που κατονόμασε. Φέρεται να του ζητούσε να δολοφονήσει την πεθερά του και μητέρα της Ανθής κατά τη διάρκεια άδειας που θα έπαιρνε.
Σκοπός του, σύμφωνα με την καταγγελία που δέχτηκε το «Τούνελ», ήταν να βγει από τη μέση η γυναίκα αυτή ώστε να πάρουν οι γονείς του συζυγοκτόνου την επιμέλεια των τριών παιδιών του.
Η εκπομπή, όπως όφειλε, ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης που είχε εξιχνιάσει το έγκλημα της Ανθής Λινάρδου, ώστε να διερευνηθεί αν ευσταθεί η σοβαρή αυτή καταγγελία ή αν ο κρατούμενος είχε διαφορές με τον δράστη.
Ο εισαγγελέας Γρεβενών αυτεπάγγελτα άσκησε δίωξη στον συζυγοκτόνο αλλά και στον συγκρατούμενο του για πρόκληση σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος παραπέμποντας τους στο ακροατήριο.
Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Μαίου και το «Τούνελ» έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου όλα όσα ο κρατούμενος των Φυλακών Γρεβενών ανέφερε.
Ο δράστης πρωτοδίκως καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της άτυχης Ανθής. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.
Από το site της Α. Νικολούλη anikolouli.gr
εμείς το είδαμε στο kozanilife.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο το Βελβεντό ειναι ο δράστης ?

Το Προφίλ μας