Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση παρουσίασης της δράσης «Επιχειρούμε έξω» του ΕΠΑνΕΚ(ΕΣΠΑ 2014-2020)

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η KEΠΑ-ΑΝΕΜ Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με γεωγραφική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. (ΑΝΚΟ), ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επιχειρούμε Έξω».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6:00μμ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (πρώην κτήριο Νομαρχίας Κοζάνης), στην Κοζάνη. Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία (πληροφορίες για τη συμμετοχή ΑμεΑ και γενικότερα για την εκδήλωση στα τηλ.: 24610-41693, 2310-480.000).

Η Δράση «Επιχειρούμε Έξω» στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες. Κάθε επιχείρηση δύναται να υποβάλει αίτηση χρηματοδότησης προϋπολογισμού έως 100.000 ευρώ ενώ η Δημόσια Επιχορήγηση ανέρχεται σε ποσοστό 50%. Η έναρξη των αιτήσεων ξεκινά στις 18 Ιανουαρίου 2018 και είναι ανοικτή μέχρι εξαντλήσεως της διαθέσιμης δημόσιας δαπάνης της Δράσης που ανέρχεται σε 50 εκ. ευρώ και για δεκαοκτώ (18) μήνες από την ημερομηνία προκήρυξης της Δράσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανοικτής πρόσκλησης της Δράση «Επιχειρούμε Έξω» και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τη Δράση, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.

Η δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιχειρούμε Έξω» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας