Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Πόσο έχουν κοστίσει τα ταξίδια Τσίπρα- Καμμένου με τα κυβερνητικά αεροσκάφη, τα οποία θα… πουλούσαν!

Σε ποσό πάνω από 6 εκατοµµύρια ευρώ ανέρχεται η δαπάνη τα τελευταία τρία χρόνια για τις πτήσεις του πρωθυπουργού και µελών του Υπουργικού Συµβουλίου µε τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη της 352 Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων, που έχει έδρα στην Ελευσίνα.
 

Όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», το υπερπολυτελές Gulfstream V (G-V), που χρησιµοποιείται και για υπερατλαντικά ταξίδια, και τα δύο Embraer έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόµετρα, µε «πρωταθλητές» σε αριθµό πτήσεων και κόστος τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Αµυνας, ο οποίος µάλιστα στη διάρκεια του 2017 έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον κ. Τσίπρα στο δεύτερο σκέλος (αυτό του κόστους). Πρόκειται για τα
αεροσκάφη, που ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι θα πουλήσει κάποια εξ αυτών για να εξοικονομήσει χρήματα όταν μόλις είχε έρθει στην εξουσία, κάνοντας λόγο για παράδειγμα λιτού βίου! "Βάζουμε προς πώληση το κυβερνητικό αεροσκάφος γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από εμάς", έλεγε στη Βουλή τον Φλεβάρη του 2015, ενώ κάποιες φορές που χρησιμοποίησε είτε στρατιωτικό αεροπλάνο είτε επιβατικό, το διαφήμισε σε όλα τα Μέσα με σχετικές φωτογραφίες. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η χρήση των τριών αεροσκαφών είναι περίπου 6.500.000 ευρώ και αφορούν κυρίως πτήσεις στο εξωτερικό και το εσωτερικό του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καµµένου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη ∆ραγασάκη, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αµυνας, ∆ηµήτρη Βίτσα, του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, των αναπληρωτών υπουργών Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου και Νίκου Ξυδάκη, των υπουργών Οικονοµικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιάνη Βαρουφάκη (πρώην), καθώς και κάποιες λιγοστές του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.
thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας