Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

«Σήκωσε το γάντι» κι απάντησε o Φ. Κεχαγιάς στο Α. Κοσματόπουλο, για τα περί «αδιαφορίας κι απαξίωσης», από πλευράς του και της Περιφέρειας, για το δήμο Σερβίων – Βελβεντού (Bίντεο)

Τη δική του απάντηση στα όσα του καταλόγισε προσωπικά ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος περί «αδιαφορίας κι απαξίωσης» για την περιοχή, έδωσε προ της έναρξης της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος του Σώματος Φώτης Κεχαγιάς.
Όπως παρουσίασε για το ιστορικό της υπόθεσης ο κ. Κεχαγιάς: «Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού εξέδωσε ανακοίνωση ότι η
Περιφέρεια και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την περιοχή και ότι η Περιφέρεια έχει απαξιώσει την περιοχή. Σήμερα λοιπόν έχουμε προς συζήτηση την έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου του Θολόλακκα, ενός έργου 6 εκ. 760 χιλ. Ε.», είπε, παρουσιάζοντας μια σειρά από έργα που υλοποίησε και θα υλοποιήσει η Περιφέρεια ανταπαντώντας με τον τρόπο αυτό στα λεγόμενα του Δημάρχου:
«Έχουμε δώσει σαν Περιφέρεια κι έχουμε κάνει έργο στην περιοχή συνολικού ύψους πάνω από 34 εκ. Ε. Εκτός κι αν θεωρεί ο Δήμαρχος ότι η κατασκευή του δρόμου προς Λάρισα, τα δυο έργα των βιολογικών καθαρισμών -έργα εκατομμυρίων Ε-, η μελέτη για τον παραλίμνιο δρόμο κ.ο.κ., είναι μικρό ποσό για την περιοχή Σερβίων-Βελβεντού», το σχόλιο του κ. Κεχαγιά.
Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

1 σχόλιο:

γιαννης είπε...

τι δεν σας αρεσε που εγραψα και δεν το ανακοινωσατε και θελετε να σας εχω στους φιλους η κρατατε βλογκ διακρισεων ..

Το Προφίλ μας