Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Τα τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα, δωρεά από τον TAP, παρέλαβε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης

Τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα, δωρεά από τον ΤΑP, παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο χώρο του Εργοταξίου ΔΕΣΕ Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Τα μηχανήματα παρέδωσε ο εκπρόσωπος του TAP στη Δυτική Μακεδονία Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, ολοκληρώνοντας
μια πρωτοβουλία, κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων του TAP, με προορισμό την προστασία και ανταποκρινόμενος σε συνεργασία με την Περιφέρεια στις πραγματικές ανάγκες της περιοχής.
«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα 10 εκ. ευρώ με ενενήντα οχήματα κοινής ωφέλειας που ο TAP δωρίζει στις τοπικές κοινωνίες της Βορείου Ελλάδος από τις οποίες διέρχεται. Ασθενοφόρα, απορριμματοφόρα, εκχιονιστικά, όλα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα συμβάλλουν στην προστασία των πολιτών, στην ποιότητα ζωής τους και στην περιβαλλοντική διαχείριση» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Γκοσλιόπουλος, ευχαριστώντας παράλληλα τον Περιφερειάρχη για τη συμβολή του ώστε να ολοκληρωθεί η δωρεά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.




«Σήμερα, έχουμε μία ακόμη εξέλιξη του προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του TAP, αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που έχουμε από την αρχή. Ο αγωγός αυτός πρέπει να γίνει αγωγός φιλίας και συνεργασίας και να δίνει προοπτική στο μέλλον, για ανάπτυξη και για συνέργειες. Μαζί με το πρόγραμμα με τα μεταπτυχιακά που λειτουργούν στην Καστοριά, τέτοιου είδους κινήσεις ενδυναμώνουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.
Σε ερώτηση για την έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία ο Περιφερειάρχης τόνισε: «Όσο δυναμώνει η αμφισβήτηση τόσο πιο δυνατό θα είναι το αποτέλεσμα. Μετά τις 15 του Γενάρη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς και εκεί θα δοθούν όλες οι διευκρινήσεις. Και να δώσω και την είδηση, ότι έχει σταλεί το τεχνικό δελτίο και τα 12,62 εκ. ευρώ που θα διαθέταμε εμείς, για να ετοιμαστούν τα δίκτυα του φυσικού αερίου για την Καστοριά, το Άργος Ορεστικό, στους Μανιάκους και τα Γρεβενά, θα τα διαθέσει η κυβέρνηση. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό και πως απαντάει στους αμφισβητίες» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας