Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Φοβερές καταστάσεις μετά το Δ.Σ. Σερβίων-Βελβεντού: Ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος έβρισε τον πρόεδρο Στ. Παπαδόπουλο και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια-Τους χώρισε ο Π.Λιάκος!

Από το Kozanimedia.gr
Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις συνεχίζει να βιώνει ο…πολύπαθος Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, με αποκορύφωμα, ίσως, τα όσα πρωτόγνωρα συνέβησαν απόψε, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο καταψήφισε εκ νέου την προτεινόμενη τροποποίηση του προϋπολογισμού!
Ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, επιτέθηκε λεκτικά στον πρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Παπαδόπουλο,
θεωρώντας πως σε εκείνον ανήκει η κύρια ευθύνη της καταψήφισης (υπήρχε ισοψηφία 8-8 και μέτρησε η ψήφος του προέδρου) αποκαλώντας τον “κωλόπαιδο”, με τον τελευταίο να τον χαρακτηρίζει ως “παλιόγερο”.
Κάπου εκεί η κατάσταση φάνηκε να ξεφεύγει, με τους δυο άντρες να έρχονται πολύ κοντά, έτοιμοι να πιαστούν, κυριολεκτκά, στα χέρια, κάτι που τελικά δε συνεβη χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και ειδικά του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης Πολυδεύκη Λιάκου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dyo gaidaroi malonane se xenh axhrona etsi apla ante sta xoria sas

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε μια χαρα τα ειπες χαχαχαχα!!! Μονο που και τα γαιδουρια μια πεντε-δεκα καταλαβαινουν ενω αυτοι ουτε το μυαλο γαιδαρου.
Κυριοι! Δεν μπορειτε να καταλαβετε ουτε ο ενας,ουτε ο αλλος οτι ειστε ανεπιθυμητοι απο ολους το μονο που καταφερνετε ειναι να χειροτερευετε την κατασταση του τοπου που σας εμπιστευτηκε και βρηκε τον μπελα του. Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχθει κανεις και καμια να σας εχουμε στα κεφαλια μας αλλα δυο ετη. Μα κανεις καθε φορα ειτε σε ψηφους ειτε με το ρευμα ειτε με τις αποκριες ειτε ειτε ειτε θαβετε και ρεζιλευετε τον τοπο αυτον και τον πατε δεκα δεκα μετρα κατω απο το χωμα. Αν δεν λυπαστε τον κοσμο λυπηθειτε τον εαυτο σας που κατεντησε αιτια να χουμε το τοπικο θιασο του λακη λαζοπουλου. Παραδεχτειτε οτι προσπαθησατε και δεν τα καταφερατε και φτανει

Το Προφίλ μας