Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Προβλήματα από το πρώτο χιόνι στα Καμβούνια – Ωρύεται ο κοινοτάρχης της Ελάτης (φωτο - βίντεο)

Μάλλον απρόσμενο το πρώτο χιόνι στους οικισμούς των Καμβουνίων από το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2017, με το θερμόμετρο το μεσημέρι να δείχνει -4 οC, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα κυρίως στο κεντρικό οδικό δίκτυο, αλλά και μέσα στους οικισμούς.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους και θα συστήναμε αποφυγή μετακίνησης με αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδες ή καλά χιονολάστιχα.

Ωρύεται ο κοινοτάρχης της Ελάτης Λευτέρης Παλούκας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που
είχαμε μαζί του, ότι το γκρέιντερ είναι χαλασμένο, η «αλατιέρα» έμεινε από μπαταρία, το εκχιονιστικό της Περιφέρειας χάλασε πριν φτάσει στην Ελάτη, οι κτηνοτρόφοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να φέρουν το γάλα στην πλατεία για να το εκφορτώσουν στα βυτία τα οποία δεν μπορούν να φτάσουν στις κτηνοτροφικές μονάδες, με τους υπευθύνους του δήμου -κατά τον κ. Παλούκα- να μην απαντούν ούτε στο τηλέφωνο… Και ενώ ακόμη δεν έχουν υπογραφεί συμβάσεις αποχιονισμού -"πονεμένη" ιστορία- με τοπικούς κατόχους σχετικών μηχανημάτων για τον αποχιονισμό εντός των οικισμών…
Φωτογραφίες – videoαπό το δρόμο προς Καμβούνια (από της Κατιρίντς το Λάκκο), την πλατεία του Μικροβάλτου και την παραλίμνια περιοχή του Ρυμνίου (χιόνι ακόμη και εκεί), Πέμπτη 21.12.2017.
mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας