Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Δωρεές προς το Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Κοζάνης

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:
×        Την εταιρεία «ΚΩΝ/ΝΟΣ Σ. ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ» για τη δωρεά τριάντα έξι (36) κουτιών, των χιλίων (1000) τεμαχίων, οδοντιατρικών τολυπίων, για τις ανάγκες του Οδοντιατρείου.
×        Την εταιρεία «MENARIΝΙ HELLAS A.E.» για τη δωρεά της, η οποία αφορά: α) ένα οξύμετρο καρπού με καταγραφή My Spo 2 Watch,
β) ένα ΝΟΝΙΝ ΟΧΥΝ VANTAGE 9590 οξύμετρο δακτύλου χρώματος μαύρου με θήκη και  γ) οκτώ (8) τεμάχια στοματορινική μάσκα σιλικόνης JOYCE Full Face PLUS-Weinmann,  για τις ανάγκες του πνευμονολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Κοζάνης.
×        Την κα Μίγγου Δήμητρα για τη δωρεά είκοσι (20) μαξιλαροθηκών και δέκα (10) σεντονιών, για τις ανάγκες της παθολογικής κλινικής.
×        Το Σούπερ Μάρκετ «ΛΑΔΑΣ Ι.Κ.Ε.» για τη δωρεά ενός καροτσιού για τη μεταφορά υγειονομικού υλικού, για τις ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.
×        Την πρότυπη αγροτική οικοτεχνία «Αρωματικά Σιδερών» για τη δωρεά τεσσάρων (4) κιλών βουνίσιου τσαγιού, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
×        Το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων Ο.Τ.Ε. νομού Κοζάνης, για τη δωρεά δύο (2) τηλεοράσεων 32’ ιντσών, για τις ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής.
×        Την εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΠΙΠΛΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.» για τη δωρεά μίας (1) τηλεόρασης 22’ ιντσών, για τις ανάγκες της Αιμοδοσίας.
Η καθημερινή προσφορά του κόσμου ενισχύει τις προσπάθειές μας για καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Ευχόμαστε  σε όλους χρόνια πολλά με ΥΓΕΙΑ και κάθε προσωπική ευτυχία.


                                                                                  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ                                                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος22/12/17 18:25

  Κλείσατε 9 χρόνια λειτουργίας και ολα αυτά τα χρόνια το ερώτημα ήταν ποιος κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Αναπάντητη η ερώτηση και η κλήση προωθείται στο...άγνωστο.
  Θα πεις ποτέ ποιος είσαι;
  Γιατί επιτρεπεις ακόμα σχόλια υβριστικά;
  Πάντως πολύχρονη να είσαι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. :-)
  Πού έχει υβριστικά σχόλια; Καμιά φορά μας ξεφεύγει κανένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος22/12/17 19:54

  Και γιατί δεν λες ποια είσαι;
  Όλοι λένε ότι είσαι μια κομψή κυρια που ασχολείται με τον Αργαλειό!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε για τις ευχές πάντως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος22/12/17 20:13

  aivreς ευχαριστούμε για την καθημερινή ενημέρωση συνέχισε έτσι δυνατά μην ασχολησε με τα πολύ λίγα αρνητικά σχόλια ει σε ο πρώτος μην μασάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας